cayisse
Barista
Bir yerde mi konuşuldu![]()
hayir, sadece latife
hasbeande geisha varmis, naisldir acaba
Bir yerde mi konuşuldu![]()
İyidir de tuzludurhayir, sadece latife
hasbeande geisha varmis, naisldir acaba
GASSYROASTER
Evet, ben de şimdi bunu inceliyordum. Geisha denemek için fırsat. Hatta Starter Filter Pack de alınabilir.
Fedexi de ücretsiz yapmışlar ama insafsızlık olur : ) Takipli alalım yeter
![]()
Bolivia Las Alasitas Washed Longberry
A washed Longberry from Las Alasitas in the colony of Bolinda, in Caranavi, Bolivia. Tasting notes: lemon zest, floral, golden sugar, black tea. Hasbean - freshly roasted coffee from our roastery in Staffordshire.www.hasbean.co.uk
![]()
Costa Rica Finca La Pira White Honey Catuai
A white honey processed Catuai grown by Carlos Ureña Ceciliano at Finca La Pira in Santa María de Dota, Tarrazú, Costa Rica. Tasting notes: white sugar, passionfruit, fresh blueberries, sherry, papaya. Hasbean - freshly roasted coffee from our roastery in Staffordshire.www.hasbean.co.uk
90 ve 91 puana sahip bu kahveler. Gardellide olsa 20 euro üzeri olur bu çekirdekler kaçırmayın derim.
kahveleri denedin mi?
Dayanamadım, şu kahveyi aldım
Takipli kargoyla 58 lira tuttu : )![]()
Nicaragua Finca Limoncillo Elegant Natural Red Pacamara
An elegant natural processed Red Pacamara from Finca Limoncillo in Matagalpa, Yasica Norte, Nicaragua. Tasting notes: tinned strawberries, raspberry jam. Hasbean - freshly roasted coffee from our roastery in Staffordshire.www.hasbean.co.uk
Almayacağım
Almayacağı
Almayacağ
Almayaca
Almayac
Almaya
Almay
Alma
Alm
Al
Aldım...
En fazla dondurur buzluğa atarsın nolacak ki![]()
Gümrüğe takılmaması işin sınır ne arkadaşlar? Bir de öğütülmemiş filtre kavrum için “ Roasted Whole Beans” mi seçilecek?
Umarım buzluktan dondurulmuş bir tomar para da çıkar. Yoksa hacize gidecek o kahveler![]()
Gümrüğe takılmaması işin sınır ne arkadaşlar? Bir de öğütülmemiş filtre kavrum için “ Roasted Whole Beans” mi seçilecek?