• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

15-18 Eylül Coffex İstanbul Kahve Kulübü Ev Baristaları Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün CelsiusCoffeeRoastery davetlisi olarak fuara gittim Anıl Abacı Bey'e teşekkür ederim.Kahve Kulübü Standını Mehmet Efendi'nin temsilcileri kullanıyordu güneşten korunmak için 😂 iş günü olduğundan arkadaşlar sanırım geç geldiler kimse ile tanışamadım:(. CaffeNutz'un tam önünden geçerken Comandante c40 ile ilgili bilgi verirken ben hemen konuya daldım değirmen ile ilgili bir sorum vardı sorumu sordum sağolsunlar bana cevap verirken telefonum çaldı gelen telefon beni dağıttı durumu izzah etmeden standdan ayrıldım telefon görüşmesi için "sağlıkla ilgili sıkıntılı bir durumdu ama şimdi iyi çok şükür". Tekrar geri döndüm bu esnada yanımda birisi daha var ama kafa dağınık arkadaşlar uzmanı bulmuşsun diyorlar ama ben hala olayı anlayamadım meğersem beraber geldiğimizi sandıkları kişi Togay Bey'miş zaten formdan yazıştık birkaç sefer yüz yüze tanışmak tesadüfen kısmet oldu. Sorumun cevabını hemen verdi biraz sohbet ettik şeker gibi insan çok mutlu oldum.
Son 4 aydır tansiyon sıkıntısı yaşadım son bir aydır da sadece 1 bardak 150-200 ml kahve içebiliyorum CaffeNutz kahve ikram ettiler ben de 1 hakkım var çok özel bir kahve için kullanmak istediğimi söyledim çok kibar davrandılar özel bir kahve demlediler muhteşemdi ellerine sağlık. Togay Bey haricinde isim telafuz edemiyorum çok özür diliyorum konuştum tanıştım ama kafam hiç yerinde değildi şuan isim hatırlayamyorum zaten ardından hiçbir yeri gezemeden çıktım. En fazla 40 dakika kalabildim.
İyi ki varsınız,bir sonraki kahve fuarını dört gözle bekliyorum...
Merhaba @mali01 Sizi ağırlamak bir keyifti, her zaman bekleriz.

Merhaba,

aşı olarak 1 aşı kabul ediliyormuydu acaba ?

Bugün fuar alanı girişinde Hes Kodu sordular sadece. Ateş ölçülmedi, hes kodu ile "aşılanma" sorgulaması veya bağlantısı var mı bilemedim.
Hes kodu üzerinden aşı kontrolü otomatik yapıldığını uçağa binmeden kontuar'da ki görevli söylemişti. Muhtemelen ona göre hareket ediyorlardır.

Biraz son dakika olcak ama bir arkadaşımın annesinin cenazesi sebebiyle fuara gidemiyexeğim, celcius coffee Anıl bey’in davetiyesi elimde öevcut isteyen varsa yollayayım hemen.

Bende az önce fuardan döndüm benim için eğlenceli güzel bir ortamdı. Şerif Hocayla , Ömer Bey le tanışma şansım oldu. Celcius dan Akın Bey le davetiye için teşekküre gittiğimde tanıştım. Bunlar dışında forum dan krmbyl , Suat hocam ve Levent hocamla tanışma şansım oldu. Oğlanla biraz zor olsa da keyifli bir gündü. Herkese teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Biraz son dakika olcak ama bir arkadaşımın annesinin cenazesi sebebiyle fuara gidemiyexeğim, celcius coffee Anıl bey’in davetiyesi elimde öevcut isteyen varsa yollayayım hemen.
Taliplisi yoksa ben rica edebilir miyim?

Guzel bir deneyim oldu benim içinde. Kahveklubu standına da uğradım. @teyyaredenkahve Levent beye denk gelip tanışmadık cok baktim etrafa ama kismet ayni şekilde @orkunustel beye de cok baktim ama maalesef olmadi.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

emegi gecen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Levent beyle ve yiğit beyle tanışma fırsatım oldu, birçok ekipman denedim sayelerinde. aklımda olan ekipmanları da güzel indirimler sayesinde almış oldum. denemek istediğim kavuruculari denedim, kahve kulübü standında epey vakit gecirdim. bence çok güzel bir organizasyondu.
bu arada Suat beyin uzerindeki siyah forum tişörtüne bayıldım, baskisi olursa listeye direkt beni yazabilirsiniz.

Bugün standı ziyaret eden herkese çok teşekkür ederim. Fuarın bitmesine yakın sevgili @krmbyl espresso cihazına destek olabilecek birilerine bulmak harika oldu. Cihaz deneyenlerden tam not aldı.

Makineyi görücüye çıkarma fırsatı sağladığı için öncelikle @NoDRaC Suat hocama, ekipman sağlayan @Globally Yiğit Bey'e, çekirdek sağlayan kavuruculara şahsım adına teşekkür ederim.

Kahvekulübü standında oldukça keyifli bir ortam vardı, forumdan tanışık olduğum birçok üyeyle reelde tanışma imkanı yakalamış oldum.

Makineyi deneyenlere, yapıcı yorumlarıyla katkı sağlayanlara, olası bir işbirliği için diyaloga girdiğimiz üretici/yatrımcı/tedarikçilere ayrıca teşekkürler. Sonraki buluşmada diğer eksiklerini de giderip sizlerle buluşturmaya çalışacağım.

Guzel bir deneyim oldu benim içinde. Kahveklubu standına da uğradım. @teyyaredenkahve Levent beye denk gelip tanışmadık cok baktim etrafa ama kismet ayni şekilde @orkunustel beye de cok baktim ama maalesef olmadi.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Çok yoğun bir gündü benim için. Kulüp standına da uğrayamadım malesef. Gelen arkadaşlara çok teşekkürler. 🙏

Çok güzel bir gün oldu. Bir çok kişiyle tanışma fırsatı buldum. Herkese çok teşekkür ederim.🙏

Seminer, moderatörlük, vs derken çok koşuşturmalı geçti, şahsen 1 bardak kahveyi zor içtim ama çok keyif aldım. Tanışamadıklarım da oldu, kusura bakmayın 😔

Kulübümüzün çadırına da bir kaç kez uğrayabildim ve muhabbet etme fırsatımız oldu.

Umarım daha güzel festival ve fuarlarda buluşabiliriz, ve bir şeyler paylaşmaya devam ederiz.

Son düzenleme:
Geri