• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Teşekkür ederim. Fiyatlarınızı eleştirir gibi anlaşıldıysam kusura bakmayın. Kahvem tükenmeye yakın sipariş vereceğim :) iyi çalışmalar dilerim
Rica ederim ve estağfurullah hiç öyle anlaşılmadı(y) Öyle olsaydı bile burası emeğimizin fark edildiği bir platform, bu sınırlarda her şey eleştirilebilir, neden olmasın...

Merhaba Bekir Bey, burundiler bence türk kahvesine oldukça yakışıyor ulusal gıda'dan da önerilerim olacak önümüzdeki günlerde...

Selamlar @Barahirr

Ben türk kahvesini genellikle paketlerin altında kalan ve demleme yapamayacağım miktarlarda kalan çekirdekleri harman yaparak tüketirim.

Lakin Burundi Kayanza Honey çekirdeğini mokapotta denedikten sonra kendi kendime ya bu çekirdeğin türk kahveside güzel olur diye düşünüp paketin içerisinden bir pişirimlik çalmıştım[tabi ki kendi paketim :=))].

Kırmızı meyvelerin hafif mayhoşluğu ile çok hoş bir içimi oldu türk kahvesinde.

Nacizane fikrimi paylaşmak istedim.

Saygılarımla.

Arkadaşlar bu arada; bir iki bardak tüketerek başlayabilirsiniz. Evet en iyi koruma mühürlüyken olacaktır ve paketin kilidi mühür kadar iyi korumayacaktır fakat özel bir planınız yoksa şu anda hazırlar, belki sadece Damo biraz daha bekleyebilir.
Afiyet olsun.

2x250 lik bir sipariş oluşturmaya çalışıyorum, kesin olarak bir Yirgacheffe denemek istiyorum ancak Aricha hakkında çok konuşulmasına rağmen Chelchele A hiç konu edilmemiş..

Amerikadan Afrikaya yeni yeni geçen bir Aeropress / V60 kullanıcısı için bu ikisinden hangisini önerirsiniz @Ömer Aydın hocam ? diğerini de mümkünse küçük hediye kontenjanından tadabilsek ne güzel olur :)

Sanırım tuhaf ve özel bir talep olacak ancak :) ikinci 250 gram için de, ilk seçimden farklı uçta yer alan, karşılaştırması enteresan olur dediğiniz bir seçim yapabilir misiniz benim için :)

Kozyatağından teslim alıp orda kime denk gelirsem biraz da onunla çene çalasım var, elinize sağlık şimdiden..

2x250 lik bir sipariş oluşturmaya çalışıyorum, kesin olarak bir Yirgacheffe denemek istiyorum ancak Aricha hakkında çok konuşulmasına rağmen Chelchele A hiç konu edilmemiş..

Amerikadan Afrikaya yeni yeni geçen bir Aeropress / V60 kullanıcısı için bu ikisinden hangisini önerirsiniz @Ömer Aydın hocam ? diğerini de mümkünse küçük hediye kontenjanından tadabilsek ne güzel olur :)

Sanırım tuhaf ve özel bir talep olacak ancak :) ikinci 250 gram için de, ilk seçimden farklı uçta yer alan, karşılaştırması enteresan olur dediğiniz bir seçim yapabilir misiniz benim için :)

Kozyatağından teslim alıp orda kime denk gelirsem biraz da onunla çene çalasım var, elinize sağlık şimdiden..
Chelchele A bitmek üzere olan bir Cafe Imports ürünü olduğundan çok bahsedilmiyor olabilir fakat diğer Etiyopya'lardan, o da farklı, daha çiçeksi bir kahve. Zaten her köyde farklı tattaki kahveye ulaşmak da Etiyopya'nın mucizesi...
Bence Chelchele A ile Chelchele Gedeb Worka'yı karşılaştırarak bu iki benzer yöre kahvesindeki farklılığa siz de tanık olabilirsiniz.
Sevgili @Haploit eminim sizinle çene çalmaktan memnuniyet duyacaktır.
🙏

