• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Arkadaşlar selam anket sonuçlandı ufak düzenlemeler yapıldı ve açıklanmaya hazır kazanan firma ile ön görüşmede yaptık kendileri şuan İstanbul'da akşam yada yarın buraya güzel bir mesajda yazcak kendileri aktif bir üyemiz ve siz değerli arkadaşlarımızın gönüllerini kazanmış bir firma kendileri
Bu ayın kazananı @Ömer Aydın (COFFEENUTZ) oldu ankette de fark açılarak önde kazanan firma oldu kendileri...

Ekli dosyayı görüntüle 14749
Sonuçlar açıklandı

Coffeenutz diyen arkadaşlar, cümlelerin yanına minik tavsiyeler de bırakırsa efsane olur :) Mesela hangisini almalıyız?

Coffeenutz diyen arkadaşlar, cümlelerin yanına minik tavsiyeler de bırakırsa efsane olur :) Mesela hangisini almalıyız?
Damo: Fermante, kompleks, lezzetli ancak fermante oluşundan ötürü herkese hitap etmeyecek bir kahve.

Shantawene: Parlak asiditesi ve tatlı bitişiyle içimi çok güzel. Limon notası yok.

Aricha: Çok dengeli, yıkanmış bir Etiyopya. Limonata gibi.

Bombe (Yıkanmış): Pürüsüz gövdesi ve çiçeksi notasıyla tatlı ama baymayan çok güzel bir kahve.

Benim denediklerim bunlar ve hepsini tavsiye edebilirim. Tüm denediklerim tadım notlarını kolayca verebiliyor o yüzden tadım notuna bakarak karar verebilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca Nensebo'da kesinlikle denenmeli. Başka kavurucularda üzmeyen bu çekirdek kesinlikle Nutz'da da üzmeyecektir. Deneme paketi yapabiliyorsunuz kafanıza göre bu çok büyük esneklik sağlıyor zaten.

Son düzenleme:
%7.5 oy alan kavurucu kim ?

En son aldığım Etiyopya Chelchele Gedeb Worka Gr.1 ve El Salvador Eugenia Nohemy Díazdan da çok memnun kaldım , kavrumlarını çok başarılı buluyorum, belirtilen tadım notalarını rahatlıkla alabiliyorsunuz, ben demlemelerimi Cleverde (315 ml.) tek kişilik, Kalitada (600 ml.) iki kişilik yapıyorum kahve/su oranını da genelde 1/16 olacak şekilde tercih ediyorum. Ağustos ayında ise farklı kahvelerini tercih edeceğim, Nutzun aldığım hiçbir kahvesinde memnuniyetsizliğim olmadı. Müşteri ilişkilerinde de çok başarılı buluyorum,

Son düzenleme:
espresso icin Burundi honey ve keramo-espresso denedim gecen ay, ikisinden de memnun kaldım diyebilirim. burundi benim icin bi tik daha on plana çıkan çekirdekleri oldu. lezzetini ve gövdesini daha iyi hissettim.

Selamlar @4PieD

Denediklerim ve ay içerisinde mutlaka yeniden alacaklarım;

Burundi Kayanza Honey
Etiyopya Gigesa
Etiyopya Nensebo Refisa

Merak Ettiklerim,

Etiyopya Keramo
Etiyopya Gebep Worka

Ben bir mokapot demeleyicisiyim ve konu kavurucunun tüm Natural çekirdeklerini şiddetle tavsiye ederim.

Malumun ilanı olmuş sonunda, tebrikler Nutz :) Şu ana kadar aricha, hamasho ve gigesa natural denedim. Öncelikle aricha ve hamasho çok başarılı olmuş, tadım notalarını net aldım. Gigesa natural’den ise bir müddet verim alamasam da öğütümü bir tık kalınlaştırıp sıcaklığı da bir tık azaltınca verim aldım, sonuç olarak aricha ve hamasho kadar olmasa da gigesa naturali de beğendim diyebilirim. Şuanda elimde nensebo ve worka deneme paketleri var yakında açılacak, kalan tüm kahvelerin de deneme paketlerini bu ay alıp tüm kahveleri denemiş olmayı planlıyorum.

Selamlar,

Yanlış hatırlamıyorsam Montag'ın seçilmesinin ardından seçilen iki kavurucununda deneme paketleri yoktu lakin konu kavurucu kendi deneme boxx ını yarat seçeneği getirmesi bu özleme son verecek.Şahsi fikrim deneme paketlerinin ardından size hitap eden en az 3 çekirseği 250 gram olarak sipariş edeceksiniz.

Belki bilmeyen olabilir yada merak edenler olabilir diye belirtmek isterim ki konu kavurucu Omni Kavrum yapıyor.Yanlış hatırlamıyorsam 2 adet çekirdeğin de espresso yorumu mevcut.

Bu "kahve seçkini kendin oluştur" olayı çok iyiymiş. Coffeenutz hem hakkında fazlasıyla olumlu yoruma rastladığım bir kavurucu, hem de Ömer bey zaten forumda iyi bildiğimiz biri. Sorunsuz ve keyifli bir alım olacağına eminim.

Geri