• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Selamlar @Ömer Aydın

24773 sipariş numaralı siparişimde çekirdeklerin immorsion yöntemine uygun öğütülmesini istedim lakin notlara french press için yazmayı atladım :'( çok özür diliyorum sizi böyle uğraştırdığım için.

Selamlar Arkadaşlar,

Tadı damağında kaldığı için bir Nensebo,merak ettiğim bir Gebep worka ve Siama Bombe ile 24786 sipariş numarası ile alıma katıldım.

Çekirdeklerin hangisini seçsem hep diğerimde aklım kalıyor sevgili @Ömer Aydın harika bir indirim oranı ve bomba gibi çekirdekler ile geldiniz,elinize emeğinize sağlık
Hiç sorun değil sisteme not düştüm sevgili @NoPainNoCoffee

Ömer bey merhaba, iş birliğiniz için teşekkür ederim. #24769 sipariş numarası ile alım yaptım, ileri günler için tembel işi olan Moccamaster ve E61 Dualboyler cihazlarım ile keyif alabileceğim çekirdek önerisi rica edebilir miyim?

Yeni tanışacağımız şurubumsu bir tat için keramo, bildik şeftali notalar için gedeb worka 🙏
Peki sitenizde keramo’nun “espresso yorumu” adı altında olanı mı tercih etmeliyim?

Birde 100 er gramlık kahve seçkilerinde,bombe ekledim ama yıkanmış olan çeşidi mi,natural olan çeşidimi gelecek bana anlayamadım.Siz hangisini öneriyorsunuz?

2B00D1F2-1624-47C6-9E3E-4D8A471FF6D5.jpeg

Son düzenleme:
Ömer bey merhaba, iş birliğiniz için teşekkür ederim. #24769 sipariş numarası ile alım yaptım, ileri günler için tembel işi olan Moccamaster ve E61 Dualboyler cihazlarım ile keyif alabileceğim çekirdek önerisi rica edebilir miyim?
İlginiz için teşekkür ederim @Rotel E61 için espresso yorumlarını tavsiye ederim buradaki yorumlar da sanırım yol gösterici olacaktır;) Moccamaster tecrübem çok az oldu fakat keyifliydi, zannediyorum bütün kahvelerimiz moccamaster gibi manuel olmayan ama başarılı bir otomatik demleyicide iyi sonuç verecektir, iletişimde kalalım, bunu önümüzdeki günlerde daha detaylı cevaplamak isterim.

meyvemsi tatlı olarak hangi kahveleri tavsiye edersiniz?
aslında bütün kahvelerimiz için tatlı diyebilirim bu önemsediğimiz bir özellik, meyve tarafından da şu anda bereketli bir seçkimiz var kiraz, vişne, şeftali, ahududu, limon zaten yıkanmışların imzası… Gedeb worka, shantawene, guji washed ilk aklıma gelenler ama cevap “hepsi” diyebilirim.

Ben bitmeden 500gr. Elsalvador aldım.
Etopyalar zaten muhteşem, onlardan denedim ve gerçekten keyif aldım.
Şimdi çukulata zamanı. 😊
Ömer bey bu ay çok, çok yorulacaksınız ama, sizin ve kavrumlarınızın tanınması için muhteşem de bir ay olacak.👍
Kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. 😍

Ben bitmeden 500gr. Elsalvador aldım.
Etopyalar zaten muhteşem, onlardan denedim ve gerçekten keyif aldım.
Şimdi çukulata zamanı. 😊
Ömer bey bu ay çok, çok yorulacaksınız ama, sizin ve kavrumlarınızın tanınması için muhteşem de bir ay olacak.👍
Kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. 😍
Empatiniz için teşekkür ederim sizdeki keyif bizdeki yorgunluk tatlı olduktan sonra sorun yok sevgili @Aydogan

150 gramlık seçkide olup 100 gramlık seçkide olmayan kahveler var. Özellikle mi bu şekilde acaba yoksa gözden mi kaçtı @Ömer Aydın

Geri