• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Ben de Q2 veya Jx-pro almayı düşünüyorum, baya farklı değirmenler ama biriyle başlayacağım artık

Q2'yi geçtiğimiz günlerde bir arkadaşın elinde görünce denedim. Demlemeler için yeterlilik açısından makul denebilir. Küçük, taşınabilirlik açısından iyi. Ama ince öğütümlere kaydıkça başarısız. Jx-Pro'yu denemedim.

Q2'yi geçtiğimiz günlerde bir arkadaşın elinde görünce denedim. Demlemeler için yeterlilik açısından makul denebilir. Küçük, taşınabilirlik açısından iyi. Ama ince öğütümlere kaydıkça başarısız. Jx-Pro'yu denemedim.
Aslında Jx-pro bir tık bütçemin üzerinde. Kahhve.com kampanyasında da Q2 tükendi hemen. Genelde demleme yapıyorum. Timemore nano aldım sonrasında. Ama aklım 1zpressoda kaldı.

Aslında Jx-pro bir tık bütçemin üzerinde. Kahhve.com kampanyasında da Q2 tükendi hemen. Genelde demleme yapıyorum. Timemore nano aldım sonrasında. Ama aklım 1zpressoda kaldı.
Hocam eğer filtre için alıcaksanız bir dönem jx denedim bence öğütüm olarak çok çok yeterli bir değirmen zaten jx pro ile aynı burr a sahip, şuan comandante ve k pro kullanıyorum bence büyük bir öğütüm farkı yok jx ile bunlar arasında yada ben bunu farkedecek kadar tecrübeli değilim.Jx pro kullanmadım ama bence jx ve üzeri 1zpresso lar sizi asla pişman etmez. Timemore da sadece slim plus kullanmıştım birdaha alır mıyım bilmiyorum çünkü arada jx ile ben aldığımda fiyat olarak büyük uçurum olmasa da performans olarak vardı jx çok daha iyiydi.

Hocam eğer filtre için alıcaksanız bir dönem jx denedim bence öğütüm olarak çok çok yeterli bir değirmen zaten jx pro ile aynı burr a sahip, şuan comandante ve k pro kullanıyorum bence büyük bir öğütüm farkı yok jx ile bunlar arasında yada ben bunu farkedecek kadar tecrübeli değilim.Jx pro kullanmadım ama bence jx ve üzeri 1zpresso lar sizi asla pişman etmez. Timemore da sadece slim plus kullanmıştım birdaha alır mıyım bilmiyorum çünkü arada jx ile ben aldığımda fiyat olarak büyük uçurum olmasa da performans olarak vardı jx çok daha iyiydi.
Biraz jx reklamı gibi olmuş ama güzel değirmen napalım 😄

Merhabalar, bende k-pro satın almayı düşünüyorum ama indirim için Mart ortasını bekliyeceğiz heralde.
Bende q2 almayı planlıyorum, geçen gün mail ile kampanyanız olacakmı diye sorduğumda, mart sonu - nisan başı gibi olacak demişlerdi. sanırım q2 100 tl daha zamlandı :( İnş. güzel bir indirimle hepimizin yüzü güler.

Bir ara 10 kişi toplanırsak firma bir indirim yapacaktı galiba. Ama 4 kişi falan oldu toplamda. Öyle olunca Mart sonuna kaldı. Ben de elendim muhtemelen zamlar falan derken.

Bende c40 veya k pro/plus alacağım. Aralarında net bir karar veremediğim için indirim hangisinde olursa alacağım. Bekliyoruz bakalım...

Edit: Bu gidişle kampanyalı halı şuanki fiyatına denk gelecek. Mart ortası/Mart sonu/Nisan başı derken uzadıkça uzayacak gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bende c40 veya k pro/plus alacağım. Aralarında net bir karar veremediğim için indirim hangisinde olursa alacağım. Bekliyoruz bakalım...

Edit: Bu gidişle kampanyalı halı şuanki fiyatına denk gelecek. Mart ortası/Mart sonu/Nisan başı derken uzadıkça uzayacak gibi duruyor.
Benimde korkum o :)

Merhabalar,
Ben de değirmen almayı düşünüyorum. Comandante alırım diye düşünmüştüm ama 1zpresso modellerine güzel yorumlar yapılmış. K-pro ve comandante'nin avantajları, dezavantajları, farkları nelerdir? siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
V60 ve espresso demliyorum. espresso için değirmenim var ancak yine de ara sıra espresso demleyeceğim.

Merhabalar,
Ben de değirmen almayı düşünüyorum. Comandante alırım diye düşünmüştüm ama 1zpresso modellerine güzel yorumlar yapılmış. K-pro ve comandante'nin avantajları, dezavantajları, farkları nelerdir? siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
V60 ve espresso demliyorum. espresso için değirmenim var ancak yine de ara sıra espresso demleyeceğim.
beni cezbeden tarafı dşardan klik ayarı yapılabilmesi. reçete konusunda çok zengi değil. fiyatı da makül(idi)

Geri