• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık 3D printer çıktıları (WDT Tool,Motordante,Knock box, Lelit Bianca ,DF64,funnel,ayarlı tamper ve leveler)

Ürünün Fiyatı
50
Murat bey merhaba, Sizden aldığım gaggia uzun dip tray altından damlatıyor. Her shot aldıktan sonra makineyi çekip altını silmem gerekiyor. Baya 4 5 noktadan hızlı hızlı damlıyor tepsinin içindeki sular. Nasıl bir çözüm üretebiliriz?
125dereceye kadar bozulmaz yazmış ama 4-5 ayrı noktadan akıtıyorsa sorun üretimden belli ki. Ürünler test edilmeden mi gönderiliyor? Bende ilgileniyordum bu ürünle. Alıcı neden çözüm üretip uğraşmak zorunda kalıyor?

Aynı ürünü ben de aldım (hatta shopierdeki fotoğraf benim cihaz), 1 yıldan uzun süredir herhangi bir sorun olmadan kullanıyorum. Tahminim kullanılan filamentin katman tutma problemi ile alakalı olabilir, hızlı soğumada vs olan bir durum. Filamentin de Petg olduğunu sanıyorum, sıcaklık konusunda dayanma problemi olmaması gerekir. PLA ise veya belli bir renk ise mümkün. Basarken duvar kalınlığı arttırılarak çözülebilir.
125dereceye kadar bozulmaz yazmış ama 4-5 ayrı noktadan akıtıyorsa sorun üretimden belli ki. Ürünler test edilmeden mi gönderiliyor? Bende ilgileniyordum bu ürünle. Alıcı neden çözüm üretip uğraşmak zorunda kalıyor?

Teşekkürler, ben de aldığım geri dönüş karşısında çok şaşırdığım için üstelememiştim. Kaldı ki benim sorunum kullanımla alakalı da olamaz çünkü yeni aldım ve aldığım ilk günfen beri var

Selamlar, Malzeme ısıya dayanıklı ABS den üretilmiştir , baskı ayarları ve kullanılan hammadde ve markada herhangi bir değişiklik yoktur. Ürünleri bizzat test ediyorum sızıntıya karşı ama sıcak soğuk teması ile zamanla esneyip büzüştüğünden bu tarz durumlar meydana gelebilir. @foxinthebox uğraşmak istemiyorsanız sipariş no ve iban bilginizi özelden paylaşın ücret iadesini gerçekleştireyim.

3d baskıda bu tarz durumlar olasıdır, günün sonunda enjeksiyon işi değil, katmanlı baskı teknolojisidir. Alıcı tarafında bu tarz ufak problemler karşısında uğraşmak istemiyorsanız satın almayın lütfen.

@Muratsoykan iyi günler resimde yer alan siparişimi dün oluşturdum isteklerimi açıklama kısmına belirttim ama yine de siparişim hakkında ulaşmak isterseniz buradan yazabilirsiniz yada telefon numaramı da paylaşabilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250319_064416.jpg
    Screenshot_20250319_064416.jpg
    37.8 KB · Görüntüleme: 172
Gaggia Classic Double Basket için Wdt tool alan oldu mu? Alan olduysa kaç mm aldınız?

Merhaba. Eureka specialita için single dose eklentisi üretiyor musunuz ? Dayanıklılığı nasıl ? Fiyatı nedir ?

Hocam selamlar. Mara X için yaptığınız yükseltme ayakları alttan geçmeli mi yoksa kasayı söküp mü takmak gerekiyor? @Muratsoykan

Hocam bu filtre tutucu için v1 v2 v3 için farklı fiyatlamalarla üretim yaparım demişsiniz. Lakin renk seçeneği haricinde bir seçenek yok. Misal ürün cafec Th3 için uygun mudur? Malum hario v2 filtrelerden daha büyük boyut olarak.

Geri