Açınca kürekle kovalayıp bu konunun linki koyuyorlar. Biride açtığın konuyu yoruma kapatıyor.Bu konu beni çok darladı. Yeni konu açmaktan korkmaya gerek yok aslında zaten forumda hit düşük. 2021 için ayrı bir konu açmak fena olmazdı ama neyse. Şöyle gözüme çarpanları bir araya topluyorum. Atladığım varsa uyarabilirsiniz.
Clean Cup %15: kahvesizolmaz
Coffeerem %25: kahvegunu
Preon %30: --- (sepet indirimi)
Kafein Kültür %15: kırkyıllıkhatır
Gordion %20: kahvegünü
Overdose %15: vivalacoffee
Grizzly %15: --- (sitede tanımlı)
Gardelli %15: GSCicd21
Colonna %10: COFFEEDAY10
Öyle olmaması lazım aslında. Eski konudaki mesajları referans göstererek yardımcı olunmaya çalışılabilir ama "yeni konu açma" demenin çok bir mantığı yok. Bu konu altında birleşince ne oldu? İlk gönderideki mesajları haklı olarak yeni indirimler sananlar oldu.Açınca kürekle kovalayıp bu konunun linki koyuyorlar. Biride açtığın konuyu yoruma kapatıyor.![]()
100 tl üzeri ucretsiz kargo bu kampanya ile birleşmiyor mu *grizzly %15
![]()
Paket Kahve Çekirdeği Çeşitleri ve Fiyatları - Espresso Perfetto
Kahve tutkunlarının en çok tercih ettiği taze ve kaliteli kahve çekirdeği çeşitleri kargo ile kapınızda! Çekirdek paket kahve çeşitleri için sitemizi incelebilirsiniz.www.espressoperfetto.com
Bu konu beni çok darladı. Yeni konu açmaktan korkmaya gerek yok aslında zaten forumda hit düşük. 2021 için ayrı bir konu açmak fena olmazdı ama neyse. Şöyle gözüme çarpanları bir araya topluyorum. Atladığım varsa uyarabilirsiniz.
Clean Cup %15: kahvesizolmaz
Coffeerem %25: kahvegunu
Preon %30: --- (sepet indirimi)
Kafein Kültür %15: kırkyıllıkhatır
Gordion %20: kahvegünü
Overdose %15: vivalacoffee
Grizzly %15: --- (sitede tanımlı)
Trendyol Mağazaları'nda: 3 al 2 öde. (Petra, Spada vs.)
Gardelli %15: GSCicd21
Colonna %10: COFFEEDAY10
firma ile bağınız mı var? satın alıp denediniz mi? ne zamanın kavrumu geliyor? paketler zipli mi?Espresso için bir columbia supremo kadar aromalı olmasa da arl nin goodfellas blend i amazonda acayip güzel fiyatla satılıyor, misafirlerinize ve yeni başlayanlara ikram edilebilir diye düşünüyorum.(113t/kg)
bu arada columbia supremo da 250 gr paketlerde 44 liradan satılıyor ve kiloluk paketten (210₺) daha uyguna geliyorGood Fellas Espresso Blend (1000 Gram) : Amazon.com.tr
Good Fellas Espresso Blend (1000 Gram) : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr![]()
amazon gönderdiği için kavrum tarihi süprizlere açık. 3 ay öncesi de gelebilir, 2 hafta öncesi de, amazon stoktan yolluyor büyük ihtimalle. paketler zipli (250 gr için en azından). Blend'i denemedim ama supremo eski kavrum olmasına rağmen fena değildi.firma ile bağınız mı var? satın alıp denediniz mi? ne zamanın kavrumu geliyor? paketler zipli mi?![]()
Sorunsuz seriden artık hiç kalmadı diye biliyorumCafec Traditional Trendyol da 49,42 TL. Bu seri sorunlu değilse iyi fiyat. Ayrıca Cafec TH-2 de 3 al 2 öde var. Adet fiyatı da 63 TL ye geliyor.
Ben de şunu sorayımKesinlikle. Büyük miktarda alımlarda her şey daha uyguna alınabilir. Paylaşılabilir. Daha iyi fiyatlar da alınabilir.
Fakat ilk mesajının içeriği direkt olarak bakın Mzungu 100 TL daha ucuz diyor. Böyle değil. Senin mesajını okuyan birinin gözünde ben durduk yere pahalı satış yapan bir firma gibiyim eşit alım miktarlarındaBunu tamamen iyi niyetle söylüyorum. Bir çok arkadaş bir araya geldiğinde, gümrük riskini aldığında 75 TL'ye düşüyor. Bunu vurguluyorum. Bunun gerçekleşemediği senaryolarda bizim fiyatımız çok hakkaniyetsiz bir fiyat değil.
Ve tekrar da ediyorum. Madem öyle gel 3.000 TL'lik alacağım tek seferde, paylaşım işini de kendim yapacağım de ben de gerekli adımları atarım.
Buyrun Kahve Kulübü'ne açık çağrı. Mzungu mu denemek istiyorsunuz? Festival yoğunluğum bittikten sonra Kulüp bana bir miktar Mzungu vaadi versin, çok da değil öyle yüzlerce kilo falan. Deyin ki 50-70 KG. Yani 200-250 paket. Ben yurtdışı fiyatını veya çok yakınını söz verebilirim.Dağıtımını da Kulüp üstlensin mesela, çiçek.
Arkadaş cevap vermiş diğer sorularınıza, tabi ki firma ile bir bağım yok herkes gibi müşteriyim sadece. İkinci olarak daha önce alıp tatmamış olsam öyle mesaj atmazdım. Keyifli alışverişler.firma ile bağınız mı var? satın alıp denediniz mi? ne zamanın kavrumu geliyor? paketler zipli mi?![]()
Sorma, cevaplarken bile yüreğim yanar. Binlerce liralık ürün diyeyim, herkesin içine dert olacak kadar çok...Ben de şunu sorayımGümrük ve testlere kaç paket Mzungu gitti
Bir de bu acınası durum var.
+1 le paketi açıyorum. 250 yi bulurmuyuz? Bulamazsak +2 bile yaparım.