cagrierdogan
Barista
Ya arkadaş bu ay ha şu fırsat ha bu firsat aha sınırlı kahve derken maaşı kahveye yaptıracağız görmemem gerekiyor bu başlığı![]()
Tamamen aynı hislerle geri dönüp dönüp açıyorum konuyu Allah kahretsin
Ya arkadaş bu ay ha şu fırsat ha bu firsat aha sınırlı kahve derken maaşı kahveye yaptıracağız görmemem gerekiyor bu başlığı![]()
Normalde yasak kahve getirmek. Geçerse şanslısınız. Bizim kilolarca kahvemiz geri gitmişti 2018'de.
![]()
Bolivia Las Alasitas Washed Longberry
A washed Longberry from Las Alasitas in the colony of Bolinda, in Caranavi, Bolivia. Tasting notes: lemon zest, floral, golden sugar, black tea. Hasbean - freshly roasted coffee from our roastery in Staffordshire.www.hasbean.co.uk
![]()
Costa Rica Finca La Pira White Honey Catuai
A white honey processed Catuai grown by Carlos Ureña Ceciliano at Finca La Pira in Santa María de Dota, Tarrazú, Costa Rica. Tasting notes: white sugar, passionfruit, fresh blueberries, sherry, papaya. Hasbean - freshly roasted coffee from our roastery in Staffordshire.www.hasbean.co.uk
90 ve 91 puana sahip bu kahveler. Gardellide olsa 20 euro üzeri olur bu çekirdekler kaçırmayın derim.
Normalde yasak kahve getirmek. Geçerse şanslısınız. Bizim kilolarca kahvemiz geri gitmişti 2018'de.
Hocam var mı bir kaynak? Daha bir tanesi bile takılmadı benim. Acaba çok olduğu için mi gümrükten geçmedi sizin?
Düzgün kahve demlediğime inandığım zaman alsam iyi olacak.
Kahve işlerimizi tek elden yürüten arkadaşımız ilgileniyordu. Şimdi baktım bana gönderdiği mesaja; özetle, üç parça halinde bize gönderilen kahvelerden bir parçasının birinin kendisine doğrudan ulaştığını, birinin İstanbul'daki posta merkezine takıldığını ama oradaki bir arkadaşımız tarafından alındığını, birinin de Ankara'da gümrükte gözünün önünde geri gönderildiğini, kendisinin de "posta yoluyla 1 gr dahi kahve alınamayacağını o gün öğrendiğini" söylemiş.
Yani tamamen şans. Senin şansını tebrik ederim![]()
Gümrüğe gidip ne olduğunu sormalarına rağmen teslim almıştım. Sizin haricinizde gümrükte kahve takılan duymadım. Geçmiş olsun, kötü bir deneyim...
Aman kargo ücreti ödemeyinboxx dan kahvem geldi bugün demledim. Tamam buradan da döyleyeyim paketi açmazsam kalır zaten uzun süre. 4 pound civarı yol ücreti oluyor
Kesinlikle alınmalıbir an evvel kazboyn kettle da alayım bari
düzeltmişlerBende fedex ücretli oluyor.