• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
100 gramlık seçenekler çok iyi, 250 gram ile fiyat farkı yok denecek kadar az. Tadım etkinliğinin amacına uygun. Teşekkür ediyorum @TarıkTercan Ben de ilk Gordion siparişimi verdim.

RUANDA BWENDA 2021 - NATÜREL
EL SALVADOR LA REFORMA NANOLOT 2021 - NATÜREL
ETİYOPYA GEDEB WORKA - NATÜREL

Çok teşekkür ederim ✨
Elimde kahvem olduğu için en son kavrum tarihini seçtim ama merakla ve heyecanla da bekliyorum 😇

Kavrumdan sonra yaklaşık kaç gün beklemeliyim demlemek için?

Deneyimledikten sonra yorumlarımı da paylaşacağım 😌✨
Beyza Hanım merhaba,

Kavrumdan sonra min. 5 gün beklemenizi tavsiye ediyoruz. Etiyopyalarda bu süreler oldukça uygun. Kolombiya Santa Rosa'da ise biraz daha bekleyip 10. gün gibi demlemeye başlayabilirsiniz. Yorumlarınızı merakla bekliyoruz. 😊

Selamlar

100 gramlık seçenekler çok iyi, 250 gram ile fiyat farkı yok denecek kadar az. Tadım etkinliğinin amacına uygun. Teşekkür ediyorum @TarıkTercan Ben de ilk Gordion siparişimi verdim.

RUANDA BWENDA 2021 - NATÜREL
EL SALVADOR LA REFORMA NANOLOT 2021 - NATÜREL
ETİYOPYA GEDEB WORKA - NATÜREL
Ben teşekkür ederim sevgili @mvguzes Memnun edebiliyorsak ne mutlu!

GÜNCELLEME

Merhabalar,

İlk parti siparişler bugün kargoya veriliyor. Bu haftaya özel yarın da kargo çıkışı olacak. 10 Aralık Cuma günü bu haftanın tüm siparişleri kargoya verilmiş olacak.

Ayrıca Aralık 2. Hafta kavrum seçeneği web sitemizde bu gece yarısı devre dışı olacak. Planlama ve operasyonun aksamaması için bu haftanın siparişleri en son yarın hazırlanıp Cuma günü kargoya verilecek.

Herkese selamlar

8 Ara 2021
#10467 nolu sipariş ile hepsinden 100'er gramlık alarak size ek iş yükü çıkaran şahıs benim. Özür dilerim.
Ama seçemedim. Tadıp seçecem artık :)

Geçenlerde yarım kilo etiyopyayı 75 liraya aldım indirimde. Elime yeni ulaştı. Denedim ve çok iyiydi. Genç bir kadın girişimci olduğunu öğrendim ve desteklemek istedim. Uygun fiyatlı ve kaliteli kahveleri her zaman önereceğim. Genç girişimcileri de her zaman destekleyeceğim. İzninizle.
Sadece bir kahvecinin (pardon iki) reklamini yapmak icin hesap acip, 7 tane girdi yaziyorsunuz.

Yarim kilo etiyopya: 155 tl (75 tl degil)
Kahve kunyesi: Yok
Uygun fiyatli: degil

Reklam yapmak yerine tecrubelerinizi paylasirsaniz ve hesabinizi sadece reklam icin kullanmazsaniz boyle tepkilerle karsilasmazsiniz diye dusunuyorum.

GÜNCELLEME

Merhabalar,

Aralık 2. haftanın son partisi bugün kargoya veriliyor. Takip numaralarınızı akşam üzeri maillerinize iletileceğiz. Yoğun bir haftaydı ilginiz için çok teşekkür ederiz. Aralık 3. haftanın ilk gönderimleri önümüzdeki pazartesi başlayacak.

Sağlıcakla kalın.

Bu kullanıcı "Fiyat performans kahve firmalarına" Nitelikli Çekirdekler için The Noch'u denemelisiniz şeklinde yazınca araştırayım dedim. The Noch Coffee sitesinde gezindim, çekirdekler hakkında bir çok bilgi eksik.

Sosyal medya araştırmalarım sonucunda The Noch Instagram sayfasında biraz gezinince kurucusunun Yağmur Kıymaz olduğu yüksek ihtimaller dahilinde. İlgili kişinin Instagram hesabında profil bilgilerinde @thenochcoffee yazıyordu. Tesadüf.. Genellikle insanlar sahibi olduğu markaları kişisel profilinde hakkımda kısmına etiketli yazıyor çünkü.

Sonra biraz daha araştırdım ve çekirdeklerin kaynağı: https://shop.pabloartisan.coffee/

Gidip Sherlock izleyim, çoktandır izlemiyordum, özlediğimi farkettim. :D
Yanlış mı anladım yoksa başkasını destekler gibi yapıp o başkasının aslında kendisi olduğunu söylemeden nihayetinde kendisinin reklamını yapan bir kullanıcı mı söz konusu?

500gr espressoyla sipariş geçtik bakalım.
@TarıkTercan beye ve alım ekibine teşekkürler.

Doğru anlamışsınız.

Tahmin ve bulgularım doğrultusunda;
Firma: The Noch Coffee
Sahibi/Kurucusu/Ortağı: Yagmurk
Çekirdek Kavurucusu: Pabloartisancoffee (Kasım ayında da çekirdek kavurucusu firma pabloartisancoffee içinde yorumu mevcut. Çekirdekler ve olan künyeler birebir sayılır. )

Keşke üye daha samimi olarak ben böyle bir işe giriştim. Kadın girişimciyim şöyle güzel planlarım/hayallerim var deseydi samimiyetini gösterseydi.
Biz kullanıcıları kandırmak her zaman kolay elbette. Burada kimse üzerine alınmasın tahmin ve bulgularım olduğunu söylüyorum. Eğer yanlış bilgi veriyorsun diyen varsa ilgili tüm ekran görüntülerini paylaşabilirim. İnanmayan bir kişi bile olursa da Moderatör ve Yönetici arkadaşlar bana haber vermeden tüm yorumlarımı silebilir alınmam :) Bende bir zamanlar moddum :D
Dosyayı @nuclearmoonrise a devredin bence 😂

Sanırım Aralık sonunda Gordion'dan bir kahve siparişi vereceğim. Farklı kavrumlar, farklı kahveler denemek güzel oluyor.

Geri