• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Merhaba arkadaşlar, arkadaşım için alım yapacağız ama aldığım kahveleri henüz deneyimleyemediğim için öneri yapamadım. Sizden ricam deneyimlediyseniz naçizane yorum belirtebilir misiniz, bundan frenk üzümü tadı aldım, şundan Honduras ananası tadı aldım gibisine gerek yok 😂 Benim favorim bu kahve, şu kahveyi tatlı niyetine tüketiyorum gibisinden bile olur. Şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🏼

Şavtanane hariç her kahve süper bence.
Tadım notlarına bakarak karar verebilirsiniz. Hepsi hakkını veriyor.

Not: damo henüz denemedim.

Türk kahvesi için önerisi olan var mıdır ?

Merhaba @Barahirr sevgili Koray Erdoğdu ile de paylaştığım kahveler oldu, şampiyonumuzun tercihini açıklıyorum - ve elbette altına imza atıyorum: Guji Gigesa Natural
Asiditedeki dengesi, dudak yalatan çilek lezzeti, çikolatamsı tatlılığı, tam gövdesi ile en sevdiğimiz Türk Kahvesi oldu. Guji naturalimi yudumlarken şimdiden afiyet olsun diyorum.
👋

Günaydın @kahveseverfındık

Sevgili Ömer Aydın tarafından ve şampiyonumuzdan bir tavsiye gelmiş.Şahsım adına denediğim için söyleyebilirim,Burundi Kayanza Honey de yakışıyor.

Selamlar @ukhassoy

Benim deneyimlediklerimin içerisindeki tavsiye edebileceklerim;

-Guji Gigesa Natural
-West Arsi Nensebo Refisa
-Burundi Kayanza Honey
Guji Nat ve Nensebo’yu ben de almıştım, tadım notları çok etkili olmuştu bu seçimlerde. Beğenmenize sevindim. Burundi olarak da diğerini seçtim ama Honey merak ettiklerim arasında. Bunları listeye ekledim o zaman şimdilik, teşekkürler 🙏🏼

Merhaba @brak13 Adresinizi alabilir miyim, valfli doypack (@Haggard'ın bahsettiği çözüm) gönderimi yapalım. Tam bir telafi değil ve seni uğraştırmış olduk fakat şu anda hızlı çözüm için ilk aklımıza gelen bu.
Sorun yaşayan diğer arkadaşlarımın da bana özelden adreslerini ulaştırmalarını rica ederim.
Sevgiler
Benim elime gelmedi siparişim henüz (#25143) ancak aynı şey ile karşılaşmamak adına soruyorum. Acaba yandaki kulakçık değilde, kulakçığın olduğu yerin üstünden makasla kesip öyle açsak sorunu çözer mi? Ama tabii her durumda paket firması ile bir görüşme sağlamanız faydalı olacak. Sanırım genel bir üretim hatası var.

Benim elime gelmedi siparişim henüz (#25143) ancak aynı şey ile karşılaşmamak adına soruyorum. Acaba yandaki kulakçık değilde, kulakçığın olduğu yerin üstünden makasla kesip öyle açsak sorunu çözer mi? Ama tabii her durumda paket firması ile bir görüşme sağlamanız faydalı olacak. Sanırım genel bir üretim hatası var.
Yandan zipli paketlerde onu yaparsaniz zip bir işe yaramıyor, yanlışlıkla yırtılan paketlerle aynı olur yine sonuç. Üstten zipli paketlerde dediğiniz olur.

Merhaba @vtuna40 Firma ile görüşme halindeyiz bugün valfli doypackler gönderilecek, bu durumu sizlerin en az sıkıntıyla geçirmeniz için ne gerekirse yapacağız.
🙏

Setup harika gözüküyor, nasıl ilk denemeler, hangi çekirdeği kullanıyorsunuz? Paylaşımların çoğu filtre kahve üzerine, espresso görünce hemen yanaşayım dedim :cool:
Selamlar
Öncelikle teşekkür ederim, paketi bugün açtım ve 2 espresso içtim, kahve isminde honey geçince daha tatlı bir içim bekliyordum, algıda seçicilik oldu sanırım. Uzun bir tatilde İstanbul, Çanakkale ve Antalya da bulunan kahve dükkanlarında ve kavurma yapan firmalarda espresso tadımı yaptım hiç birini beğenmedim. Evde paketi açtığımda yayılan koku, krema asidite ve gövde bir kez daha beni benden aldı diyebilirim. Bu arada bekleme süresinin üzerinden biraz daha geçtiğinde aradığım sonuçları yakalayabilirim diye düşünüyorum.

