• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2020-03-27 18.14.47.png
    Ekran Resmi 2020-03-27 18.14.47.png
    585.3 KB · Görüntüleme: 75
Evet, ben de şimdi bunu inceliyordum. Geisha denemek için fırsat. Hatta Starter Filter Pack de alınabilir.
Fedexi de ücretsiz yapmışlar ama insafsızlık olur : ) Takipli alalım yeter

90 ve 91 puana sahip bu kahveler. Gardellide olsa 20 euro üzeri olur bu çekirdekler kaçırmayın derim.

Evet, ben de şimdi bunu inceliyordum. Geisha denemek için fırsat. Hatta Starter Filter Pack de alınabilir.
Fedexi de ücretsiz yapmışlar ama insafsızlık olur : ) Takipli alalım yeter

Meşhur Panama Geisha değil bu kahve ve 90 puana sahip

90 ve 91 puana sahip bu kahveler. Gardellide olsa 20 euro üzeri olur bu çekirdekler kaçırmayın derim.

kahveleri denedin mi?

Dayanamadım, şu kahveyi aldım
Takipli kargoyla 58 lira tuttu : )

Almayacağım
Almayacağı
Almayacağ
Almayaca
Almayac
Almaya
Almay
Alma
Alm
Al
Aldım...

Gümrüğe takılmaması işin sınır ne arkadaşlar? Bir de öğütülmemiş filtre kavrum için “ Roasted Whole Beans” mi seçilecek?

Ya arkadaş bu ay ha şu fırsat ha bu firsat aha sınırlı kahve derken maaşı kahveye yaptıracağız görmemem gerekiyor bu başlığı 😀

Geri