• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Yo sorulmamıştı hatta konuyu açtığınız için teşekkürler. Kozyatağı ve Karataş’tan teslim alacak kahve severlerimiz not bölümünde “Kozyatağı teslim” gibi bir notla düşerek teslim alabilirler - hatta hadi patron çıldırsın oradan teslim alanlara hepsine ek 10₺ hediye kartınız kutunun içinde sizi bekliyor olacak:)
Patron çıldırdı 😃

Yo sorulmamıştı hatta konuyu açtığınız için teşekkürler. Kozyatağı ve Karataş’tan teslim alacak kahve severlerimiz not bölümünde “Kozyatağı teslim” gibi bir notla düşerek teslim alabilirler - hatta hadi patron çıldırsın oradan teslim alanlara hepsine ek 10₺ hediye kartınız kutunun içinde sizi bekliyor olacak:)

Süper oldu ;)

Peki siparişten ne kadar sonra teslim alınır? Mesela bugün :D ? Evde kahve kalmamış 🙈

Edit

Pazar günü kapalı sanırım? O zaman haftaiçi sipariş cumartesi günü Kozyatağı teslim mümkün gibi?

Süper oldu ;)

Peki siparişten ne kadar sonra teslim alınır? Mesela bugün :D ? Evde kahve kalmamış 🙈

Edit

Pazar günü kapalı sanırım? O zaman haftaiçi sipariş cumartesi günü Kozyatağı teslim mümkün gimaalesef
Süper oldu ;)

Edit

Pazar günü kapalı sanırım? O zaman haftaiçi sipariş cumartesi günü Kozyatağı teslim mümkün gibi?
Kozyatağı bugün açık ama oranın stoğu farklı tutuluyor, kampanyamız ne yazık ki sadece internetten alımlar için geçerli.

Emeği geçen herkeze teşekkürler.
@Ömer Aydın bey,kahveler arasında karar kılamadığım için bir deneme paketi yapacağım.Acaba kavrum ve paketleme tarihlerinden itibaren,paketleri hiç açmadığımız sürece ,ne kadar zaman çekirdekler tazelik ve aroma kaybına uğramaz,tahminen?

Emeği geçen herkeze teşekkürler.
@Ömer Aydın bey,kahveler arasında karar kılamadığım için bir deneme paketi yapacağım.Acaba kavrum ve paketleme tarihlerinden itibaren,paketleri hiç açmadığımız sürece ,ne kadar zaman çekirdekler tazelik ve aroma kaybına uğramaz,tahminen?
2-3 hafta verebilirim

Merhaba, espresso yorumlarına ek bombe natural ve burundi honey olabilir 🙏

Selamlar @brak13

Bende bir mokapot demleyicisiyim,denemiş olduğum için nacizane tevsiyem ek olarak birde nensebo refisayi deneyebilirsin.Hatta bu çekirdeği az evvelki siparişimde yeniden istedim.

Kahve fabrikası alımından beri böylesi bir heyecan ve beklenti oluşmamış idi bende.
Geçen yıl probador alımıyla ara verdiğim toplu alımlara katılacağım müthiş bir ay ve kampanya olmuş.

Selamlar @Ömer Aydın

24773 sipariş numaralı siparişimde çekirdeklerin immorsion yöntemine uygun öğütülmesini istedim lakin notlara french press için yazmayı atladım :'( çok özür diliyorum sizi böyle uğraştırdığım için.

Selamlar Arkadaşlar,

Tadı damağında kaldığı için bir Nensebo,merak ettiğim bir Gebep worka ve Siama Bombe ile 24786 sipariş numarası ile alıma katıldım.

Çekirdeklerin hangisini seçsem hep diğerimde aklım kalıyor sevgili @Ömer Aydın harika bir indirim oranı ve bomba gibi çekirdekler ile geldiniz,elinize emeğinize sağlık

Geri