• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık 3D printer çıktıları (WDT Tool,Motordante,Knock box, Lelit Bianca ,DF64,funnel,ayarlı tamper ve leveler)

Ürünün Fiyatı
50
Hocam bu filtre tutucu için v1 v2 v3 için farklı fiyatlamalarla üretim yaparım demişsiniz. Lakin renk seçeneği haricinde bir seçenek yok. Misal ürün cafec Th3 için uygun mudur? Malum hario v2 filtrelerden daha büyük boyut olarak.
Selamlar hangi urunden bahsettiginizi anlayamadim. Link paylasir misiniz?

Hocam merhaba biraz önce bir sipariş geçtim. Shopier e kayıt olmadan verdim siparişi. Telefonun numarasının son hanesini yanlış yazmışım. Kargoya verirken düzeltir misiniz özelden yazsam?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-12-19 at 15.53.17.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-19 at 15.53.17.jpeg
    48.5 KB · Görüntüleme: 14
  • 1766149632595.png
    1766149632595.png
    108.3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Çok güvenilir ve ilgili birisi. İki farklı siparişim oldu, ürünlerin malzeme kalitesi de gerçekten iyi. Herkese tavsiye ederim.

Geri