Chelchele A bitmek üzere olan bir Cafe Imports ürünü olduğundan çok bahsedilmiyor olabilir fakat diğer Etiyopya'lardan, o da farklı, daha çiçeksi bir kahve. Zaten her köyde farklı tattaki kahveye ulaşmak da Etiyopya'nın mucizesi...
Bence Chelchele A ile Chelchele Gedeb Worka'yı karşılaştırarak bu iki benzer yöre kahvesindeki farklılığa siz de tanık olabilirsiniz.
Sevgili @Haploit eminim sizinle çene çalmaktan memnuniyet duyacaktır.
🙏
Çok teşekkürler
* *
İşlem tamam. Sistem harika bu arada, siparişi verdikten sonra üye olmama rağmen siparişimi kayıtlı görebiliyorum (y)

Bir geribildirim olsun, başta girdiğimiz notu ödeme ekranında da, sistemde sipariş detaylarında da göremiyoruz, görülebilse güzel olur :)

Son düzenleme:
Çok teşekkürler
* *
İşlem tamam. Sistem harika bu arada, siparişi verdikten sonra üye olmama rağmen siparişimi kayıtlı görebiliyorum (y)

Bir geribildirim olsun, başta girdiğimiz notu ödeme ekranında da, sistemde sipariş detaylarında da göremiyoruz, görülebilse güzel olur :)
Yorumunuz için teşekkürler not aldık;) Üyelik konusu da biraz kişisel bir sebepten - profil seçimi ve diğer bir çok konu gibi aslında ;) Internet sitelerine üye olmayı pek tercih etmiyorum ve bana çok zorlayıcı geliyor, geriye bilgilerin hatırlanması sorunu kalıyordu, onu da bir eklenti ile hallettik, üye olmasanız da aynı cihazdan çoğu girdiğiniz kayıt hatırlanıyor olmalı... Site ile ilgili aslında bir anket yapmak isterim, önyüz 2013'ten beri neredeyse aynı (marifet değil ama öyle), en önemlisi fonksiyonalite / kullanışlılık diye düşünüyorum ve eminim bu da iyileştirilebilir ama şimdiye kadar ona ağırlık verdim. Bu ay geçsin şablonda bir geçişi düşünüyorum, şu görselin tüm ekranı kapladığı şablonlardan bizde de olsun:)

@Ömer Aydın Ömer Bey Merhaba, bugün sonunda #25096 sipariş numarası ile Damo siparişi verdim. Çok yoğun bir döneminizde eğer sizi zorlamayacaksa ve elinizde varsa degassingi bitmeye yakın bir çekirdek gönderebilir misiniz? Eğer yoksa hiç önemli değil :)

#25118 ile ben de çok heyecanlandığım bu alıma sonunda katıldım :D sıcak havalarda kahve tüketimim azaldığı için 500 gr yetti ama kışın olsa 1.5kg yapıştırmıştım :D
Sağlık olsun, biz burdayız, kışın da bekleriz... :LOL:

Nitelikli kahveyi henüz görememiş ve tatmamış biri olarak bu akşam bende #25115 sipariş numarası ile toplu alıma ve aranıza katıldım. Bu başlıktan okuduğum kadarıyla kendimce 100'er gramlık ; Burundi Dry, Etiyopya - Nensebo, Guji Dry, Aricha ve Hamasho siparişi verdim. Umarım V60 için doğru tercihlerdir. İlk nitelikli kahve tecrübemin çok beğenilen CoffeeNutz ile olacağı için kendimi şanslı hissediyorum.
@Ömer Aydın Bey çok teşekkür ederim. Forumda emeği geçenleri de unuttum sanmayın hepinize teşekkürler..

