• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Firmaları Güncel Kampanya ve Kargo Seçenekleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler..:)

şansımı tekrar tekrar denedim, görevliler değişiyor ve birinin hayır imkansız dediğine diğeri daha yapıcı yaklaşabiliyor. bu şekilde halloldu özetle :)

Ben sanırım Ups ile davalık olma yolunda ilerliyorum 😅

Almanya’daki bir kavurucu sürpriz yapıp ben daha ücret ve shipping veremeden sipariş vermek istediğim kahveleri buraya göndermiş. Adam nereden bilsin tabi, Ups ile göndermiş. Kahveler İstanbul’a varınca bana haber verdiği için sürece müdahale de edemedim. Kahveler gümrükten geçemeyince Almanya’ya geri gitsin ve Dhl ile yollatayım diye amaçlayarak iade süreci başlattım bayramdan önce. Hala bir gelişme yok, “gönderici iadeyi onaylamadı” diyorlar. Gönderici de “ben hiçbir şeyi reddetmedim” diyor. Muhtemelen iletişime bile geçmediler adamla.

Adam resmen 45 Euro’sunu Ups’e bağışladı, gümrüktekiler French Press’te Elida Estate Gesha demleyip içecekler bu gidişle. Uğraşıyorum hala bakalım 😂

Almanya’daki bir kavurucu sürpriz yapıp ben daha ücret ve shipping veremeden sipariş vermek istediğim kahveleri buraya göndermiş. Adam nereden bilsin tabi, Ups ile göndermiş. Kahveler İstanbul’a varınca bana haber verdiği için sürece müdahale de edemedim. Kahveler gümrükten geçemeyince Almanya’ya geri gitsin ve Dhl ile yollatayım diye amaçlayarak iade süreci başlattım bayramdan önce. Hala bir gelişme yok, “gönderici iadeyi onaylamadı” diyorlar. Gönderici de “ben hiçbir şeyi reddetmedim” diyor. Muhtemelen iletişime bile geçmediler adamla.

Adam resmen 45 Euro’sunu Ups’e bağışladı, gümrüktekiler French Press’te Elida Estate Gesha demleyip içecekler bu gidişle. Uğraşıyorum hala bakalım 😂
UPS korkunç ya... ben Coffea Circular'dan alım yaptıktan sonra Ivica durumu gördü, tavsiyem üzerine artık Tütkiyeye PostNord'la yolluyor, ki şu an için en mantıklısı...

Circulor doğru yolu bulmuş, darısı sloinge nin başına :)

O inatçı çıktı, oysa Daniel de Ivica kadar sürece tanıklık etti ama uğraşmak istemiyor herhalde :)
Üzüldüm, denemek istediğim bir kavurucu idi ama UPS ile uğraşmak istemiyorum. Boşu boşuna sinir bozmaya ve emek sarf etmeye gerek yok. Artık önce circulor u denerim mecburen :)

Üzüldüm, denemek istediğim bir kavurucu idi ama UPS ile uğraşmak istemiyorum. Boşu boşuna sinir bozmaya ve emek sarf etmeye gerek yok. Artık önce circulor u denerim mecburen :)
Zaten ilk andaki tepkileri de farklı olmuştu... UPSle sorun yaşadığımı yazmıştım ikisine de, aslında onlardan bir şey beklediğim yoktu, sadece durumu haber vermek, içimi dökmek istemiştim, Daniel üzülmesine rağmen pek durumu idrak edemezken(tabii bir kuzeylinin bu adam ne diyor, doğru mu söylüyor kimbilir gibi şüphelerini anlayabiliyorum) Ivica durumu anlar anlamaz oradaki UPSle temas kurarak çözüme yardımcı olmaya çalışmıştı... konuyu sahipleniş şekilleri de farklıydı...

