• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maalesef ekonomide bir kural vardır; "Bütün maliyetleri nihai tüketici karşılar".
Bu sayede önlem olarak ben de kavurma işini deneyimlemek ve maliyetleri düşürmek için cihaz arayışına girdim. Bakalım bakalım.

1 kiloluk santa rosa siparişim geldi ama sürat kargo hem dış kutuyu hemde kahvelerin içinde olduğu ambalajı yırtmayı başarmış biraz kutu içersine kahve dökülmüş 1 kiloluk ambalajlar ince gibi imkanınız varsa bundan sonraki kargolarda özellikle 1 kiloluk olanlarda naylon poşet kullanabilirseniz daha iyi gibi olur diye bir fikir paylaşıyım dedim :)

1 kiloluk santa rosa siparişim geldi ama sürat kargo hem dış kutuyu hemde kahvelerin içinde olduğu ambalajı yırtmayı başarmış biraz kutu içersine kahve dökülmüş 1 kiloluk ambalajlar ince gibi imkanınız varsa bundan sonraki kargolarda özellikle 1 kiloluk olanlarda naylon poşet kullanabilirseniz daha iyi gibi olur diye bir fikir paylaşıyım dedim :)
Zafer Bey merhaba,
Önerinizi dikkate alacağız, bu durum için üzgünüm. Malesef siparişinizi kolileyip göndermemize rağmen bunu başarmışlar. Kargolara genel olarak ülkemizde çok hoyratça davranıyorlar. Buda kimsenin işini severek yapmamasından kaynaklanıyor.
Selamlar

Merhabalar, alımımı Eskişehir’den geçerken uğrayıp tadımını yaptığım iki çekirdekten yana kullandım.

El salvador kuru kokuda çok net bir kivi içeriyor. İçimi keyifli bir kahveydi

Ruanda ise daha tatlı bir aftertaste içeren bir kahveydi.

İkramları ve nazik tavırları için teşekkür ederim.

@TarıkTercan

Ekli dosyalar

• 5311B617-1C98-4A1D-9C1A-A55EACBE0939.jpeg
    5311B617-1C98-4A1D-9C1A-A55EACBE0939.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 122
Verdiğiniz örnek de yanlış ama.
Resmini koyduğunuz çekirdek özel bir çekirdek.
karşılaştormayı aynı türden çekirdeklerle yaparsanız daha adil olur ya da hiç örnek vermeden de; duruö zaten herkesçe malum ve şikayet konusu.
Saygı duyuyorum fikrinize. Adına özel deyin yada demeyin ben yalnızca durum tespiti yaptım. İçtiğim her güzel kahve benim için Özel belirtmek isterim.

Merhabalar, alımımı Eskişehir’den geçerken uğrayıp tadımını yaptığım iki çekirdekten yana kullandım.

El salvador kuru kokuda çok net bir kivi içeriyor. İçimi keyifli bir kahveydi

Ruanda ise daha tatlı bir aftertaste içeren bir kahveydi.

İkramları ve nazik tavırları için teşekkür ederim.

@TarıkTercan
Biz teşekkür ederiz Mustafa Bey. 🤗

Gordion ile ticari bağlantım olmadığını belirterek başlamak isterim. Dediğiniz gibi tüketici olarak bu zamlar öncesi 250 gr fiyatlarını görmeye alıştık. Ancak malum zamlar sonrası diğer sitelerde de durum bu şekilde. Örnek Z...K..
Ekli dosyayı görüntüle 17221Ekli dosyayı görüntüle 17222
sevgili @Yolcu26 bilgilendirmek isterim sizi.. bu la divisia anaerobic gesha çekirdeğimiz siteye ilk eklendiğinden 6. yıl kampanyamız başlayana kadar sadece 250 gram seçeneği mevcuttu. takip edenler bileceklerdir. sanırım siz kampanyamız sonrasında bakmışsınız. çünkü diğer tüm çekirdeklere de 150 gram seçeneği bu kampanya kapsamında getirildi. diğer bazı firmalar gibi 200g seçeneğimiz bile olmadı. ben 95'e satarken aynı çekirdeği 140 liralardan satanlar oldu (itirazım yok sadece bilgi için). keşke 1 kg alımlarda uyguladığımız "şu an olmamakla birlikte" 25% indirimin ekran görüntüsünü de bulup koysaydınız. bu arada kampanya bittikten sonra 150 veya benzeri 250. gram dışında seçenek olmayacaktır.

