• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anime/Manga

One Piece'in live actionı sonrası animesine başlamıştım 545. bölüme kadar geldim 4 aya biter umarım.
Live actionlari bir türlü sevemiyorum açıkçası.Japon versiyonu ayrı kötü oluyor batı versiyonu ayrı.Beğendiğim ilk ve tek live action sanırım Gintama'ydı.Belki ilk kez bi' live action ı sinemada izlemenin etkisiyle biraz da Kabuktaki Hayalet 🤔

Live actionlari bir türlü sevemiyorum açıkçası.Japon versiyonu ayrı kötü oluyor batı versiyonu ayrı.Beğendiğim ilk ve tek live action sanırım Gintama'ydı.Belki ilk kez bi' live action ı sinemada izlemenin etkisiyle biraz da Kabuktaki Hayalet 🤔
Genelde kötü oluyorlar. Fullmetal, dead note, cowboy bebop, dragon ball, avatar bunların live actionlarını allah affetsin. Gintamanın hem filmini hem animesini izlemedim fırsat bulunca bakarım umarım. Benim için bir şeyin uyarlaması orijinal ürüne yönlendiriyorsa merak ettiriyorsa iyidir hoştur.

Genelde kötü oluyorlar. Fullmetal, dead note, cowboy bebop, dragon ball, avatar bunların live actionlarını allah affetsin.
Gerçekten öyle, favori serilerimden Rurouni Kenshin'in filmleri de ne kadar bütçe ayrılırsa ayrılsın kötüydü,romantik yaklaşıp övemiyorum ne yazık ki,oyunculuklar çok kötü çünkü.Her ne kadar heyecanlandirsa da sadece serinin sihrini bozuyorlar gibi geliyor bana 🫤
Gintamanın hem filmini hem animesini izlemedim fırsat bulunca bakarım umarım
Aptallık derecesinde absürt olan bir hikaye gerçek hayata ancak bu kadar uyarlanabilirdi,izlerken çok güldüm umuyorum eğlenirsiniz 😊

Seong Hu Park reis batı sermayesiyle aksiyon animesi çıkarmış.
Ninja Kamui 4. bölüm yayınlandı. Pazar günleri yeni bölüm.

Aksiyonu doyurucu ve nefis çizimleri var. Bi şans verebilirsiniz.

Lise zamanında çok izlerdim.

Çocukken TV'de izlediklerimiz hariç izlediklerim şunlar;
Accel World, Angel Beats!, Another, Ao no Exorcist, Avatar, Black Bullet, Charlotte, Code Geass, Death Note, Death Parade, Elfen Lied, Fullmetal Alchemist, Gate, Golden Time, Guilty Crown, Kaicho wa Maid-sama!, Kiseijuu, Log Horizon, Made in Abyss, Mirai Nikki, Noragami, One Punch Man, Owari no Seraph, Plastic Memories, Sakurasou no Pet na Kanojo, Sankarea, Shigatsu wa Kimi no Uso, Shiki, Shingeki no Kyojin, Shokugeki no Souma, Steins;Gate, Sword Art Online, Tokyo Ghoul, Tonari no Kaibutsu-kun, Toradora!, Zetsuen no Tempest vesaire vesaire.

Vesaire yazdığım kısımda niceleri ve bunların belki 2 katı kadar şimdi geçmişe dönüp baktığımda yazmaya utandığım animeler de var. Aman akıllara kötü şeyler gelmesin. :D

Bu arada yaşlandığımı hissettirdi bu yazdıklarım, bir tık efkârlandım. Steins;Gate 2011 mi cidden... Vay arkadaş be...

Sanırım depresyondayım forum.
1 haftada jujutsu kaisen’i bitirdim.
24+23 bölümden 2 sezon

Müthiş keyif aldım, çok iyi aksiyon sahneleri çekmişler. Kimisinde kalbim kütür kütür attı. Namussuzlar cesurda davranmışlar, öyle demon slayer gibi kahraman öldürmekten korkmuyorlar, sevdiklerin çatır çatır düşüyor valla. Aklın gider.
3. Sezonun imzalar atılmış. mümkünse 2025, en kötü 26

Bu anime çok iyi be. 2-3 yıl önce ilk sezonunu ve filmlerini seyretmiştim, şimdi 2. sezonunu seyrediyorum. Çizimlerini ve içeriğini karşılaştırınca insanı öyle ters köşe yapıyor ki. Harika bir hayal gücü ve acayip "dark".
5123123.png

Bu anime çok iyi be. 2-3 yıl önce ilk sezonunu ve filmlerini seyretmiştim, şimdi 2. sezonunu seyrediyorum. Çizimlerini ve içeriğini karşılaştırınca insanı öyle ters köşe yapıyor ki. Harika bir hayal gücü ve acayip "dark".
Ekli dosyayı görüntüle 32471
2. sezona geçmeden önce Fukaki Tamashii no Reimei (3.film) i izlemişmiydin.

Bende 1. sezonu bitirdim şimdi ancak izleme sıralamasından bahsediliyor.
Şöyle ki;
Made in Abyss 1. Filmi: “Tabidachi no Yoake” aslında ilk sezonun 1-7. bölümü
Made in Abyss 2 filmi: “Hourou Suru Tasogare” 1.sezon 8. bölümden 13. bölümün sonuna kadar olan kısım
Yani ilk sezon 2 film aslında
Bundan sonra ortalık karışıyor
2. Sezona geçmeden önce
Made in Abyss 3. Film: “Fukaki Tamashii no Reimei” filmini izlememiz gerekiyormuş.
2. sezon ise 4. film olacak

Aslında 3. film 2. sezon çıkmadan önce yayınlanmış ve tam arada gibi bir şeyler okudum(:

Ve ilk sezon su gibi aktı hakikaten, tertemiz animeymiş. Öneri için teşekkür ederim

Geri