• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Espresso, düşük asidite çekirdek tavsiye edecek var mı?

Kahve Kulübü Özel Seti ile bu ayki alıma katılmış oldum (#1726)
, güzel bir tadım ayı olur umarım..

#1728 numaralı sipariş ile bende katıldım alıma. Lütfen kutunun içine fatura koymayın. Teşekkürler iyi çalışmalar.

Sevgili @OkanT bey bu ayki ikinci alımım olarak yeni gelecek olan etiyopyalara ek olarak açık-orta kavrum meyve notaları olan bir espresso çekirdeği almayı planlıyorum. Örneğin modern espresso blend bu kriterlere uyuyor mu? Ya da single origin başka bir çekirdek öneriniz olur mu?

#1822 Kahve kulübü özel set ile katıldım.

Elimde hiç kahvem kalmadı, bir tanesini 15 günlük eski kavrum olarak gönderebilir misiniz? @OkanT

Sevgili @OkanT bey bu ayki ikinci alımım olarak yeni gelecek olan etiyopyalara ek olarak açık-orta kavrum meyve notaları olan bir espresso çekirdeği almayı planlıyorum. Örneğin modern espresso blend bu kriterlere uyuyor mu? Ya da single origin başka bir çekirdek öneriniz olur mu?
Merhaba,

espressoda en cok tercih edilen cekirdek sitio amoreira oldu anladıgım kadarıyla fiyat performans olarak, oldukca fazla 1kg olarak tercih ediliyor.
modern espresso blend daha yuksek oranda, kısa surede, yuksek cozunme saglayan bir bicakla keyifli olacaktır, govde olarak daha dusuk olur.
muia guzel oluyor meyvemsi, fakat govdesi nispeten daha yuksek.
yine modern esp olarak kullanılabilecek agua sarca nat anaerobic tavsiye edebilirim.
acık orta dediğiniz icin yine hermanos mena yıda onerebilirim.

#1822 Kahve kulübü özel set ile katıldım.

Elimde hiç kahvem kalmadı, bir tanesini 15 günlük eski kavrum olarak gönderebilir misiniz? @OkanT
Merhaba,

çok teşekkürler, yogunluktan dolayı eski kavrum pek kalmıyor ama mumkun oldukca dikkate alacagız.

Merhaba,

espressoda en cok tercih edilen cekirdek sitio amoreira oldu anladıgım kadarıyla fiyat performans olarak, oldukca fazla 1kg olarak tercih ediliyor.
modern espresso blend daha yuksek oranda, kısa surede, yuksek cozunme saglayan bir bicakla keyifli olacaktır, govde olarak daha dusuk olur.
muia guzel oluyor meyvemsi, fakat govdesi nispeten daha yuksek.
yine modern esp olarak kullanılabilecek agua sarca nat anaerobic tavsiye edebilirim.
acık orta dediğiniz icin yine hermanos mena yıda onerebilirim.
Okan Bey modern espresso blend kalmamış gibi görünüyor sitede. Güncelleme gelecek mi yoksa dediğiniz diğer alternatiflere mi bakalım?

Merhaba Okan Bey,

Etiyopyalar bugün eklenir mi?

Merhaba Okan Bey,

Etiyopyalar bugün eklenir mi?

Yavaş yavaş geliyorlar

Merhabalar,

Ethiopia çekirdeklerimiz, birazdan eklenmiş olacak.
Bizim çok hoşumuza giden iki çekirdek oldu. Birçoğumuzu 2010-2016 arasında nitelikli kahveye başlamasına vesile olan, vay buda nasıl kahveymiş dediğimiz, iki tane yıkanmış Ethiopia, hem meyvemsi, hem çiçeksi, son zamanlarda çok özlediğimiz yıkanmış kahvelere güzel iki örnek. İçtikçe dahada içesi geliyor insanın uyarmadı demeyin :)

Bununla birlikte hem stok durumunu göz önünde bulundurarak hemde bu yeni kahveleri eklemek amacıyla bak setlerin içeriğinde ufak değişiklikler yaptık, bunlarıda sürpriz olmaması için açıklamak isterim.

1) Kahve Kulubu setinden bruzzi, daterra ve villa espana çıkarıldı, yerine Sweet Collection, Daterra ve Shakiso, Ethiopia eklendi.
2) Traditional Washed Set te villa España, El Salvador cıkarıldı, yerine 2 yeni yıkanmış Ethiopia eklendi.
3) Espresso Box Set de villa espana çıkarıldı yerine George Muia, Kenya eklendi.

Ayrı ayrı da satışı olcak mı Okan Bey

Geri