M
mimds
Guest
Şimdiden afiyet olsun, yorumları alırız sizden! Aklımda Coffee Collectif, Five Elephant, La Cabra, April gibi kavurucular var ama bakalım, kısmet
Şimdiden afiyet olsun, yorumları alırız sizden! Aklımda Coffee Collectif, Five Elephant, La Cabra, April gibi kavurucular var ama bakalım, kısmet
Kargo fiyatları makul olsa az ama öz alır her ay birini denerdim ancak caydırıcı rakamlar çıkıyor önümüze maalesef...
| Product | SKU | Price | Quantity | Total |
|---|---|---|---|---|
| Nicaragua Finca Limoncillo Elegant Natural Red Pacamara - Roasted Whole Beans 250g | A21 | £7.50 | 1 | £7.50 |
| Guatemala El Limon Black Honey x Natural - Roasted Whole Beans 250g | D43 | £8.00 | 1 | £8.00 |
| Subtotal | £15.50 | |||
| DiscountGASSYROASTER | GASSYROASTER-£7.40 | |||
| Shipping (Royal Mail International Standard) | £7.40 | |||
Yeni kahve almak niyetimin hiç olmamasına rağmen bu başlıktaki yazıları okuyunca bir anda bu siparişi verdiğimi farkettim. Yurtdışı kahve deneyimime Gardelli'den sonra Hasbean ile devam etmek varmış. Olumsuz bir durumla karşılaşmamayı umuyorum. Vesile olan, bilgi paylaşan herkesin fikrine ve eline sağlık. |
Aklıma girme Suat hocam aklıma girmeKafası karışan arkadaşlar filtre ve espresso starter packler mevcut. 4x250 gr kahve 20 pound yaklaşık 165 tl. Türkiye'den daha ucuza geliyor. Espresso'da 3 blend 1 single origin, filtrede ise 3 single origin 1 blend mevcut.
![]()
Search: 3 results found for "starter"
We source speciality coffee from around the world, supply to coffee shops and roast coffee to order on a constantly changing and seasonal schedule. Ozone - your ultimate coffee host.www.hasbean.co.uk
Kupon ne zamana kadar geçerli bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim. Son dakika vereyim diye bekliyorum siparişihaftaya gelecek siparişlerim vardı.
Ben kaybettiğim aeropresimi hasbeanden sipariş vermiştim, hey gidi günler..Ekşi sözlükte hasbean hakkında neler yazılmış diye bir bakayım dedim, hay bakmaz olaydım. Gece gece bir hüzünlendim, tekrar tekrar baktım... Açıklama yapmama gerek yok, ne demek istediğimi ilk bakışta anlayacağınızdan eminim, buyrun siz de bakın
Ekli dosyayı görüntüle 1097 Ekli dosyayı görüntüle 1098
Nisan ayı, gayrı toplu alımı gibi oldu @NoDRaC , teklif mi isteseydik![]()
Nisan ayı, gayrı toplu alımı gibi oldu @NoDRaC , teklif mi isteseydik![]()