• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

montag'in bombe'siyle coffeenutz bombe aynı çekirdek mi acaba?

Peki sitenizde keramo’nun “espresso yorumu” adı altında olanı mı tercih etmeliyim?

Birde 100 er gramlık kahve seçkilerinde,bombe ekledim ama yıkanmış olan çeşidi mi,natural olan çeşidimi gelecek bana anlayamadım.Siz hangisini öneriyorsunuz?

Ekli dosyayı görüntüle 14790
Merhabalar, seçmiş olduğunuz bombe yıkanmıştır. Buradaki ayrımları düzelttik artık Dry ve Wet olarak görüntüleyebilirsiniz.

Cold Drip® buradaki trade mark ifadesini tam anlayamadım, okuduğumu da anlayamadım sitede. :( Bildiğimiz soğuk demleme/cold drip yönteminden ayrıldığı nokta nedir?

Cold Drip® buradaki trade mark ifadesini tam anlayamadım, okuduğumu da anlayamadım sitede. :( Bildiğimiz soğuk demleme/cold drip yönteminden ayrıldığı nokta nedir?
Patentlenmiş bir sistem var. 1 saat gibi kısa bir sürede bitiyor, saniye başına 1 damlama yapılıyor. Youtube kanalında yapım videosu var.

@Ömer Aydın bey,mesajım gözünüzden kaçmış olsa gerek 😊
Peki sitenizde keramo’nun “espresso yorumu” adı altında olanı mı tercih etmeliyim?

Birde 100 er gramlık kahve seçkilerinde,bombe ekledim ama yıkanmış olan çeşidi mi,natural olan çeşidimi gelecek bana anlayamadım.Siz hangisini öneriyorsunuz?

Ekli dosyayı görüntüle 14790
Sidama Bombe'nin naturali aslında aynı bölgeden olsa da tamamen farklı bir üreticiden tedarik edildi. Washed - Faysel Abdosh, Natural ise Asefa Dukamo kardeşler... Fiyatları da farklı ve ilginç bir şekilde bu üreticilerin de ürünleri üzerinde imzaları olduğunu görmek mümkün, mesela benim açımdan Faysel Abdosh çekirdekleri görüntüsü daha kusursuz ve olması gerektiği gibi, tat tarafında da fazla öznel olsa da ciddi bir duruşları var diyeceğim, Dukamo kardeşlerin çekirdekleri ise biraz daha iddialı ve bunu fiyatta da görebiliyorsunuz, yine de ikisinin de farklı avantajları aslında onları yakın bir yerde tutuyor bence...
Keramo espresso yorumunu filtrede de beğenmeniz gayet olası bu arada ama bunun dışında hangisini tercih edeceğiniz konusu için biraz daha bilgiye ihtiyacım olabilir isterseniz bunu özelden de konuşabiliriz...

Son düzenleme:
Patentlenmiş bir sistem var. 1 saat gibi kısa bir sürede bitiyor, saniye başına 1 damlama yapılıyor. Youtube kanalında yapım videosu var.
Şimdi YouTube kanalındaki yapım videosunu izledim fakat bildiğimiz cold dripten farklı olan kısmını anlayamadım. Patentli olduğunu düşündüm ben de registered ikonunun spesifik olarak ifade ettiği şeyi merak ediyorum açıkçası. Konuyla ilgili bilgilendirme yapabilirse çok sevinirim sevgili @Ömer Aydın

Merhaba @Shepherd 2013 ve 2014'te burada bir marka ve ayrıca patent (faydalı model değil) başvurumuz oldu ve TPE tarafından kabul edildiler. Biz de o günden sonra bunu şişeleyip internetten satan ilk nokta olarak bu şekilde ilerledik. 6. yılını doldurmuş ve tescillenmiş patentimiz daha önce denenmediğini gördüğümüz "seri düzenek ile damlatma" prensibine dair bazı iyileştirmeler ile ilgilidir, daha çok toptan üretime odaklanmış bu sistem ile bu şekilde geçtiğimiz dönemde 100'e varan noktadan seri bağlantı ile üretim yaptık. Son kullanıcı için çok faydalı bir bilgi olmayabilir ama detay isterseniz zannediyorum TPE sayfasından da incelenebilir. Tabii kullanıcıya daha kontrollü ortamda seri üretim sunma avantajı sağladığını ekleyeyim, kısaca artan üretimin kaliteyi etkilemeyeceği bir model bu.
🙏

Son düzenleme:
merhabalar tatlı,hafif,orta gövdeli özellikleri barındıran hangı kahveleri tavsiye edersiniz daha önce null cipizu içmiştim baya hoşuma gitmişti fakat aroması 2inci demlemede kaybolmuştu malesef bu arada demlemeleri filtre kahve makinesinde yapıyorum

merhabalar tatlı,hafif,orta gövdeli özellikleri barındıran hangı kahveleri tavsiye edersiniz daha önce null cipizu içmiştim baya hoşuma gitmişti fakat aroması 2inci demlemede kaybolmuştu malesef
Maalesef bu kahveyi denemediğim için karşılaştırmalı bir yardımım olamayacak ama kahvelerimiz çoğunlukla tatlı ve hafif olarak nitelendiriliyor, tabii her tecrübe sahibi önceki tecrübelerinden yorumunu yaptığı için bu soru biraz zor yerden geldi:) İsterseniz müsait zamanınızda bunu telefondan görüşebiliriz.

Geri