• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık 3D printer çıktıları (WDT Tool,Motordante,Knock box, Lelit Bianca ,DF64,funnel,ayarlı tamper ve leveler)

Ürünün Fiyatı
50
@Muratsoykan hocam merhaba, ilandaki wdt nin sadece iğnelerini satmayı düşünür müsünüz veya iğneleri nereden temin ettiğinizi söyleme şansınız var mı acaba?
Teşekkürler

Selamlar akapunktur iğnesi diye geçiyor n11 de mevcut , sadece iğneyı benden almanız pahalıya gelır kargosuyla. istanbuldaysanız gelip labilirsiniz tabi, onun harici n11 daha hesaplı olacaktır.

Merhaba Murat bey mara x için mıknatıslı funnel ve wdt sipariş etmiştim. Mara x portafiltre için kenarlarda taşma yada oturmama durumu oluyor mu ?

Murat Bey selamlar, şu WDT tool seçiminde Wacaco Picopresso basketi için hangisini seçmek doğru olur. (18gr basket 23mm olan modelimi seçmeliyim?)

Wacaco'nun resmi teknik bilgisi şu şekilde:

1740125222742.png

Gaggia classic için uzun drip tray sipariş ettim ama şimdi tahliye borusu çok yukarıda kalır ve suyu çok etrafa saçar mı diye endişelendim alıp kullananlar varsa sıkıntı oluyor mu söyleyebilir mi

Gaggia classic için uzun drip tray sipariş ettim ama şimdi tahliye borusu çok yukarıda kalır ve suyu çok etrafa saçar mı diye endişelendim alıp kullananlar varsa sıkıntı oluyor mu söyleyebilir mi
Bende de uzun drip tray var hocam ve tahliye borusunu uzatmadım. Sıçratma konusunda sorun olmuyor pek
Eğer garanti olsun derseniz, gider borusunu uzatma aparatı da vardı murat beyde

Bende de uzun drip tray var hocam ve tahliye borusunu uzatmadım. Sıçratma konusunda sorun olmuyor pek
Eğer garanti olsun derseniz, gider borusunu uzatma aparatı da vardı murat beyde
Teşekkürler hocam. Görsellerde borunun ucu tepsinin içinde kalıyor gibi gözüküyor ben de suyu alttan dolduruyorum dimmer pid manometre falan yukarıda bende. Sürekli tak çıkar zor olur diye almak istemedim uzatma aparatı açıkkçası.

Selamlar satın alırken not kısmına Pf nin çapını ve picopresso için olacağını yazmanız yeterli.
Bugün siparişi oluşturdum hocam, not kısmına da gerekli açıklamaları ve çap x derinlik değerini girdim 18 gr sepet için.

WDT aparatım geldi. İlk kez böyle Moonraker tarzı hareketli aparata sahip oldum, izlemesi çok keyifli. Tüm iğneler güneşin etrafında dönen gezegenler gibi fıldır fıldır dönüyor. :D
Bu arada klasik WDT aparatımı da Murat Bey'den 2.5 - 3 yıl önce edinmiştim. Elinize sağlık.

20250226-113737.jpg

Son düzenleme:
Murat bey merhaba, Sizden aldığım gaggia uzun dip tray altından damlatıyor. Her shot aldıktan sonra makineyi çekip altını silmem gerekiyor. Baya 4 5 noktadan hızlı hızlı damlıyor tepsinin içindeki sular. Nasıl bir çözüm üretebiliriz?

Murat bey merhaba, Sizden aldığım gaggia uzun dip tray altından damlatıyor. Her shot aldıktan sonra makineyi çekip altını silmem gerekiyor. Baya 4 5 noktadan hızlı hızlı damlıyor tepsinin içindeki sular. Nasıl bir çözüm üretebiliriz?
Selamlar , japon yapıştırıcıyı ince bir film tabakası olarak bir kağıt yardımı ile sürebilirsiniz , baskı teknolojisi katmanlı olduğundan zamanla sıcaktan kaynaklı böyle durumlar oluyor sanırım.

Geri