• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Tatlı meyvemsi kahve arayanlar şuna bakabilir 4x100 gr kampanyasından almıştım. Filtre demleme olarak hem kokusu hem tadını beğendim.

Ekli dosyalar

• 39FEBC19-FD95-4B12-9B6A-E3B34B861993.jpeg
    39FEBC19-FD95-4B12-9B6A-E3B34B861993.jpeg
    179.3 KB · Görüntüleme: 329
ürünler bügün elime ulaştı ömer beyin sürpriziyle birlikte tabiki birde degassing suresi ne kadardı ne zaman demlemeye başlayabilirim
Merhaba arkadaşlar,
Degassing için Damo hariç, 3-4 güne kahveleri en azından bir tur denemeye başlayabilirsiniz, tabii mutlaka zaman geçtikçe bardaklar dengeli hale gelecektir. Dediğim gibi özellikle Damo'nun 1,5-2 hafta gibi bir degassing ihtiyacı var.

Selamlar @muhammedbrk

Sevgili @Ömer Aydın çok hızlı yetişemedim lakin yinede bilgilendirmesini ekliyorum :)

Gedeb Workayi sabah gelir gelmez denedim ve baya başarılı buldum, genelde kahvelerimde eksi ya da acı tat rahatsiz ederdi ama ilk defa bir kahvem bu kadar tatli ve tadim notlarini tam yansıtan şekilde oldu. Az önce yine denedim 2/2, öneriyorum kesinlikle
Tadım Notaları: Şeftali, yoğun aroma, karamel, baharat, karanfil, çiçek

-Timemore c2 19klik
-Hario 40lı kutu
-Kayın su (termometre ile ölçmedim, kettleda kaynatip goosneck aktarip direkt başladım)
-15/240 su oranı
-45ml blooming, 30. sn 120 tamamlama, 60.sn 240 tamamlama

Son düzenleme:
Cuma günü sipariş verdiğim "Keramo" bugün geldi, dayanamadım acele edip gece 2 shot aldım, çok enteresan bir çekirdeğe benziyor. Bu kadar taze iken ilk shotlarda randıman almak zaten imkansıza yakın, kavurma tarihi 4 Ağustos, sabredebilirsem 7-9 gün sonra tekrar deneyeceğim.

Bu arada paketler ile alakalı olumlu yorumlara ben de katılıyorum, ben bu paketleri gayet başarılı buluyorum, saçma gelebilir ama postürü de gayet düzgün var iyi fotoğraf veriyorlar :) Arka arkaya kahve paketi dizme hastalığınız varsa doğru bir tercih.

Ekli dosyalar

• IMG_7472.jpg
    IMG_7472.jpg
    85.7 KB · Görüntüleme: 262
2 Worka, 1 Keramo ve bir adet de Sidamo Damo ile bu ayki alımlara katılmış bulunuyorum. @Ömer Aydın bey tekrar bu güzel kampanya için teşekkürler.
Damo'yu muhtemelen Eylül başında açmış olurum öncesinde degass süresi dolan arkadaşların da yorumlarını çok merak ediyorum.
Degas konusundan dolayı biraz çekingenlik var anladığım kadarıyla ama dengenin oturacak olması dışında bir sorun yok arkadaşlar, aşamalı olarak tüketmeye başlayabilirsiniz, damoyu bile bugün tekrar demledim degas konusunda istisna olmasına rağmen gayet keyifli... Hepsinden azar azar:)

Damo, Bombe (washed), Guji (Naturel) ve Nensebo dörtlüsüyle kendime 100'er gramlık bir Etiyopya seçkisi oluşturdum. Ay sonuna doğru en çok beğendiğim çekirdeklerden yeniden sipariş vermeyi planlıyorum 😊

100 ve 150 fram seçeneklerinde refisa yok mu Ömer bey?

Sipariş verdikten sonra sitede siparişin detaylarına ulaşamıyorum. Kargoya verilip verilmediğini de göremedim. Benzer sorunu yaşayanlar var mı?

Geri