Merhabalar Demscoffe'nin Kasım ayı indirimlerinden faydalanarak 1zpresso K-PRO aldım. 5 ya da 6 kez sök tak işlemi yaptım ve sıfırlamasını gerçekleştirdim(tam olarak hakim olmadan) son yaptığımda ise bıçaklar kilitlendi açmak için epey uğraştım elimle beceremeyince pense yardımı ile üst somunu gevşetip tekrar yaptım. Fotoğrafta gözüktüğü gibi bölge biraz pense ile açmam nedeniyle zedelendi. Ancak önceden kolu takmadan mili cevirebilirken şuanda çeviremiyorum acaba aks kayması olmuş olabilir mi? V60 için 68-73 aralığını kullanırken 73te çektiğim kahvenin ortalama demleme süresi 3/3.5 dakikalara uzadı bununla bir alakası olabilir mi emin olamıyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? teşekkürler.
benim niyetim de servise göndermek ama şuan iletişim kuramıyorum malum hava şartlarından dolayı. bende de sinir katsayısı yükseldi kahve çekip temizledim ayarladım bıraktım ama bir sonraki elime alışımda kıl oynamadı. Şuan elime almak içimden gelmiyor cok can sıkıcı bir durum.Olan olmuş artık yapacak bir şey yok. Bence bu şekilde servise gönderin. Üst yapar yeri veya mil değişecek ise değişir. Şuan yenisini almaktansa tamir masrafını karşılayıp kullanmak daha mantıklı.
Bende bir keresinde temizlemek için açamamıştım. Sinirden duvara fırlatacaktımbir sonraki gün bir daha denediğimde tek seferde açılmıştı
![]()
Firmanın co-founder'ı ile görüştüm yazılanı direk atıyorum.Kahhve.com sitesinde %20 indirim başlıyor yarından itibaren ve 1zpresso değirmenleri de var. Almak isteyenler oraya da bakabilirler. Hatta papara ile yaparsanız para iadesi de var. Haliyle q2 1000 lira civarına falan geliyor. @NoDRaC 'ın bahsettiği kampanya muhtemelen farklı bir satıcıdandır ama beklemek istemeyenler buna da bakabilir.
Not: 1-2 gündür ilgili site ile ilgili yapılan korkunç reklamlardan sonra bu yazıyı yazarken çok geriliyorumilgili firmayla bi bağım yok arkadaşlar (keşke olsa).
İnsan inanmak istiyor ama bu tür şeylerde suç hep stajyere, sekretere vs. atılır. Bundan birkaç ay önce ismi lazım değil bir kahve firması da başka bir platformda aynısını yapıp suçu çalışanına atmıştı. Daha çok örnek var.Firmanın co-founder'ı ile görüştüm yazılanı direk atıyorum.
"Merhaba, şimdi ilgili başlıkları inceledim. Bizim normalde böyle bir iletişim şeklimiz yok. Görevi internette ve forumlarda markalarımız hakkında yazılan yorumları derlemek olan yeni stajer bir arkadaşımız kendini fazla kaptırıp bunun mantıklı bir reklam olacağını düşünmüş ve böyle saçma bir işe kalkışmış. Markamızı tanıyorsanız ve biliyorsanız bizim böyle bir iletişim şeklimizin olmadığını biliyor olduğunuzu umuyorum.
İlginiz ve kibar yaklaşımınız için teşekkürler.
Nahoş bir durum yaşanmış ve forumlarda hakettiği tepkiyi de çekmiş zaten. Bize de bir ders olmuş oldu.
Saygılarımla"
Garip bir durum ben çalışan olsam korkardım şirket işlerine, pr çalışmasına karışmazdım, üstelik ilk mesajı da değil farklı zamanlardan 8 mesaj falan vardı galibaİnsan inanmak istiyor ama bu tür şeylerde suç hep stajyere, sekretere vs. atılır. Bundan birkaç ay önce ismi lazım değil bir kahve firması da başka bir platformda aynısını yapıp suçu çalışanına atmıştı. Daha çok örnek var.
J-Max ilk tercihim Jx-Pro ikinci tercihim olurdu. K-Pro espresso için pek önermem. Aralıkları dar kalır. Kendim kullandığım için biliyorum.%70 espresso %10 filtre %10 moka %10 french demlemeleri icin hangi modeli alayim? En iyisini alip yillarca kullanmalik, fiyat onemli degil.
idose DF64 Single Dose Kahve Öğütücü.%70 espresso %10 filtre %10 moka %10 french demlemeleri icin hangi modeli alayim? En iyisini alip yillarca kullanmalik, fiyat onemli degil.
Tam olarak sizin düşündüğünüz gibi değil.Teşekkürler yorumlarınız için, jmax sanıyorum jx in bir model üstü. Bir de geçen ay çıkan kmax var. O da çok premium gözüküyor. Benim korkum jmax in click aralığının çok ince olması ve bu yüzden diğer modellerin eristigi en kalın ayara erişemeyeceğini düşünüyorum. Ama fikirlere çok açığım.
Jx ile pro kesici olarak tamamen aynılar. Pro da ayar kısmı daha hassas bu da espresso yaparken avantaj sağlıyor. Bunun dışında Türk kahvesi ve V60 yapacak birisi için düz JX gayet iyi bir tercih olacaktır.Yakın zamanda herhangi bir kampanya olacak mı acaba değirmenler için? Ayrıyeten %70 v60 %30 türk kahvesi içen birisi için jx mi yoksa jx pro mu daha mantıklı olur
Çok teşekkürler. Model konusunda karar kıldığıma göre olası bir indirimi beklemek kaldıJx ile pro kesici olarak tamamen aynılar. Pro da ayar kısmı daha hassas bu da espresso yaparken avantaj sağlıyor. Bunun dışında Türk kahvesi ve V60 yapacak birisi için düz JX gayet iyi bir tercih olacaktır.
hangi kriterlerle değerlendirdiniz acaba?k plus > c40
hangi kriterlerle değerlendirdiniz acaba?