• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@Ömer Aydın Merhaba tekrardan La Loma Karbonik , yikanmis mi natural mi ? Farkli kavurucularda tadim notlari benzerlik gosterirken sizin tadim notlariniz cok farkli ,eger kahve ayni kahve ve kavrum profilinizden oturuyse bu durum , iyice merak ettim Siparislerimin ulasmasini heyecanla bekliyorum 😃

@Ömer Aydın Merhaba tekrardan La Loma Karbonik , yikanmis mi natural mi ? Farkli kavurucularda tadim notlari benzerlik gosterirken sizin tadim notlariniz cok farkli ,eger kahve ayni kahve ve kavrum profilinizden oturuyse bu durum , iyice merak ettim Siparislerimin ulasmasini heyecanla bekliyorum 😃
Merhaba Mustafa Bey, La Loma gerçekten enfesti ama çuvalın dibinden çıkacak belirsiz paketi saymazsak maalesef vaktini tamamladı. Gördüğü işlem karbonik maserasyon hangi kavurucu arkadaşlarımda var bilmiyorum ama fest coffee tedariği. Devamı olsaydı da alsaydık keşke...

Bu arada bu kahveye en yakın benzer tatsal zenginliği Alto Cielo Geisha'da bulabilirsiniz.

Ömer Bey sıcak süte uygun olan çekirdeklerden günlük içime uygun espresso çekirdeği öneriniz var mıdır acaba? Espresso olarak tüketmekte zorlanan arkadaşlarım var :) bunun için bir öneriniz varsa memnun olurum. Teşekkür ederim şimdiden.

Ömer Bey sıcak süte uygun olan çekirdeklerden günlük içime uygun espresso çekirdeği öneriniz var mıdır acaba? Espresso olarak tüketmekte zorlanan arkadaşlarım var :) bunun için bir öneriniz varsa memnun olurum. Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba Abdulkadir Bey, Espresso Optimizasyonlu Hambela sütlülerle iyi uyum sağlar. Ayrıca alternatif olarak belki bir miktar su ekleyerek arkadaşlarınız için keskinliği alabilirsiniz, benim bazen biraz böyle bypasslı daha hoşuma gidiyor.

Coffeenutz iyzicoya üye miydi? 1000 TL ye 200 TL geri ödeme oluyor mu?

@Ömer Aydın merhaba kolay gelsin kargoların tarihleri nedir acaba sipariş numaram

#34953​

Yurt dışına çıkacağım için soruyorum

Merhaba arkadaşlar,

6.12 siparişlerinin bir kısmı cumartesi ve dün olmak üzere peyderpey gönderildi ancak çoğu bugün kalanlar ise yarın yola çıkıyor.

Cuma gününe kadar da 9.12'ler tamamlanmış olacak.

Bu gecikmeler için kusura bakmayın arkadaşlar fakat süper kahveler sizi bekliyor ben diyeyim...

Merhaba arkadaşlar,

6.12 siparişlerinin bir kısmı cumartesi ve dün olmak üzere peyderpey gönderildi ancak çoğu bugün kalanlar ise yarın yola çıkıyor.

Cuma gününe kadar da 9.12'ler tamamlanmış olacak.

Bu gecikmeler için kusura bakmayın arkadaşlar fakat süper kahveler sizi bekliyor ben diyeyim...
Mikro kavrum askina 😍 😁

3 Aralık'ta sipariş vermiştim 34905 numaralı ama herhangi bir hareket yok hala. Ne zaman göndereceksiniz acaba? Telefona da ulaşılamıyor.
Merhaba @Sacalli,

Siparişiniz 6 Aralık tarihinde kavruldu, bugün kargoya verilecek. Yaşanan gecikme için özür dileriz, siparişlerde yaşanan beklenmedik yoğunluk sebebiyle kargolama tarihlerinde gecikme yaşıyoruz, bu durum için anlayışınıza sığınıyorum. Yoğunluk sebebi ile telefonlara hemen dönüş yapamayabiliyoruz böyle bir durumda mutlaka Whatsapp hattımız üzerinden bizimle iletişime geçin, hemen olmasa da birkaç saate mutlaka dönüş sağlıyorum.

@Ömer Aydın Ben de whatsapp hattından ulaşamadım sipariş numaram 35068.
Şehir dışına çıkacağım, gecikecek ise şehir dışı adresimi verecektim.

@Ömer Aydın 34830 numaralı siparişim bir haftayı aşkındır gelmedi. kahve hattını aradığımızda da meşgule atılıyor telefonlar. sonrasında kahveniz kargoya verildi dendi fakat biraz evvel görüştüğümde ise daha kargonuz verilmedi. iletişim kurmak maduriyetimizi bildirmek ve yardımcı olunması mümkünatı yok. MADURİYET YAŞIYORUM ve kahvem yok ve kahve siparişim 1 haftadan fazladır verilmedi. Böyle birşeyle karşılaşmamıştım daha önce. izmirde yaşamama rağmen kahve siparişlerimi mağzadan almamada müsade edilmiyor. böyle birşeyle karşılaşmadım ben.

@Ömer Aydın Ben de whatsapp hattından ulaşamadım sipariş numaram 35068.
Şehir dışına çıkacağım, gecikecek ise şehir dışı adresimi verecektim.
Merhaba @Ahmet0092,

Whatsapp hattı üzerinden dönüş sağlamıştım, buradan da tekrar yazmak isterim. Siparişiniz 13 Aralık'da kavrulacak, gönderim tarihi konusunda üzülerek net bir tarih veremiyorum çünkü oldukça yoğun bir şekilde sipariş aldık ve almaya devam ediyoruz. Kargolama tarihleri birkaç gün gecikecektir, bu konuda anlayışınızı rica ediyorum 🙏 Elimizden gelenin en hızlı şekilde çalıştığımız konusunda lütfen şüpheniz olmasın.

Geri