Yorumunuz için teşekkürler not aldık;) Üyelik konusu da biraz kişisel bir sebepten - profil seçimi ve diğer bir çok konu gibi aslında ;) Internet sitelerine üye olmayı pek tercih etmiyorum ve bana çok zorlayıcı geliyor, geriye bilgilerin hatırlanması sorunu kalıyordu, onu da bir eklenti ile hallettik, üye olmasanız da aynı cihazdan çoğu girdiğiniz kayıt hatırlanıyor olmalı... Site ile ilgili aslında bir anket yapmak isterim, önyüz 2013'ten beri neredeyse aynı (marifet değil ama öyle), en önemlisi fonksiyonalite / kullanışlılık diye düşünüyorum ve eminim bu da iyileştirilebilir ama şimdiye kadar ona ağırlık verdim. Bu ay geçsin şablonda bir geçişi düşünüyorum, şu görselin tüm ekranı kapladığı şablonlardan bizde de olsun:)
bu arayüz 2013ten kalma ise bence marifet sayılabilir, elbette iyileştirmeler her zaman olabilir ama site içinde akış yormuyor ve teknik/işi bilen bir kavurucuyla karşı karşıyayım hissiyatını veriyor, bence bunu kaybetmemek lazım.

fancy geçişler, fullsize imajlar çekici ama herkes yapıyor bunları artık.. bence sitede köklü değişiklikler yapmayın, ama logo için biraz soyutlama yapmak düşünülebilir sanki.. logoda unufak olan detaylar ve kafa karıştıran birbirine çok yakın ton geçişleri var :)

bu arayüz 2013ten kalma ise bence marifet sayılabilir, elbette iyileştirmeler her zaman olabilir ama site içinde akış yormuyor ve teknik/işi bilen bir kavurucuyla karşı karşıyayım hissiyatını veriyor, bence bunu kaybetmemek lazım.

fancy geçişler, fullsize imajlar çekici ama herkes yapıyor bunları artık.. bence sitede köklü değişiklikler yapmayın, ama logo için biraz soyutlama yapmak düşünülebilir sanki.. logoda unufak olan detaylar ve kafa karıştıran birbirine çok yakın ton geçişleri var :)
Bu faydalı yorumlar için çok teşekkür ederim @r.emre

Site güzel de, sağ alttaki görüntülü kahve hattı kutucuğu (tahtaya bulut çizen adam) o kadar sinirimi bozuyor ki reklam engelleyici ile engelledim. Bir daha çıktı bir daha engelledim. Mobilde çözümü yok tabi... Üniversiteye hazırlık için eğitim seti sitesine girmiş gibi hissediyorum her gördüğümde. 1 kişi böyle dedi diye dikkate almanıza gerek yok tabi sadece geribildirim :D

Site güzel de, sağ alttaki görüntülü kahve hattı kutucuğu (tahtaya bulut çizen adam) o kadar sinirimi bozuyor ki reklam engelleyici ile engelledim. Bir daha çıktı bir daha engelledim. Mobilde çözümü yok tabi... Üniversiteye hazırlık için eğitim seti sitesine girmiş gibi hissediyorum her gördüğümde. 1 kişi böyle dedi diye dikkate almanıza gerek yok tabi sadece geribildirim :D
Aslında bir türlü tam hayata geçirilemeyen bir proje o... Zaten mavi kutu var ve oradan yazışabiliyoruz, canlı kahve hattı ise farklı bir amaç içindi kahve severin video kayıdı ile sorusunu yönlendirebileceği bizim de video ile cevap vereceğimiz bir platform olarak düşündük ama hemen her zaman mavi chat kutusu tercih edildi... Tam teşekkül fonksiyonel olana kadar şimdilik kaldırmayı düşünüyorum;)
Hatırlattığın için teşekkürler @nuclearmoonrise (y)

@Ömer Aydın Bey Merhaba, #25129 sipariş numarası ile alıma katılmış oldum ancak bir çekirdeği sonraki kavrum tarihi olarak işaretlemişim fark etmeden ve siparişi geçmiş bulundum, acaba siparişimdeki çekirdekleri güncel stoktan göndermeniz mümkün müdür? Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

@Ömer Aydın Bey Merhaba, #25129 sipariş numarası ile alıma katılmış oldum ancak bir çekirdeği sonraki kavrum tarihi olarak işaretlemişim fark etmeden ve siparişi geçmiş bulundum, acaba siparişimdeki çekirdekleri güncel stoktan göndermeniz mümkün müdür? Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Tabii, bahsettiğiniz ürün elimizde olduğu için bugün gönderileceklere ekleyebildim @emrhnozkfl

Geri