• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Merhaba @Ömer Aydın Bey,

Öncesinde cevapladıysanız kusura bakmayın tekrar sorduğum için ama eski mesajlara dönmeye vaktim olmadığından, french press için spesifik olarak önerebileceğiniz tatlı kahveleriniz nedir? Staj yaptığım ofisteki çalışma arkadaşlarımı kahvelerinizle büyülemek adına bir seçki oluşturacağım 😅
Cevaplamamıştım @ukhassoy FP için bence natureller her ne kadar çamurun artması riski olsa da yakışabilir, fakat ben üşendiğim her zaman aklıma esen herhangi bir kahveyi coffee serverıma atıp demliyorum, bazı gören ve şok olanların "kahve çorbası" demesine rağmen bence gayet de güzel oluyor :LOL:
Daha derli toplu bir cevap için sanırım biraz test yapmam gerek...

Cevaplamamıştım @ukhassoy FP için bence natureller her ne kadar çamurun artması riski olsa da yakışabilir, fakat ben üşendiğim her zaman aklıma esen herhangi bir kahveyi coffee serverıma atıp demliyorum, bazı gören ve şok olanların "kahve çorbası" demesine rağmen bence gayet de güzel oluyor :LOL:
Daha derli toplu bir cevap için sanırım biraz test yapmam gerek...
Cevabınız ve ayrıca samimiyetiniz için teşekkürler 😂 Açıkçası görüntüye bakacaklarını çok sanmıyorum, günün sonunda çıktıdır fark yaratan. Biraz fanteziye kaçıp, 2 natural, 1 doğal, 1 de honey ekleyeyim ben o zaman iyice çorba olsun ortalık 🐥

2x250 lik bir sipariş oluşturmaya çalışıyorum, kesin olarak bir Yirgacheffe denemek istiyorum ancak Aricha hakkında çok konuşulmasına rağmen Chelchele A hiç konu edilmemiş..

Amerikadan Afrikaya yeni yeni geçen bir Aeropress / V60 kullanıcısı için bu ikisinden hangisini önerirsiniz @Ömer Aydın hocam ? diğerini de mümkünse küçük hediye kontenjanından tadabilsek ne güzel olur :)

Sanırım tuhaf ve özel bir talep olacak ancak :) ikinci 250 gram için de, ilk seçimden farklı uçta yer alan, karşılaştırması enteresan olur dediğiniz bir seçim yapabilir misiniz benim için :)

Kozyatağından teslim alıp orda kime denk gelirsem biraz da onunla çene çalasım var, elinize sağlık şimdiden..
Birileri çene çalmak mı dedi?? :)

Biraz daha bekleyeceksiniz sanırım.

Siparişim cumartesi Kozyatağı elden teslim edilemeyecek gibi olduğu için ev adresime kargo yapılmasını istedim.
Bunu da ne olur ne olmaz yarın kahveler hazır olacak mı diye sitenin chatinden sorduğumda öğrendim. (Pazartesi sabahı sipariş verirken hem not kısmına Kozyatağı elden teslim yazmıştım hem de yine site içi chat ile teyit etmiştik.)
Durup dururken sormak aklıma geldi yoksa yarın öğleden sonra bir de anadolu yakasına, gelmeyen kahveleri almaya diye gidecektik. :)
Buna duyduğuma çok üzüldüm.. Yolunuz düştüğü zaman bekliyorum o halde :)

#25131 sipariş numarası ile alıma katıldım.. @Ömer Aydın Beye göstermiş olduğu hassasiyet ve ilgi için teşekkür ederim..

Alıma katıldım emeği geçenlere teşekkür ederim

Sipariş no
24865

Sipariş verilen
3x150gr
Worka espresso
Burundi honey
Nensebo refisa

Gelen
4x100gr
Worka
Burundi honey
Gigesa
Bombe

@Ömer Aydın

Aynı siparişte ikinci hayal kırıklığı.

Ekli dosyalar

• 768F0329-D8BE-461C-9336-C9EEAD75BCFF.jpeg
    768F0329-D8BE-461C-9336-C9EEAD75BCFF.jpeg
    139.8 KB · Görüntüleme: 160
Ömer bey benim bir eleştirim var, yandan açılan paketler ciddili sıkıntılı oluyor diğer kahve dükkanlarında da gözlemlediğim kadarıyla (hem açması zor hem de kullanışsız). Şuan zip kısmında bir açıklık var ama tam neresi çözemedim. Bence yukarıdan zipli paketler daha kullanışlı. Şuanda cam kavanoza aktararak bir çözüm yolu tercih edeceğim sanırım :rolleyes:

Merhaba @BK8 Geçtiğimiz hafta bizim için zorluydu, ilk hafta acemiliğimize vermenizi rica ederim. Fakat bu gibi durumlarda hiç bir zaman müşteriyi mağdur bırakacak bir firma olmadık, mutlaka telafi edeceğiz. Eksikleri göndereceğimiz çözümümüzle ilgili özelden yazıyorum size.

