• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Firmaları Güncel Kampanya ve Kargo Seçenekleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yurtdışından kahve almayı henüz düşünmüyorum ancak aklımda bir soru var. Yurtdışı firmaların indirimlerinden veya kargo avantajlarından yararlanmak için abonelik alınıyor sanıyorum. Bu abonelik eğer 3 aylıksa 3 aylık ücret en baştan mı çekiliyor yoksa her ay mı tahsil ediliyor? Eğer her ay ayrı ayrı tahsil ediliyorsa bu abonelikleri sadece avantajından yararlanmak için 1 aylık alıp iptal mi ediyorsunuz?

Biraz karışık olmuş olabilir ama umarım anlatabilmişimdir :)

Barn'dan 3 aylık abonelik aldım, tek çekim (prepaid) oldu. Ama aldığınız yere göre farklılık gösterebilir.

bu arada Coffee Circulor 4 paket üzeri sipariş verdiğim halde kargo ücreti aldı (10 euro). sanırım önceden 4 paket için almıyormuş.
Evet bende bugün sipariş vermeyi düşünüyordum ama ne olduysa 4 pakete rağmen kargo ücreti çıkıyor.

bu konuyu ben yazdim kendilerine, muhtemelen 100 gr'lik kahve almishsiniz ve 1kg gecmemis sepetiniz. ilgileneceklerini soylediler.

Ama bu çok saçma 4 paket diyor 1 kg demiyor ki!?

Evet bende bugün sipariş vermeyi düşünüyordum ama ne olduysa 4 pakete rağmen kargo ücreti çıkıyor.

Ama bu çok saçma 4 paket diyor 1 kg demiyor ki!?

instagram cevabi:

Thanks for letting me know. I will have to look at it later. The "error" could be because it is based on weight - not number of bags. If you order 100g-bags of some coffees it might not reach 1kg.

instagram cevabi:

Thanks for letting me know. I will have to look at it later. The "error" could be because it is based on weight - not number of bags. If you order 100g-bags of some coffees it might not reach 1kg.
Yani çok güzel tabi de sitenin tepesine "four or more bags" yazarken de düşünseymiş bunu keşke. :rolleyes:

100 gr geisha ya 21€ ver 1kg olmadı diye 10 € shipping istesin. Bilemiyorum Altan...

Yani çok güzel tabi de sitenin tepesine "four or more bags" yazarken de düşünseymiş bunu keşke. :rolleyes:

100 gr geisha ya 21€ ver 1kg olmadı diye 10 € shipping istesin. Bilemiyorum Altan...

benim verdiğim sipariş 1kg (4x250 gr) ancak, yine de kargo ücreti alındı. açıklamada da 1kg'lık 4 paket veya tek 1 kg lık siparişte alınmıyor denmiş halbuki. evet tepedeki yazıya bakınca 4x100 gr da olabilir diye düşünüyor insan. ödemeyi yaptığım için değişen bir şey olmayacaktır büyük ihtimalle.

benim verdiğim sipariş 1kg (4x250 gr) ancak, yine de kargo ücreti alındı. açıklamada da 1kg'lık 4 paket veya tek 1 kg lık siparişte alınmıyor denmiş halbuki. evet tepedeki yazıya bakınca 4x100 gr da olabilir diye düşünüyor insan. ödemeyi yaptığım için değişen bir şey olmayacaktır büyük ihtimalle.
Keşke satın almayıp instagram veya email yoluyla bir iletişime geçseydiniz, zira iletişime oldukça açık bir firma. Eminim en azından böyle neden olduğu konusunda bir açıklama yaparlardı.

İnstagramdan iletişime çok açık bir firma kargodan demleme sürecine kadar Herşeyde yardımcı oluyorlar 👍🙂

Coffea Circulor'dan Ivica, bana yazarak sistemde bir hata olduğunu, paketlerden birinin yanlışlıkla 100gr olarak okunduğunu ve hatalarını düzelterek kargo ücretini iade edeceklerini belirtti. yazışmamız sırasında kahvelerle ilgili de epey bilgiler verdi. gerçekten iletişimleri çok iyi..(y)

@erturk geçmiş olsun nasıl çözüldü problem bende merak ettim

Geri