Slöinge pek iletişime açık bir firma değil. kargo ile ilgili yazdığım hiçbir şeye yanıt vermediler (mail, instagram). Coffea Circular ise tam tersi, en son kısaca ''mümkünse UPS ile gönderim yapmazsanız sevinirim'' yazmıştım. Ivica, kargo ve gümrük meselesi ile ilgili birçok şey yazmış yanıt olarak. süreci kendisinin de izleyeceğini belirtmiş ayrıca. hatta siparişi verirken adresimde bir hata yapmışım onu dahi uğraşıp kendisi düzeltmiş bana ulaşamayınca. kahve ile ilgili gönderdiği bilgiler de cabası..:)

French press'le olsa yine iyi, şöyle ekipmanı sağlam kuralım da doğru düzgün kahve içelim derlerse ne olacak? birilerinin güzelim öğütücülerine, demleme ekipmanlarına vs de el koyabilirler o durumda..:) şaka bir yana UPS olayı cidden sıkıntı, takip sistemlerine bakıyorum ''alıcı şunu teklif etti, bunu gönderdi, biz alıcıdan şunu istedik'' gibi durum güncellemeleri oluyordu. halbuki ne onlar bir şey istemiş, ne de ben bir şey göndermiş veya teklif etmiş oluyordum 😃

Slöinge pek iletişime açık bir firma değil. kargo ile ilgili yazdığım hiçbir şeye yanıt vermediler (mail, instagram). Coffea Circular ise tam tersi, en son kısaca ''mümkünse UPS ile gönderim yapmazsanız sevinirim'' yazmıştım. Ivica, kargo ve gümrük meselesi ile ilgili birçok şey yazmış yanıt olarak. süreci kendisinin de izleyeceğini belirtmiş ayrıca. hatta siparişi verirken adresimde bir hata yapmışım onu dahi uğraşıp kendisi düzeltmiş bana ulaşamayınca. kahve ile ilgili gönderdiği bilgiler de cabası..:)
Ivica cok kral adam, bana bir kıyak yaptı onu bekliyorum şimdi...

Sloinge de Daniel tam bir aile babası, hafif de ice dönük biri sanki... ona ilk mesajımda 4 paket almak istiyorum ama kargo cok, bir cok firma o miktarda alima kargo ucreti almiyor deyince ben hesap yapıp döneyim dedi... döndü ve tamam diyip kargo ucreti almadı... hatta oyle ki burada çıkacak vergiyi bile ödemişti :))

Onyx Coffee Lab ( onyxcoffeelab.com ) LABORDAY15 koduyla, sanıyorum bu akşama kadar %15 indirim sağlıyormuş.

sanırım gönderiyorlar, 26 dolar kadar kargo ücreti çıkıyor ama taa oradan da o kadar tutar

Ben de baktım, 50 dolarlık ürünün de kargo ücreti 26 dolar çıkıyor. Fakat ilginç şey, kod çalışmıyor 😂

Mail attım adamlara, eğer süre bittiyse ayıp dedim, altı saat fark var, gece kahve mi sipariş edeceğiz? dedim

sanıyorum küfür etmeden cevap verirler :)

ABD'den gönderim var ancak gelişi ciddi süre alabiliyor. en son kahve aldığımda yaklaşık 40 günü bulmuştu elime geçmesi..

Geçen gün Gardelli’nin ismi geçmişti toplu olarak alınabilir diye. Çok fazla toplu olmasak bile şöyle 10-15 kişi olarak konuşsak (hızlı olmak adına) indirim yapmazlar mı acaba?

Son düzenleme:
Beans.ie samimi olduğum bir firmadır, uzun zamandır da ithalat konusunda konuşmuşluğumuz var, vergiyi de düşük yazarlar, ilgilisine:

3 paket kahve 40 eur + sabit shipping 4 eur

Bu ay Friedhats ve Hundred House adlı kavurucudan tercih ettik.

8DA6887C-7A72-4C3F-9E7A-38B35AEEC156.jpeg

Geri