sevgili @Yolcu26 bilgilendirmek isterim sizi.. bu la divisia anaerobic gesha çekirdeğimiz siteye ilk eklendiğinden 6. yıl kampanyamız başlayana kadar sadece 250 gram seçeneği mevcuttu. takip edenler bileceklerdir. sanırım siz kampanyamız sonrasında bakmışsınız. çünkü diğer tüm çekirdeklere de 150 gram seçeneği bu kampanya kapsamında getirildi. diğer bazı firmalar gibi 200g seçeneğimiz bile olmadı. ben 95'e satarken aynı çekirdeği 140 liralardan satanlar oldu (itirazım yok sadece bilgi için). keşke 1 kg alımlarda uyguladığımız "şu an olmamakla birlikte" 25% indirimin ekran görüntüsünü de bulup koysaydınız. bu arada kampanya bittikten sonra 150 veya benzeri 250. gram dışında seçenek olmayacaktır.
Sayın Zümrüt Karaca , sizi temin ederim ki sadece basit kendi halinde kahve tüketen bir kullanıcıyım. Öylemi böylemi inanın detayını bilmiyorum. Konunun açıldığı gün sayfanızı ziyaret ettiğimde paylaştığım sayfayı gördüm, paylaştım o kadar. Bilmeden yanlış anlaşıldı isem kusura bakmayın. Art niyet, kasıt asla yok bilmenizi isterim. Kolay gelsin hayırlı işleriniz olsun.

Sayın Zümrüt Karaca , sizi temin ederim ki sadece basit kendi halinde kahve tüketen bir kullanıcıyım. Öylemi böylemi inanın detayını bilmiyorum. Konunun açıldığı gün sayfanızı ziyaret ettiğimde paylaştığım sayfayı gördüm, paylaştım o kadar. Bilmeden yanlış anlaşıldı isem kusura bakmayın. Art niyet, kasıt asla yok bilmenizi isterim. Kolay gelsin hayırlı işleriniz olsun.
Teşekkür ederim sağolun size de kolay gelsin. Kusur yok est. Cümleme başladığımda belirttiğim gibi bilginiz olsun diye hatırlatmak istedim.
Saygılar.

BİLGİLENDİRME

Merhaba, herkes afiyettedir umarım.

Siparişlere baktığımızda bazılarında seçilen ürünlerin kavrum haftaları farklı seçilmiş. Daha önce alımla ilgili hususlarda belirtmiştim fakat dikkatten kaçmış olabilir. Lütfen sepetinizde birden fazla ürün varsa aynı kavrum tarihini seçiniz. Zira bir siparişteki ürünleri ayrı ayrı gönderme gibi bir durum mümkün değildir. Farklı girilen siparişlerde en son seçilen haftaya göre gönderim yapacağız. Herkese teşekkür ederim.

Selamlar

Beyza Hanım merhaba,

Umarım deneyiminiz güzel geçer.

Selamlar
Çok teşekkür ederim ✨
Elimde kahvem olduğu için en son kavrum tarihini seçtim ama merakla ve heyecanla da bekliyorum 😇

Kavrumdan sonra yaklaşık kaç gün beklemeliyim demlemek için?

Deneyimledikten sonra yorumlarımı da paylaşacağım 😌✨

BİLGİLENDİRME

Merhaba, herkes afiyettedir umarım.

Siparişlere baktığımızda bazılarında seçilen ürünlerin kavrum haftaları farklı seçilmiş. Daha önce alımla ilgili hususlarda belirtmiştim fakat dikkatten kaçmış olabilir. Lütfen sepetinizde birden fazla ürün varsa aynı kavrum tarihini seçiniz. Zira bir siparişteki ürünleri ayrı ayrı gönderme gibi bir durum mümkün değildir. Farklı girilen siparişlerde en son seçilen haftaya göre gönderim yapacağız. Herkese teşekkür ederim.

Selamlar
Merhaba,
Siparişler çıkmaya başladı mı? Sipariş No: 10358

İLETİŞİMLE İLGİLİ

Kısıtlı bir ekiple çalışacağımız için siparişler ve diğer konularla ilgili tüm sorular sadece mail yoluyla cevaplanacaktır. Instagram, forum ve telefon kanalıyla gelecek sorulara ne yazıkki cevap verilemeyecektir. Forumda sadece belli aralıklarla bilgilendirmeler ve güncellemeler yapacağız.
Merhaba,
Siparişler çıkmaya başladı mı? Sipariş No: 10358

Geri