stemiteskop
Üye
- İsim
- sinan
k pro alma niyetindeydim, bekleyelim bakalım mart sonunu 
O zaman alıntı özelliğiyle bir liste organize edelim. Almak isteyen arkadaşlar alıntı kutucuğunun alıntılayarak cevap yazabilirler.
Ben de Q2 veya Jx-pro almayı düşünüyorum, baya farklı değirmenler ama biriyle başlayacağım artık
Aslında Jx-pro bir tık bütçemin üzerinde. Kahhve.com kampanyasında da Q2 tükendi hemen. Genelde demleme yapıyorum. Timemore nano aldım sonrasında. Ama aklım 1zpressoda kaldı.Q2'yi geçtiğimiz günlerde bir arkadaşın elinde görünce denedim. Demlemeler için yeterlilik açısından makul denebilir. Küçük, taşınabilirlik açısından iyi. Ama ince öğütümlere kaydıkça başarısız. Jx-Pro'yu denemedim.
Hocam eğer filtre için alıcaksanız bir dönem jx denedim bence öğütüm olarak çok çok yeterli bir değirmen zaten jx pro ile aynı burr a sahip, şuan comandante ve k pro kullanıyorum bence büyük bir öğütüm farkı yok jx ile bunlar arasında yada ben bunu farkedecek kadar tecrübeli değilim.Jx pro kullanmadım ama bence jx ve üzeri 1zpresso lar sizi asla pişman etmez. Timemore da sadece slim plus kullanmıştım birdaha alır mıyım bilmiyorum çünkü arada jx ile ben aldığımda fiyat olarak büyük uçurum olmasa da performans olarak vardı jx çok daha iyiydi.Aslında Jx-pro bir tık bütçemin üzerinde. Kahhve.com kampanyasında da Q2 tükendi hemen. Genelde demleme yapıyorum. Timemore nano aldım sonrasında. Ama aklım 1zpressoda kaldı.
Biraz jx reklamı gibi olmuş ama güzel değirmen napalımHocam eğer filtre için alıcaksanız bir dönem jx denedim bence öğütüm olarak çok çok yeterli bir değirmen zaten jx pro ile aynı burr a sahip, şuan comandante ve k pro kullanıyorum bence büyük bir öğütüm farkı yok jx ile bunlar arasında yada ben bunu farkedecek kadar tecrübeli değilim.Jx pro kullanmadım ama bence jx ve üzeri 1zpresso lar sizi asla pişman etmez. Timemore da sadece slim plus kullanmıştım birdaha alır mıyım bilmiyorum çünkü arada jx ile ben aldığımda fiyat olarak büyük uçurum olmasa da performans olarak vardı jx çok daha iyiydi.
bende heyecanla bekliyorum.Merhabalar, bende k-pro satın almayı düşünüyorum ama indirim için Mart ortasını bekliyeceğiz heralde.
Bende q2 almayı planlıyorum, geçen gün mail ile kampanyanız olacakmı diye sorduğumda, mart sonu - nisan başı gibi olacak demişlerdi. sanırım q2 100 tl daha zamlandıMerhabalar, bende k-pro satın almayı düşünüyorum ama indirim için Mart ortasını bekliyeceğiz heralde.
O daha da heyecan katıyoBiz indirim beklerken dahada zamlancakmış gibi hissediyorum![]()
Benimde korkum oBende c40 veya k pro/plus alacağım. Aralarında net bir karar veremediğim için indirim hangisinde olursa alacağım. Bekliyoruz bakalım...
Edit: Bu gidişle kampanyalı halı şuanki fiyatına denk gelecek. Mart ortası/Mart sonu/Nisan başı derken uzadıkça uzayacak gibi duruyor.
demste bitmiş, kahhve omda var. bilemedim valla, alsak mı ne yapsak?k-pro bitmiş sitede. Umarım zamlanıp girmez stoğa tekrardan da indirimin bir anlamı olur bizim için![]()
Merhabalar,Hocam eğer filtre için alıcaksanız bir dönem jx denedim bence öğütüm olarak çok çok yeterli bir değirmen zaten jx pro ile aynı burr a sahip, şuan comandante ve k pro kullanıyorum bence büyük bir öğütüm farkı yok jx ile bunlar arasında yada ben bunu farkedecek kadar tecrübeli değilim.Jx pro kullanmadım ama bence jx ve üzeri 1zpresso lar sizi asla pişman etmez. Timemore da sadece slim plus kullanmıştım birdaha alır mıyım bilmiyorum çünkü arada jx ile ben aldığımda fiyat olarak büyük uçurum olmasa da performans olarak vardı jx çok daha iyiydi.
beni cezbeden tarafı dşardan klik ayarı yapılabilmesi. reçete konusunda çok zengi değil. fiyatı da makül(idi)Merhabalar,
Ben de değirmen almayı düşünüyorum. Comandante alırım diye düşünmüştüm ama 1zpresso modellerine güzel yorumlar yapılmış. K-pro ve comandante'nin avantajları, dezavantajları, farkları nelerdir? siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
V60 ve espresso demliyorum. espresso için değirmenim var ancak yine de ara sıra espresso demleyeceğim.