• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Fiyat çeşitliliği ve Pozo Azul'dan dolayı Kahve Fabrikasına verdim.

Beklenen ay gelmiş hadi bakalımm

Gönlüm her ne kadar Nutz dan yana olsa da kahve çeşitlerinden dolayı Kahve Fabrikası na verdim.

Nutzda sayısız etiyopya ve birkaç tane de burundi kahvesi görebildim, fazlası varsa da açıkçası göremedim keza websitesinin arayüzü de indexingi oldukça zorlayıcı. Etiyopya ve burundi çekirdekleri genelde sevdiğim çekirdekler fakat çeşidin bu kadar az olması dolayısıyla elim pek gitmiyor açıkçası.

Kahveler denendi ve liste aşağı yukarı hazır gibi lakin hala denenmeyi bekleyen ve merak ettiğim çekirdekler var.Elbette Coffeenutz dan bahsediyorum.Kalitesinden ödün verebileceğini aklımın ucundan dahi geçirmeden gönül rahatlığı ile oyumu CoffeeNutz dan yana kullandım.
Seçilirse buraları çok şenlenir lakin seçilmezsede yinede merak ettiğim çekirdekleri denerim.

Yine nutz'a verdik hayırlısı olsun

Bir önceki ayda olduğu gibi yine Nutz'a verdim. Toplu alımlarda en önem verdiğim şeylerden birisi tadım paketi olması. Nutz'da ise 100'er gramdan istediğin seçkiyi oluşturma şansı var. Seçilirse ve iyi bir indirim olursa Etiyopya çekirdeklerinin çoğunu denemek istiyorum :)

Geri