Ömer Aydın
Barista
Daha fazla
- İsim
- Ömer Aydın
- Espresso Makinesi
- La Marzocco Modbar AV
- Değirmen
- Mahlkönig Guatemala, Mahlkönig K30, Varia VS3, Comandante C40, Kinu M47 Classic
- Firma
- CoffeeNutz
- Ekipmanlar
- Ailio Bullet, Has Garanti HSR15, DiFluid OMNI, DiFluid OMIX, Difluid R2 Extract, DiFluid Micro Balance, DiFluid Micro Balance Ti, Origami, Soy Cezve, Everpure RO, Everpure Claris1500
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Konak
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Kadıköy
- www.coffeenutz.net
Merhaba @mali01 Sizi ağırlamak bir keyifti, her zaman bekleriz.Bugün CelsiusCoffeeRoastery davetlisi olarak fuara gittim Anıl Abacı Bey'e teşekkür ederim.Kahve Kulübü Standını Mehmet Efendi'nin temsilcileri kullanıyordu güneşten korunmak içiniş günü olduğundan arkadaşlar sanırım geç geldiler kimse ile tanışamadım
. CaffeNutz'un tam önünden geçerken Comandante c40 ile ilgili bilgi verirken ben hemen konuya daldım değirmen ile ilgili bir sorum vardı sorumu sordum sağolsunlar bana cevap verirken telefonum çaldı gelen telefon beni dağıttı durumu izzah etmeden standdan ayrıldım telefon görüşmesi için "sağlıkla ilgili sıkıntılı bir durumdu ama şimdi iyi çok şükür". Tekrar geri döndüm bu esnada yanımda birisi daha var ama kafa dağınık arkadaşlar uzmanı bulmuşsun diyorlar ama ben hala olayı anlayamadım meğersem beraber geldiğimizi sandıkları kişi Togay Bey'miş zaten formdan yazıştık birkaç sefer yüz yüze tanışmak tesadüfen kısmet oldu. Sorumun cevabını hemen verdi biraz sohbet ettik şeker gibi insan çok mutlu oldum.
Son 4 aydır tansiyon sıkıntısı yaşadım son bir aydır da sadece 1 bardak 150-200 ml kahve içebiliyorum CaffeNutz kahve ikram ettiler ben de 1 hakkım var çok özel bir kahve için kullanmak istediğimi söyledim çok kibar davrandılar özel bir kahve demlediler muhteşemdi ellerine sağlık. Togay Bey haricinde isim telafuz edemiyorum çok özür diliyorum konuştum tanıştım ama kafam hiç yerinde değildi şuan isim hatırlayamyorum zaten ardından hiçbir yeri gezemeden çıktım. En fazla 40 dakika kalabildim.
İyi ki varsınız,bir sonraki kahve fuarını dört gözle bekliyorum...