• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

aldığım paketlerden 100'er gramdan az kalmışken bir şeyler yazmak istiyorum

hepsinden gayet memnun kaldım ben, güzeldi.
en çok refisayı sevdim, hem esp hem filtre denedim.
gigesa natural ile refisa arasında at-deve farkı yok, bence benzer çekirdekler. ben alamadım en azından. ikisi de keyifli.
keramo espresso tam bir şurup. günde 1 adet içebilsem de arka arkaya 2 tane içmem.

aldığım çekirdekler arasından tekrar alırım diceğim refisa oldu bu yüzden.
bir daha sipariş geçiyor olsam diğer espresso yorumunu denerdim.

gigesa natural ile refisa arasında at-deve farkı yok, bence benzer çekirdekler. ben alamadım en azından. ikisi de keyifli.
keramo espresso tam bir şurup. günde 1 adet içebilsem de arka arkaya 2 tane içmem.

Afiyet olsun @coffeebeansantalya Gigesa Naturali hazır bitmemişken türk kahvesi olarak da deneyin bence.
Çekirdeklerimizi beğenmenize sevindim.
🙏

Son düzenleme:

Bende gigesa natural ve refisa aldım bende aynı fikirdeyim çok benzer çekirdekler . Fark olarak refisa biraz daha hafif içimi daha rahat ,gigesa biraz daha gövdeli diyebilirim .Benim sevdiğim çekirdekler gayet memnunum .

Geri