• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık 3D printer çıktıları (WDT Tool,Motordante,Knock box, Lelit Bianca ,DF64,funnel,ayarlı tamper ve leveler)

Ürünün Fiyatı
50
Murat Bey e teşekkür etmek için yazıyorum.
Wdt tool, Flair 58+ ın sıcaklık anahtarı için bir aparat ve tepsisini yükseltmek için bir parça sipariş vermiştim. Baskılardan çok memnun kaldım, bazıları ilanda yok, ihtiyacınız varsa size de yardımcı olabilir diye düşünüyorum,

IMG_4622-min.jpeg

Murat Bey e teşekkür etmek için yazıyorum.
Wdt tool, Flair 58+ ın sıcaklık anahtarı için bir aparat ve tepsisini yükseltmek için bir parça sipariş vermiştim. Baskılardan çok memnun kaldım, bazıları ilanda yok, ihtiyacınız varsa size de yardımcı olabilir diye düşünüyorum,

Ekli dosyayı görüntüle 34018
Güle güle kullanın , beğenmenize sevindim:)

Arkadaş bastı dün akşam gıdaya uygun bir ürünle. Denedi sıcaklığa karşı da iyi dayandı henüz kahve demlemesi yapılmadı.
Teknoloji katman katman yazdığı için , katmanlar arası kesinlikle kahve kalıntısı kalacaktır, zamanla gözle göremediğiniz küf oluşumuna da sebebiyet verebilir. Pla ile basmıştır o da 60 dereceye dayanıklı sonrasında şekil bozuklukları olmaya başlar.

Teknoloji katman katman yazdığı için , katmanlar arası kesinlikle kahve kalıntısı kalacaktır, zamanla gözle göremediğiniz küf oluşumuna da sebebiyet verebilir. Pla ile basmıştır o da 60 dereceye dayanıklı sonrasında şekil bozuklukları olmaya başlar.
Tamamdır bir süre dursun süs niyetine, kullanmamayı planlıyorum, ilginize teşekkür ederim.

Geri