• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kargo fiyatları makul olsa az ama öz alır her ay birini denerdim ancak caydırıcı rakamlar çıkıyor önümüze maalesef...

Ücretsiz kargo koduyla ,hem de takipli, olunca burası çok iyi oldu. Böylesi fırsatları takipteyiz, başlık güzel.

Kargo fiyatları makul olsa az ama öz alır her ay birini denerdim ancak caydırıcı rakamlar çıkıyor önümüze maalesef...

Aslında belli bir miktar sipariş garantisi verip kargo indirimi isteyebiliriz bu kavuruculardan, denemeye değer. Beni dizginleyen tek şey gümrükten dönme ihtimaliydi, meğer boşuna beklemişim aylardır, yakında birkaç arkadaş Tayvan'dan çok yüklü olmasa da 5-6 kiloluk bir alım yapacağız gibi. Teyit için bakanlığa CİMER üzerinden sordum bile mevzuyu :)

Kafası karışan arkadaşlar filtre ve espresso starter packler mevcut. 4x250 gr kahve 20 pound yaklaşık 165 tl. Türkiye'den daha ucuza geliyor. Espresso'da 3 blend 1 single origin, filtrede ise 3 single origin 1 blend mevcut.

Order details
����
ProductSKUPriceQuantityTotal
Nicaragua Finca Limoncillo Elegant Natural Red Pacamara - Roasted Whole Beans 250gA21£7.501£7.50
Guatemala El Limon Black Honey x Natural - Roasted Whole Beans 250gD43£8.001£8.00
Subtotal£15.50
DiscountGASSYROASTERGASSYROASTER-£7.40
Shipping (Royal Mail International Standard)£7.40

Yeni kahve almak niyetimin hiç olmamasına rağmen bu başlıktaki yazıları okuyunca bir anda bu siparişi verdiğimi farkettim. Yurtdışı kahve deneyimime Gardelli'den sonra Hasbean ile devam etmek varmış. Olumsuz bir durumla karşılaşmamayı umuyorum. Vesile olan, bilgi paylaşan herkesin fikrine ve eline sağlık.

Son düzenleme:
Kafası karışan arkadaşlar filtre ve espresso starter packler mevcut. 4x250 gr kahve 20 pound yaklaşık 165 tl. Türkiye'den daha ucuza geliyor. Espresso'da 3 blend 1 single origin, filtrede ise 3 single origin 1 blend mevcut.

Aklıma girme Suat hocam aklıma girme 😃

Ekşi sözlükte hasbean hakkında neler yazılmış diye bir bakayım dedim, hay bakmaz olaydım. Gece gece bir hüzünlendim, tekrar tekrar baktım... Açıklama yapmama gerek yok, ne demek istediğimi ilk bakışta anlayacağınızdan eminim, buyrun siz de bakın:cry:

AF8F5CD0-5F60-44F0-BD2A-F6D6F26D26E7.jpeg 45151848-D31D-4DDE-81C2-1CD9AC0EC885.jpeg

Nisan ayı, gayrı toplu alımı gibi oldu @NoDRaC , teklif mi isteseydik :D

Kupon ne zamana kadar geçerli bilgisi olan var mı?

Teşekkür ederim. Son dakika vereyim diye bekliyorum siparişi :) haftaya gelecek siparişlerim vardı.

Whatsapp grubunda, isteyenlerin kavurucularla bu konuda iletişime geçebilecekleri söylenmişti diye hatırlıyorum, o yüzden inisiyatif aldım. Ama yönetimdeki arkadaşların bu işi tek elden yürütmesi daha doğru olacaktır elbette (y)

Geri