Önceki bir alımında aynı şey başıma gelmişti, ama nedenini bilmiyorum. Aynı paket tarzında olan CleanCup'ta da benzer bir durumu yaşadım fakat zip kısmı eriyip birbirine yapışmış gibiydiKahve paketini açma yerinden açtım fakat 2 katman birden yırtıldı, böyle sorun yaşayan var mı? Başka pakete almak zorunda kaldım.
Bende başka bir alımda yaşamıştım. Hem şanssızlık hem de biraz daha dikkatli açmak gerekiyor.Kahve paketini açma yerinden açtım fakat 2 katman birden yırtıldı, böyle sorun yaşayan var mı? Başka pakete almak zorunda kaldım.
Ekli dosyayı görüntüle 15080Ekli dosyayı görüntüle 15081
Bendede durum aynı 3 paket açtım 2 si bu şekilde yırtıldı korkudan diğer 2 paketleri açamadımKahve paketini açma yerinden açtım fakat 2 katman birden yırtıldı, böyle sorun yaşayan var mı? Başka pakete almak zorunda kaldım.
Dikkatli açtım aslında farketmedim bile yırtıldığını, zipi kapatmaya çalıştığımda baktım zaten kapalı, arkasından yırtılmış.Bende başka bir alımda yaşamıştım. Hem şanssızlık hem de biraz daha dikkatli açmak gerekiyor.
Yeni garanti kartı uygulamasına göre ürün paketi kusurlu sayılıyor fakat paketle tekrar yollayıp beklemek daha zahmetli geldi bana, başka pakete aldım.Bendede durum aynı 3 paket açtım 2 si bu şekilde yırtıldı korkudan diğer 2 paketleri açamadım
Aslında çok dikkatliyimdir Yani İlk paket yırtılınca diğerleri çok daha dikkatli açtım fakat biri daha yırtıldı
Ne yapacağımı bilmiyorum
Ömer bey belki yardımcı olur
( evden uzaktayım yani yedek valfli paketimde yok )
Hadi bakalım, beklenti yükseldi bu yorumla.Bence satıştaki en iyi 4 kahveden üçünü seçmişsiniz. Bir diğeri de gigesa natural.
Not: damoyu denemedim henüz.
Merhaba @brak13 Adresinizi alabilir miyim, valfli doypack (@Haggard'ın bahsettiği çözüm) gönderimi yapalım. Tam bir telafi değil ve seni uğraştırmış olduk fakat şu anda hızlı çözüm için ilk aklımıza gelen bu.Bendede durum aynı 3 paket açtım 2 si bu şekilde yırtıldı korkudan diğer 2 paketleri açamadım
Aslında çok dikkatliyimdir Yani İlk paket yırtılınca diğerleri çok daha dikkatli açtım fakat biri daha yırtıldı
Ne yapacağımı bilmiyorum
Ömer bey belki yardımcı olur
( evden uzaktayım yani yedek valfli paketimde yok )
Katılıyorum size , yandan değilde üstten açılan zipli paketlerde açılma veya kopma ihtimali yok, başka firmalardan aldığım paketlerde iki kez başıma geldi, zıp kilidini paket gövdesine bağlayan naylon kısmın mukavemeti düşük olduğundan açarken burası yırtılıyor, farkedemiyorsunuz , çözüm olarak açma kulakçığını çekerken zıp kilidinin alt ve üst kısmına parmaklarımla destek verip yavaş yavaş çekiyorum, bu şekilde kendimce çözüm buldum.Hadi bakalım, beklenti yükseldi bu yorumla.
Bu arada sadece ön yüzden açılan bu zipli paketler tam bela. Aldığım son 10 paketin 3-4 tanesini düzgün açabilmişimdir, onlar da bir-iki kullanımdan sonra yine yapışık olduğu yüzden kopuyor genelde. Ek maliyet olan zipli paket heba oluyor. Bence en güzeli çerez paketlerindeki gibi üst kısım yırtılarak açılan, zipin üst tarafta olduğu klasik paketler. Hem bu paketlerden kahve almak daha kolay, hem de zipin kopma tiski çok daha düşük.
A roasting lab da ayni bu tip yandan açılıyor ama bu kadar zorlamadı beni, açarken de kuvvet istiyor biraz; kalite, ambalajı yapan firmadan ya da üst kaplama malzemesinden farkediyor olabilir.Katılıyorum size , yandan değilde üstten açılan zipli paketlerde açılma veya kopma ihtimali yok, başka firmalardan aldığım paketlerde iki kez başıma geldi, zıp kilidini paket gövdesine bağlayan naylon kısmın mukavemeti düşük olduğundan açarken burası yırtılıyor, farkedemiyorsunuz , çözüm olarak açma kulakçığını çekerken zıp kilidinin alt ve üst kısmına parmaklarımla destek verip yavaş yavaş çekiyorum, bu şekilde kendimce çözüm buldum.
Ben onların paketlerinde hep sorun yaşadım. Paketlerin çoğunu açamadım bile, o açma kulakçıkları hep sorunluydu.A roasting lab da ayni bu tip yandan açılıyor ama bu kadar zorlamadı beni, açarken de kuvvet istiyor biraz; kalite, ambalajı yapan firmadan ya da üst kaplama malzemesinden farkediyor olabilir.
Aynı şeyden bahsediyoruz zaten, naylon diye tarif ettiğim kısmın mukavemetinin düşük olması bir üretim hatası, paketi açarken açma kulakçığını çektiğimizde tüm kuvvet buraya etki ediyor bu kısım uygulanan kuvveti kaldıramıyorsa, görevini yapamıyorsa kalitesiz, yetersiz ürün deriz.A roasting lab da ayni bu tip yandan açılıyor ama bu kadar zorlamadı beni, açarken de kuvvet istiyor biraz; kalite, ambalajı yapan firmadan ya da üst kaplama malzemesinden farkediyor olabilir.
+1Kahve paketini açma yerinden açtım fakat 2 katman birden yırtıldı, böyle sorun yaşayan var mı? Başka pakete almak zorunda kaldım.
Merhaba @Barahirr sevgili Koray Erdoğdu ile de paylaştığım kahveler oldu, şampiyonumuzun tercihini açıklıyorum - ve elbette altına imza atıyorum: Guji Gigesa NaturalMerhaba Bekir Bey, burundiler bence türk kahvesine oldukça yakışıyor ulusal gıda'dan da önerilerim olacak önümüzdeki günlerde...
Merhaba @Barahirr sevgili Koray Erdoğdu ile de paylaştığım kahveler oldu, şampiyonumuzun tercihini açıklıyorum - ve elbette altına imza atıyorum: Guji Gigesa Natural
Asiditedeki dengesi, dudak yalatan çilek lezzeti, çikolatamsı tatlılığı, tam gövdesi ile en sevdiğimiz Türk Kahvesi oldu. Guji naturalimi yudumlarken şimdiden afiyet olsun diyorum.
![]()
Selamlar @ukhassoyMerhaba arkadaşlar, arkadaşım için alım yapacağız ama aldığım kahveleri henüz deneyimleyemediğim için öneri yapamadım. Sizden ricam deneyimlediyseniz naçizane yorum belirtebilir misiniz, bundan frenk üzümü tadı aldım, şundan Honduras ananası tadı aldım gibisine gerek yokBenim favorim bu kahve, şu kahveyi tatlı niyetine tüketiyorum gibisinden bile olur. Şimdiden teşekkür ediyorum
![]()