• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

15-18 Eylül Coffex İstanbul Kahve Kulübü Ev Baristaları Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar,
Yukarıda demleme yarışması önerisi belirtilmiş.
Bu yarışmayı genelde festivallerde görürüz ilk 3 e ödül verilmesi şeklinde.
Aslında biz de bu şekilde bir yarışma yapabiliriz. 3 tane sponsor bulursak ödül için (3.ye çekirdek, 2. ye plastik V60, 1. ye molent değirmen gibisinden) ve jüri olarak da kesinlikle gelecek olan kişilerden bir jüri kurup genel cupping için kullanılan listedeki kriterlere göre puanlama ile yarışma yapılabilir bence :)
herkesin kendi ekipmanıyla katılacağı mini aeropress yarışmaları hem keyifli olur hem de yormaz sanki, sponsor kavurucu kahveyi sağlar, juride de bulunur, ödülü de 250 gram paket bile olsa yeter sanki, maksat eğlenmek :)

Daha önce katılma fırsatı bulamamıştım Coffex'e.
1-) Fuarı gezmek ve deneyimlemek için iki gün yeter mi?
2-) İki günlük bilet almak sizce mantıklı mı yoksa kombine al kafan rahat etsin mi diyorsunuz?
(birinci günden sıkıldığım çok fuar oldu o yüzden sormak istedim)

Fuara gelenlere özel olarak:
Hario Türkiye
Kalita Türkiye
1Zpresso
Timemore
Felicita

Ürünlerinde indirim olacak. Kahve firmaları ilede görüşme sağlıyorum.

Hafta içi ve cumartesi standa durmak ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim :)

Hafta içi ve cumartesi standa durmak ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim :)
SCA Türkiye de benzer bir çağrı yapmış. Orada bizden beklenen şey her firma için tam olarak nedir, ona göre içeriği ilgimi çeken firmaya katılım sağlamak isterim. Örneğin; SCA kavrum yapacak, Hario demleme yapacak x saat süresince yardımcı arıyor vs gibi bir açıklama iyi olurdu.

SCA Türkiye de benzer bir çağrı yapmış. Orada bizden beklenen şey her firma için tam olarak nedir, ona göre içeriği ilgimi çeken firmaya katılım sağlamak isterim. Örneğin; SCA kavrum yapacak, Hario demleme yapacak x saat süresince yardımcı arıyor vs gibi bir açıklama iyi olurdu.
SCA Türkiye neler planlıyor bilmiyorum. Kavurma olmayacak evde kahve kavuran adayların kahveleri demlenecek onun için soruyor olabilirler. Hario Türkiye Coffex'e katılmıyor.

Hario Türkiye
Kalita Türkiye
1Zpresso
Timemore
Felicita

Etkinliğe katılmayı çok isterdim fakat zaman ve mekan olarak maalesef bana uymadı, umarım firmalar fuar süresince yapmayı planladıkları indirim ve kampanyaları online satış kanalları üzerinden de uygulayarak benim durumumda olan diğer kahveseverleri de mutlu ederler. @Globally @raistlin

Son düzenleme:
Etkinliğe katılmayı çok isterdim fakat zaman ve mekan olarak maalesef bana uymadı, umarım firmalar fuar süresince yapmayı planladıkları indirim ve kampanyaları online satış kanalları üzerinden de uygulayarak benim durumumda olan diğer kahveseverleri de mutlu ederler. @Globally

Kesinlikle size katılıyorum. 👍

Vakumlu saklama kabını ( kaliteli olanlardan bahsediyorum) güzel indirimle satacak bir firma katılırsa izdiham olur kanaatindeyim :)

Ben de bu sene ilk defa Cumartesi fuarı ziyaret etmeyi düşünüyorum. Aynı gün Plak Festivali de var.
İkisinin aynı güne denk gelmesi iyi olmadı. :(
Artık önce sabahtan kahvemizi içip afyonumuzu patlatıp oradan Feriköy e doğru yol alacağız :sneaky::sneaky:

Fuar alanı çok güzel arkadaşlar özellikle Cumartesi günü tüm kahve kulübü üyelerini standımıza bekliyoruz. Kahvenizi değirmeninizi alın gelin :)

Ekli dosyalar

• 6CED22B6-889B-45E1-8BA2-888DE60558FF.jpeg
    6CED22B6-889B-45E1-8BA2-888DE60558FF.jpeg
    138.5 KB · Görüntüleme: 107
Ben Cumartsi kalabalık olabileceğinden Perşembe işim yok Perşembe gelip gezmek istiyorum.Perşembe günü Cumartesiye göre kaçıracağım şeyler olabilir mi? Özellikle indirimli olursa elektrikli kettle almak istiyorum.

Cumartesi ogleden sonra ordayim 👋🏼

Standın ismi forumla aynı mı? Stand fotoğrafı paylaşırsanız bulması kolay olur, uğramak isteriz.

Hario Türkiye
Kalita Türkiye
1Zpresso
Timemore
Felicita

İndirimler ile ilgili detay vermeniz mümkün mü @NoDRaC ? Her firmada indirimler fuar süresince geçerli olacak mı? Katılamayacaklar için online da yararlanılabilecek mi? V.S...

Geri