• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

X Pro S‘i CMD başkan ile karşılaştırınca bakalım ne sonuç çıkacak 😅kalkışma mı dayanışma mı galip gelecek göreceğiz 🤨
Eski cmd kullanıcısı olarak bende deneyimlemeyi merakla bekliyorum fincana nasıl yansıyacak bakalım

Eski cmd kullanıcısı olarak bende deneyimlemeyi merakla bekliyorum fincana nasıl yansıyacak bakalım
Bakalım çıkarımlarımız nasıl olacak, baya bir merak uyandırır cmd vs x pro yorumları 😃

K pro ile k ultra arasında dişe dokunur fark var mı? İkisini de deneyip yorum yapabilecek varsa çok sevinirim.
İkisini de deneyip yorum yapabilecek pek kimse olduğunu sanmam ama tek fark katlanabilir kol değil. Tasarım detayları biraz daha yuvarlatılmış ve 22 mikron hassasiyet yerine 20 mikron sunuyor. Bir de hazne mıknatıslı sanıyorum. KPro'dan Ultra'ya geçmek için dişe dokunur tek bir sebep bile yok kısacası.

İkisini de deneyip yorum yapabilecek pek kimse olduğunu sanmam ama tek fark katlanabilir kol değil. Tasarım detayları biraz daha yuvarlatılmış ve 22 mikron hassasiyet yerine 20 mikron sunuyor. Bir de hazne mıknatıslı sanıyorum. KPro'dan Ultra'ya geçmek için dişe dokunur tek bir sebep bile yok kısacası.
Evet akla yatkın pek bir sebep yok gibi

@Eluna yla geçen konuştuk. K-pro / cmd bi değiştokuş yapalım, 1-2 hafta oynayalım dedik.
Ben bu oyuna girersem, cmdyi satarım diye korktum, yanaşmadım:)
Fani dünyadan böyle bir deneyim edinmeden gitmeyelim bence. Sizden recam deneyip sonuçları paylaşmanız. Ya balon iyzipresso ise?..

Bu arada K pro baktım ama göremedim ben stoklarda...

Bu arada naçizane önerim, 1zpressonun dediğine güvenmeyin 😄 K-pro ile k-max arasında burr farkı yok dediler ama değerlendirme yapanların çoğu farklı olduğunu söylüyor. Zaten fotoğrafta bile farklı duruyor. K-ultra için de değişen tek şey katlanabilir kol olmayabilir. Ufak ufak tweaking yapıyorlar her konuda, öğütücüsünde ufak iyileştirmeler yapılmış olabilir. En yenisini almanızı tavsiye ederim.

Denemiş olmak için K Ultra aldım ben de...
İndirim için teşekkürler. 🙂

Edit: 1zpresso deneyimim de olsun, iki kelam edebileyim, ex değirmenlerimle hafiften karşılaştırabileyim hobici olarak yani. 😂
Gözüm K Ultra’ya bir kaydı, benim K Plus’la karşılaştırmayı çok isterim.

Bu arada naçizane önerim, 1zpressonun dediğine güvenmeyin 😄 K-pro ile k-max arasında burr farkı yok dediler ama değerlendirme yapanların çoğu farklı olduğunu söylüyor. Zaten fotoğrafta bile farklı duruyor. K-ultra için de değişen tek şey katlanabilir kol olmayabilir. Ufak ufak tweaking yapıyorlar her konuda, öğütücüsünde ufak iyileştirmeler yapılmış olabilir. En yenisini almanızı tavsiye ederim.
Üstad muhalif olmak için yazmıyorum ama en iyisi hangisi bilemiyorsun ki ya da en iyisi bu diye aldığında 1 ay sonra en iyisinin çıkıp çıkmayacağınıda bilemiyorsun.
Sol görüş gibi değirmen markası, kendi içinde yüzlerce fraksiyona ayrılıyor.

Bence 1zpressoda en iyisini aramadan bütçe neyse alıp geçmek. Bir şekilde iş görüyor.
@Cleverfan yukarda yazmış. Olayın filtremi. Q2 al yeter gibi.

Fani dünyadan böyle bir deneyim edinmeden gitmeyelim bence. Sizden recam deneyip sonuçları paylaşmanız. Ya balon iyzipresso ise?..
Değiş tokuş yapmadık ama aynı masada 20 civarı kahve demledik, elek testine soktuk.

CMD's dead, baby. CMD's dead.

şaka şaka. birbirine çok benzer öğütüm ve bardak kalitesi sunuyorlar. CMD'de biraz daha parlak asidite önde, K-pro'da biraz daha tatlılık önde. Tabi bu birbirlerine göre.

Bakalım çıkarımlarımız nasıl olacak, baya bir merak uyandırır cmd vs x pro yorumları 😃
X Pro kullanıcı kulübüne hoş geldiniz 😂, kendi müstakil başlığımız bile var. Yorumları bekliyoruz.

C40 için K- Max/Ultra daha iyi bir karşılaştırma olacak ise de X Pro yorumları da en azından 1zpresso özellikleri bakımından bilgilendirici olacaktır.

Sipariş numarası yazmak forumumuzun milli sporu hocam.
Kavurucu arkadaşların kahve üreticisi hikayeleri gibi. “Chimaltenango, Guatemala'da, deniz seviyesinden 1.800 metre yükseklikte yer almaktadır. Solano ailesi 150 yılı aşkın bir süredir ve dört kuşaktır toplumlarının yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaktadır.” Üç kuşaktır bıdıbıdıı

Geri