• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@kahvetrip 'in COVID-19 Yayılımı ve Kahve Dükkanları Riskleri başlığından esinlenerek, önlemlere dikkat ettiğini gözlemlediğimiz, gönül rahatlığıyla oturup şöyle bir yarım saat, bir saat de olsa geçirebileceğimiz bir açık hava alanı ya da izole alanı olan kafeleri listelesek ya burada? :)

Ben henüz yalnızca Amelie's'e gidebildim. Espressolarından emin olamadım şu an, pour-over için Probador seçkisi mevcut. Sigara içilen alanda masalar hala birbirine nispeten yakın duruyordu fakat en azından boş sandalye kuralına uyuyorlar. Sigara içilmeyen alan daha izole ve masalar birbirinden ayrık. İçeride de büyük masayı gözüme kestirdim, şöyle köşeye doğru kaçıp araya çanta falan atarak mesafe artırılabilir. :D

Aslında genel olarak Ankara'da olan kafelerin bir listesini çıkarıp önerilen ürünü gibi bir liste çıkarsak bence çok güzel olur ama nasıl yapılır onu bilemedim işte 😄

@kahvetrip 'in COVID-19 Yayılımı ve Kahve Dükkanları Riskleri başlığından esinlenerek, önlemlere dikkat ettiğini gözlemlediğimiz, gönül rahatlığıyla oturup şöyle bir yarım saat, bir saat de olsa geçirebileceğimiz bir açık hava alanı ya da izole alanı olan kafeleri listelesek ya burada? :)

Ben henüz yalnızca Amelie's'e gidebildim. Espressolarından emin olamadım şu an, pour-over için Probador seçkisi mevcut. Sigara içilen alanda masalar hala birbirine nispeten yakın duruyordu fakat en azından boş sandalye kuralına uyuyorlar. Sigara içilmeyen alan daha izole ve masalar birbirinden ayrık. İçeride de büyük masayı gözüme kestirdim, şöyle köşeye doğru kaçıp araya çanta falan atarak mesafe artırılabilir. :D

Benim az covidli mekan keşfi gezilerim sürüyor. :D Bestekar'daki Paper da tavsiye listemde. Beklediğimden çok daha rahat bir ortam vardı bahçesinde. İçeride de yine arka taraflarda sote masalar mevcut çalışmak isteyenler için. Gitmişken bir de anaerobic kahvelerinden aldım. Degassing bittince deneyeceğim bakalım.

Bahçelievler Rispetto önerebilirim, dükkan içi 3 masa var dışarıda 4-5 masa var. Kahveleri Probador, Coffe Departmanttan alıyordu en son yeni eklenen var mı veya şuanda durum nedir bilmiyorum.

Bahçelievler Rispetto önerebilirim, dükkan içi 3 masa var dışarıda 4-5 masa var. Kahveleri Probador, Coffe Departmanttan alıyordu en son yeni eklenen var mı veya şuanda durum nedir bilmiyorum.
Çok isabetli tercih 👌🏻👌🏻 Demleme konusunda işini dört dörtlük yapan yegane mekan..

Slm herkese.

Yurt disi kahve alımına bende varim.

Teşekkür ederim.

Haziran ayı toplu alımı kapsamında 2 veya daha fazla çekirdek denemek isteyen varsa paylaşabiliriz. Malum Null'da deneme paketi bulunmuyor ve bu şekilde bir çözüm getirebiliriz.

Arkadaşlar daha önce alan yada bu işi bilen birileri varsa onların öncülüğünde bir organizasyon yapıp yurtdışından kahve getirtelim. Bir sürü kişinin bu fikre onay vermesine rağmen hala başlamamış olmamız tatsız değil mi ?

Peak Water'ı ilk aldığım zamanlarda çeşme suyunu 360-400 ppm ölçüyordum ancak şimdi 200 ppm civarına inmiş. Haliyle filtreleri kullanma sürem uzayacak gibi duruyor. Ankara'da yaşayan diğer arkadaşlarda durumu merak ettim.

Selamlar herhangi bir etkinlige ben de varim. Bu arada Ankara da Paper Coffee favorim. Kahvelerini denemenizi tavsiye ederim.

Merhabalar, yurt dışı alımlar için filtre, espresso ya da omniroast farketmez ben de ortak olabilirim. Ayrıca bazen UK'den az miktarda da olsa kahve getirtme durumlarım da olabiliyor. Sıcak yaz günlerinde özellikle akşamları park, bahçe gibi açık alanlarda yapılacak organizasyonlara katılabilirim. Piknik tüpü, gooseneck kettle vb gibi alet edevat da mevcut.

O zaman arkadaşlar Kavurucu belirleyelim gelecek ayda sipariş veririz

Geri