• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@OkanT Bugün ulaştı hocam teşekkürler. Sweet collection Daterra'yı açıp kokladım bu ne güzel bir kokudur.
Biz teşekkür ederiz. içerkende aynı keyfi alacağınızı umuyorum.
Etiyopya ne zaman satışa sunulacak belli mi acaba?
Merhaba,

Haftasonuna yetiştirmeye çalışıyorduk fakat yetişmeyecek gibi gözüküyor ama haftabaşına yetiştirmeyi planlıyoruz. En geç Salı, çarşamba diyebilirim.

Alex Herrera, Guatemala
Mukurweini, Kenya
Daterra Bruzzi, Brezilya
Villa Espana, El Salvador
Agua Sarca, Natural, Nicaragua
Kahvelerim bu gün geldi degas için kaç gün beklememi önerirsiniz?

Dün kargom geldi. Gerçekten güzel paketlenmiş. Daha önceki yorumda yazıldığı gibi, paketlerin dokusu biraz acayip, ince zımpara gibi, biraz huylandırıyor😅 ama nasıl bir valf varsa ve paketlenmişse, sanki vakumlanmış gibiydi. yakında tadıma başlayacağım.

Aras Kargo ile göndermenize memnun oldum bölgemde yurtiçinden bile daha hızlılar tercih sebeplerimden olabilir birdahakine. Bazı arkadaşlar ucuz brezilya kahveleri dese de ben bu box set bana hitap ettiği için aldım denedikçe yazarım buraya teşekkürler.

#1695 sipariş numarası ile kahve kulübü özel paketinden aldım. Uygun fiyata geldiğini düşünüyorum. Umarım güzel aromalar alırız.

Alex Herrera, Guatemala
Mukurweini, Kenya
Daterra Bruzzi, Brezilya
Villa Espana, El Salvador
Agua Sarca, Natural, Nicaragua
Kahvelerim bu gün geldi degas için kaç gün beklememi önerirsiniz?
Merhaba,

çok teşekkrler, kavurulma tarihi üzerinden 9-10 gün öneriyoruz.
Selamlar, farklı banka, farklı tarayıcı ve farklı kartlar ile denememe rağmen ödeme yapamıyorum.

merhaba,

çok teşekkürler ilginize, sorun için kusura bakmayın. Hangi aşamada sorun oluyor, bir hata kodu veriyormu?

Merhaba. Alım yapacağım lakin bir sorum var. Faturayı kutu içerisine mi koyuyorsunuz? Mail yoluyla sadece e-fatura alma şansım var mı acaba? Teşekkürler.

Geri