• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

90 ve 91 puana sahip bu kahveler. Gardellide olsa 20 euro üzeri olur bu çekirdekler kaçırmayın derim.

Aldım bu ikisini bakalım süreç nasıl işleyecek?

Normalde yasak kahve getirmek. Geçerse şanslısınız. Bizim kilolarca kahvemiz geri gitmişti 2018'de.

Bakalım benim paketler ne olacak? Umarım sağ salim elime ulaşır.

Düzgün kahve demlediğime inandığım zaman alsam iyi olacak.

Hocam var mı bir kaynak? Daha bir tanesi bile takılmadı benim. Acaba çok olduğu için mi gümrükten geçmedi sizin?

Kahve işlerimizi tek elden yürüten arkadaşımız ilgileniyordu. Şimdi baktım bana gönderdiği mesaja; özetle, üç parça halinde bize gönderilen kahvelerden bir parçasının birinin kendisine doğrudan ulaştığını, birinin İstanbul'daki posta merkezine takıldığını ama oradaki bir arkadaşımız tarafından alındığını, birinin de Ankara'da gümrükte gözünün önünde geri gönderildiğini, kendisinin de "posta yoluyla 1 gr dahi kahve alınamayacağını o gün öğrendiğini" söylemiş.

Yani tamamen şans. Senin şansını tebrik ederim :)

boxx dan kahvem geldi bugün demledim. Tamam buradan da döyleyeyim paketi açmazsam kalır zaten uzun süre. 4 pound civarı yol ücreti oluyor

Kahve işlerimizi tek elden yürüten arkadaşımız ilgileniyordu. Şimdi baktım bana gönderdiği mesaja; özetle, üç parça halinde bize gönderilen kahvelerden bir parçasının birinin kendisine doğrudan ulaştığını, birinin İstanbul'daki posta merkezine takıldığını ama oradaki bir arkadaşımız tarafından alındığını, birinin de Ankara'da gümrükte gözünün önünde geri gönderildiğini, kendisinin de "posta yoluyla 1 gr dahi kahve alınamayacağını o gün öğrendiğini" söylemiş.

Yani tamamen şans. Senin şansını tebrik ederim :)

Gümrüğe gidip ne olduğunu sormalarına rağmen teslim almıştım. Sizin haricinizde gümrükte kahve takılan duymadım. Geçmiş olsun, kötü bir deneyim...

FedEx International Economy · Free yazıyor. o seçeneği mi seçsem yoksa normal sıradan mı seçsem bilemedim))) bir de roasted whole bean diyorum

Bu ayki toplu alım hasbean den oldu galiba 😊

bir an evvel kazboyn kettle da alayım bari

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    21.1 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar espresso ve cortado tüketirim. Cortadoda bilirsiniz ki latteye göre shot yoğunluğu daha yüksek olduğundan çekirdek kalitesi bire bir etkiliyor lezzeti. Dolayısıyla bu siteden hangi çekirdekleri (denediyseniz) espresso için tavsiye edersiniz? Ona göre alım yapayım.

Bende fedex ücretli oluyor.

Geri