Ufak bir not : Ankara da sabah ve akşam hava soğuduğu için biraz daha çikolata tatları arıyor olabilirim :) @Ömer bey espresso E61 başlıklı makine için şöyle tatlı ama çok tatlı bir çekirdek önerebilirse onada varım. Yarın Nansebo Refisa çekirdeğim de teslim edilir .

Espresso: Burundi Kayanza Businde Station Honey
Moccamaster : Etiyopya West Arsi Nensebo Refisa GR.1

Saygılarımla

Ekli dosyalar

• D7BB443F-38BD-49B1-945B-9051D19A255D.jpeg
    D7BB443F-38BD-49B1-945B-9051D19A255D.jpeg
    772 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Selamlar
Öncelikle teşekkür ederim, paketi bugün açtım ve 2 espresso içtim, kahve isminde honey geçince daha tatlı bir içim bekliyordum, algıda seçicilik oldu sanırım. Uzun bir tatilde İstanbul, Çanakkale ve Antalya da bulunan kahve dükkanlarında ve kavurma yapan firmalarda espresso tadımı yaptım hiç birini beğenmedim. Evde paketi açtığımda yayılan koku, krema asidite ve gövde bir kez daha beni benden aldı diyebilirim. Bu arada bekleme süresinin üzerinden biraz daha geçtiğinde aradığım sonuçları yakalayabilirim diye düşünüyorum.

Ufak bir not : Ankara da sabah ve akşam hava soğuduğu için biraz daha çikolata tatları arıyor olabilirim :) @Ömer bey espresso E61 başlıklı makine için şöyle tatlı ama çok tatlı bir çekirdek önerebilirse onada varım. Yarın Nansebo Refisa çekirdeğim de teslim edilir .

Espresso: Burundi Kayanza Businde Station Honey
Moccamaster : Etiyopya West Arsi Nensebo Refisa GR.1

Saygılarımla

Merhaba @Rotel nensebo'yu da eminim beğenirsiniz o da tatlılık ve özellikle aroma da keyifli, size ben diğer tatlılardan keramo espresso yorumumuzu önereyim, E61'e yakışacağına eminim.
Sevgiler

@Ömer Aydın Merhaba, #26365 sipariş numarası ile alıma katıldım, ancak Perşembe'ye kadar dediğim adrese gelmezse adres değişikliği talep etmek istiyorum. Kontrol edebilir misiniz? Tekrardan teşekkür ederim:)

#25117 numaralı sipariş elime ulaştı hamasho'dan 2 shot espresso aldım. Kahvenin kokusu çok harika kahve çok güzeldi. Ellerinize sağlık.
Yalnız siparişimden hediye kahve çıkmaması üzdü :(

#25117 numaralı sipariş elime ulaştı hamasho'dan 2 shot espresso aldım. Kahvenin kokusu çok harika kahve çok güzeldi. Ellerinize sağlık.
Yalnız siparişimden hediye kahve çıkmaması üzdü :(
Hamasho'yu espressoda denememiştim ve beğenmeniz beni bu yüzden ayrıca memnun etti ilk fırsatta deneyeceğim, tahminimce limonun yanındaki baharat hoşluk katmış olabilir:) Hediye kahve ilk 2 kavurma gününde her bir siparişe ekledik ve seçtiğiniz kahvelerden başka, size özel bir kahveyi sunmak bizi de mutlu etti. Ancak maalesef 100 ve 150G seçenekler ve 20 çeşit oldukça iddialı bir operasyon, bunu sağlıklı şekilde devam ettirebilmek için hediyeyi kaldırdık. Anlayışınız için teşekkür ederim. 🙏

@Ömer Aydın Merhaba, #26365 sipariş numarası ile alıma katıldım, ancak Perşembe'ye kadar dediğim adrese gelmezse adres değişikliği talep etmek istiyorum. Kontrol edebilir misiniz? Tekrardan teşekkür ederim:)
Merhaba @üffü Sipariş numaranız 25365 ise bunu dün gönderdik bugün elinizde olması gerekiyor. Afiyet olsun:)

Hamasho'yu espressoda denememiştim ve beğenmeniz beni bu yüzden ayrıca memnun etti ilk fırsatta deneyeceğim, tahminimce limonun yanındaki baharat hoşluk katmış olabilir:) Hediye kahve ilk 2 kavurma gününde her bir siparişe ekledik ve seçtiğiniz kahvelerden başka, size özel bir kahveyi sunmak bizi de mutlu etti. Ancak maalesef 100 ve 150G seçenekler ve 20 çeşit oldukça iddialı bir operasyon, bunu sağlıklı şekilde devam ettirebilmek için hediyeyi kaldırdık. Anlayışınız için teşekkür ederim. 🙏
İlginiz , alakanız ve güzel kahveleriniz için tekrardan teşekkürler.

kod.JPGÖmer bey kod bende çalışmadı. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?

Geri