• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2020 Yılında İçtiğiniz En İyi ilk 3 Kahve Hangisidir? Kahve Masası 2020 Özel Yayını!

1- Gardelli Mzungu Project
2- Null Worka
3- Petra Bensa Diima

işimden dolayı sürekli seyahat halinde olduğumdan aeropress çok fazla kullandım ancak evde olduğum dönemlerde v60.

1-Celsius Coffee/Kolombia Salado
2-Kahve Fabrikası/Etiyopya Ana Sora
3-Probodor Collectiva/Guetamala El Bouqeron

Şimdilerde en değerli ve güzide ekipmanım Hario İmmersion Dripper. Böylesine mucizevi bir ekipman olduğunu bilseydim işin en başında alırdım. Bu vesile ile @msacid e tekrar teşekkür ederim.
Ben de ilk basta abartı bulmuştum ama farklı denemeler yapınca çok sevdim.İmmersion kesinlikle farklı bir ekipman ve herkesin almasi lazim.O bardaklara degirmenlere verilen paraların bir kismini kesinlikle hakediyor

Ben de ilk basta abartı bulmuştum ama farklı denemeler yapınca çok sevdim.İmmersion kesinlikle farklı bir ekipman ve herkesin almasi lazim.O bardaklara degirmenlere verilen paraların bir kismini kesinlikle hakediyor
Abartı değil kesinlikle, ağız tadı tabiki değişir ama en baştan beri direttigim yüksek gövde ve yüksek tatlılık yanında orta asidite lezzetini her demlemede net hissettiğim, birbirini tekrarlayan demlemeler yaptığım, küçük oynamalarla lezzeti istediğim yöne evirip aynı tutarliliklarla devam edebildiğim mükemmel bir ekipman. Bence de yeni başlayanlar başta olmak üzere herkes edinmeli. Maceraya da, tutarlılığa da çok açık özgür bir ekipman!

Abartı değil kesinlikle, ağız tadı tabiki değişir ama en baştan beri direttigim yüksek gövde ve yüksek tatlılık yanında orta asidite lezzetini her demlemede net hissettiğim, birbirini tekrarlayan demlemeler yaptığım, küçük oynamalarla lezzeti istediğim yöne evirip aynı tutarliliklarla devam edebildiğim mükemmel bir ekipman. Bence de yeni başlayanlar başta olmak üzere herkes edinmeli. Maceraya da, tutarlılığa da çok açık özgür bir ekipman!
Zehri kaptım

@ytghan Ben de kolay kolay tavsiye vermem, şunu alın demem ama bu sene önerdiğim 4-5 tane kahve/ekipmandan bir tanesi immersion dripperdı. Memnun kaldığınıza sevindim :)

2 hobi bence Türkiye şartlarında maddi olarak büyük külfet o konuda çok haklısın. Yanlız görünen o ki sen her ikisine de gönül vermişsin. Bence kahve hobinle alakalı kendine bir kıyak daha yap ve immersion al bir tane.
Aynen öyle. Amatör telsizcilik gerçekten muhteşem bir hobi. Bu iki hobim sayesinde kıymetli dostluklar edindim,değerli kişiler tanıdım. Telsizcilik kısmı bütçeyi zorlama açısından kahveyi geçiyor malesef,her şey pahalı. Bir yazı daha gelecek,spoilerimi de vereyim:) Elimdeki V60'a üzülecek olmasam immersion için daha aceleci davranırdım ama bilemiyorum.

Başka bir başlıkta paylaştıysanız görmedim de, genel hatlarıyla demleme reçeteniz nasıl acaba immersion için?

Geri