• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba @Ömer Aydın

34738 ve 34741 sipariş numaralı ürünler kargoya verildi mi? Ya da ne zaman verilecek? Bilgi verebilir misiniz?

Biraz önce çuvalın dibinden 5 paket Cardona çıktı arkadaşlar. Mi Finquita bitmiş görünüyor belki bir kaç kavanoz önümüzdeki günlerde ekleyebilirim, bunun dışındaki azalanlarla ilgili akşama daha net bir duyuru yapacağım.

#34930 siparişi ile alım yaptım. İlk defa alıyorum buradan. Paketleme hakkında bir bilgim yok fakat stickerınız varsa talibim. Teşekkürler. @Ömer Aydın

Merhaba arkadaşlar, Peru, Brezilya Klem ve Kolombiya Cardona bitti (son ikisinin 1 paket kavrulmuşu çıktı şu anda stokta;)), Panama Mi Finquita son bir kaç kavanoz daha kavurdum bugünkü stoğa ekledim.

Önümüzdeki haftadan itibaren tükenmesi olası yeşil stoklarımız ise:

- Kolombiya La Loma
- Guatemala Nueva Oriente
- Honduras Caviflor Washed

Ayrıca Pazartesi başladığım kavurmaların çoğu gönderildi yarına bir miktar kalan kutulandı kargo alımını bekliyor, mevcut stokları da girdim günceldir, buradan verilen siparişler yarın gün içinde kargoya verilecektir.

Selamlar

#34949 numaralı siparişle bende bu güzel alıma katildim. Coffenutz ailesiyle geç tanistim ama bu 2 ay içerisinde verdiğim 3. Siparişim oldu herkese güzel alımlar diliyorum...

Merhaba arkadaşlar, Peru, Brezilya Klem ve Kolombiya Cardona bitti (son ikisinin 1 paket kavrulmuşu çıktı şu anda stokta;)), Panama Mi Finquita son bir kaç kavanoz daha kavurdum bugünkü stoğa ekledim.

Önümüzdeki haftadan itibaren tükenmesi olası yeşil stoklarımız ise:

- Kolombiya La Loma
- Guatemala Nueva Oriente
- Honduras Caviflor Washed

Ayrıca Pazartesi başladığım kavurmaların çoğu gönderildi yarına bir miktar kalan kutulandı kargo alımını bekliyor, mevcut stokları da girdim günceldir, buradan verilen siparişler yarın gün içinde kargoya verilecektir.
Cordano nasipten çıkmış, ikidir niyetleniyordum ama başka bahara artık:) Ucundan da olsa Klem'e yetiştim. La loma ve Alto cielo ile birlikte alıma katıldım. Herkese çok teşekkürler. Afiyetler olsun.

Arkadaşlar an itibarı ile "Sonraki Kavrum Tarihi" 09.12.24 Pazartesi olarak güncellendi.

Merhaba @Ömer Aydın 🙂,
#34757 numaralı siparişimin son güncellenme tarihi 1 Aralık gözüküyor ama kargoya verildi mi kontrol edebilmeniz mümkün müdür, teşekkür ederim şimdiden 🙌🏻

önceden verilen siparişlerde de geçerli mi bu sonraki kavrum tarihi yoksa sadece güncel siparişlerde mi geçerli olacak ?
Önceki siparişlerde geçerli değil @8sret mesajları gönderdiğim an itibarı ile geçerli diyebiliriz. Örneğin bu geçişte 08:44.

Ben bu kampanya süresince geçişlerin duyurusunu yapacağım zaten ama kampanya sonrası için (mesajınız vesilesiyle) bir ek bilgilendirme olarak aşağıdaki ekran görüntülerini paylaşıyorum.

Tarihleri kontrol edebileceğiniz 2 yer var:

Ana ekranda dönen banner
1.png

Alım yaparken görebileceğiniz ürün sayfalarındaki tarih ibareleri
2.png

Sonraki kavrum tarihlerini seçtiğinizde buralara dikkat edebilirsiniz.

Sevgiler

34991 adlı sipariş İle katıldım.. comandante 20 click time more c3 te kaç click e denk geliyor bilen varmı acaba​

Geri