TanerEren
Üye
- İsim
- Taner Eren
Daha fazla
- İsim
- Taner Eren
- Espresso Makinesi
- Nespresso
- Değirmen
- Comandante C40 MK4, 1ZPRESSO JX-PRO, 1ZPRESSO Q2,Porlex Mini
- Ekipmanlar
- Nanopresso,Picopresso,Bialetti Mokapot,V60,Switch,French Press, Hario Mizudashi,EKG, Stagg
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Maltepe
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Maltepe
Çook haklısınız.Ben de J-Max alacaktım , CMDT+Red Clix aldım.Pazartesi öğlen dems coffee üzerinden 2890 liraya 1zpresso K-Pro siparişi vermek üzereydim. Sonra sipariş etmiş olduğum yemek gelince yemeği yedim. Sonra tekrar bilgisayarın başına geçtiğimde sayfayı yeniledim ve sepetimdeki ürünün 3890 liraya çıkmış olduğunu gördüm. 18.5'a dayanan dolar kuru sebebiyle firmaya elbette kızmadım ancak fiyat çok yükselince almaya elim gitmedi.
O günden bu güne dolar kuru %33 düştü. Ben de doğal olarak 209 dolar etiketli K-Pro'nun fiyatının 2600 lira civarına düşeceğini tahmin ediyor ve bekliyordum. Bugün siteyi açtım ve dolar/tl %33 düşmesine rağmen 18.50 dolar kuruna göre ayarlanan fiyattan sadece %13 indirim yapılmış ve fiyat 3390 lira olmuş.
Dems coffee forumda mı veya bu mesajı görüyor mu bilmiyorum ancak bu mesaj ofansif bir mesaj değil sitem mesajıdır. 1zpresso değirmen almayı düşünüyorken bu sebeple muhtemelen timemore veya comandante alacağım. Dems coffee'nin bu tavrını da bir kenara not aldım, buraya da yazmak istedim.