Merhaba @BK8 Geçtiğimiz hafta bizim için zorluydu, ilk hafta acemiliğimize vermenizi rica ederim. Fakat bu gibi durumlarda hiç bir zaman müşteriyi mağdur bırakacak bir firma olmadık, mutlaka telafi edeceğiz. Eksikleri göndereceğimiz çözümümüzle ilgili özelden yazıyorum size.
Teşekkürler ilginiz için Ömer bey ;)

Ömer bey benim bir eleştirim var, yandan açılan paketler ciddili sıkıntılı oluyor diğer kahve dükkanlarında da gözlemlediğim kadarıyla (hem açması zor hem de kullanışsız). Şuan zip kısmında bir açıklık var ama tam neresi çözemedim. Bence yukarıdan zipli paketler daha kullanışlı. Şuanda cam kavanoza aktararak bir çözüm yolu tercih edeceğim sanırım :rolleyes:
Değerli görünüz için teşekkürler, açıklıkla ilgili sizinle ayrıca görüşmek isterim, paket seçimiyle ilgili de yorumunuzu göz önüne alacağım, doypack dediğimiz yukarıdan kilitliler aslında daha uygun maliyetli fakat bu paketler de oldukça beğenilmişti, anket ya da başka bir analizle değerlendirelim.
🙏

Şiparişim bugün sorunsuz şekilde elime ulaştı, sipariş sonrası teslimat süresi gayet makuldü, paketleme herzamanki gibi özenli ve başarılı , Ömer beye ve emeği geçen çalışan emekçi arkadaşlara çok teşekkür ederim, sabırlıyım degassing için en az 10 gün kadar bekleteceğim, edindiğim tecrübe süre uzayınca daha keyifli fincanlar elde ediyorum.

fakat bu paketler de oldukça beğenilmişti,
Boxx ve Null da bu paketlerden kullanıyor aslında, ben bu tarzı daha çok seviyorum kahveyi koruması adına... Fakat aynı firma değil sanırım çalışılan firma... Onlarda sabahki zipin tamamen ayrılması sorununu hiç yaşamadım.

Boxx ve Null da bu paketlerden kullanıyor aslında, ben bu tarzı daha çok seviyorum kahveyi koruması adına... Fakat aynı firma değil sanırım çalışılan firma... Onlarda sabahki zipin tamamen ayrılması sorununu hiç yaşamadım.
Mert abi ve cihanın hangi firmayla çalıştığını bilmiyorum ama kilitli flat bottomları çıkalı beri severek bu tedarikçiden kullanıyoruz, biz de yaşamamıştık. Bu kampanya öncesi de bir süredir evoh-coex iç kaplamalı aluminyum kaplamasız daha hafif paketler vardı o bana göre en iyisiydi, sanırım hafifliğinden ötürü koruması konusunda soru işaretleri olanlar var ama bildiğimiz kadarıyla az malzemeyle yüksek bariyer sağlıyor ve ben memundum. Şansımıza onlar bitmiş biz de önceki modele geri döndük...
Yırtılma sorunundan da tabii tedarikçiye bahsettim, dönüş bekliyorum, çok can sıkıcı, sonuçta uygun fiyat değil, en üst performans aradığımız bir çözüm, umarım tekrar karşılaşmayız ve umarım keyfinizi bölmez.

Selamlar Arkadaşlar,

Şimdiye kadar 5 yada 6 paket tükettim ve hiç birisinde ne bir yırtılma ne de beni tedirgin edecek bir durum ile karşılaştım.

Yaşanılan olumsuzluklara üzüldüm açıkçası ömer beyin samimiyetine de güvendiğimden üzülmüş olduğunu görüyorum.

Selamlar Arkadaşlar,

Şimdiye kadar 5 yada 6 paket tükettim ve hiç birisinde ne bir yırtılma ne de beni tedirgin edecek bir durum ile karşılaştım.

Yaşanılan olumsuzluklara üzüldüm açıkçası ömer beyin samimiyetine de güvendiğimden üzülmüş olduğunu görüyorum.
1 kişi bile olsa üzülmemek mümkün değil ama bir şekilde seferber edeceğim tedarikçiyi...

ürünler bügün elime ulaştı ömer beyin sürpriziyle birlikte tabiki birde degassing suresi ne kadardı ne zaman demlemeye başlayabilirim

Ekli dosyalar

• 9cd98d06-cc23-4551-ad70-bbbb95d2f832.jpg
    9cd98d06-cc23-4551-ad70-bbbb95d2f832.jpg
    111.7 KB · Görüntüleme: 109
Madem @Ömer Aydın müşteri geri bildirimlerini dikkate alıyor, ben de paketten memnun olduğumu belirterek bir katkıda bulunayım. Paketi açarken biraz zorluyor ama bu da hava geçirmediğine dair bir güven veriyor bana göre. Yarın öbür gün açarken elimde kalırsa bilemem tabi :) Bir kere farklı bir firmada yaşamıştım elimde kalması durumunu, mecbur kavanoza aktarmıştım.

Madem @Ömer Aydın müşteri geri bildirimlerini dikkate alıyor, ben de paketten memnun olduğumu belirterek bir katkıda bulunayım. Paketi açarken biraz zorluyor ama bu da hava geçirmediğine dair bir güven veriyor bana göre. Yarın öbür gün açarken elimde kalırsa bilemem tabi :) Bir kere farklı bir firmada yaşamıştım elimde kalması durumunu, mecbur kavanoza aktarmıştım.
Olumlu geri bildirimler de geri bildirimden sayılır, rahatlıkla övebilirsiniz:) Memnun olmanıza sevindim Doğukan Bey:)

Geri