Espresso, düşük asidite çekirdek tavsiye edecek var mı?
Çok teşekkürler, özellikle dikkat edeceğiz.#1728 numaralı sipariş ile bende katıldım alıma. Lütfen kutunun içine fatura koymayın. Teşekkürler iyi çalışmalar.
Merhaba,Gözümden kaçmış olabilir ama Etiyopyalar ile ilgili gelişme var mı? @OkanT
Merhaba,Sevgili @OkanT bey bu ayki ikinci alımım olarak yeni gelecek olan etiyopyalara ek olarak açık-orta kavrum meyve notaları olan bir espresso çekirdeği almayı planlıyorum. Örneğin modern espresso blend bu kriterlere uyuyor mu? Ya da single origin başka bir çekirdek öneriniz olur mu?
Merhaba,#1822 Kahve kulübü özel set ile katıldım.
Elimde hiç kahvem kalmadı, bir tanesini 15 günlük eski kavrum olarak gönderebilir misiniz? @OkanT
Okan Bey modern espresso blend kalmamış gibi görünüyor sitede. Güncelleme gelecek mi yoksa dediğiniz diğer alternatiflere mi bakalım?Merhaba,
espressoda en cok tercih edilen cekirdek sitio amoreira oldu anladıgım kadarıyla fiyat performans olarak, oldukca fazla 1kg olarak tercih ediliyor.
modern espresso blend daha yuksek oranda, kısa surede, yuksek cozunme saglayan bir bicakla keyifli olacaktır, govde olarak daha dusuk olur.
muia guzel oluyor meyvemsi, fakat govdesi nispeten daha yuksek.
yine modern esp olarak kullanılabilecek agua sarca nat anaerobic tavsiye edebilirim.
acık orta dediğiniz icin yine hermanos mena yıda onerebilirim.
Merhaba Okan Bey,
Etiyopyalar bugün eklenir mi?
coffeecalibre.com
Merhaba,Okan Bey modern espresso blend kalmamış gibi görünüyor sitede. Güncelleme gelecek mi yoksa dediğiniz diğer alternatiflere mi bakalım?
Merhaba Okan Bey,
Etiyopyalar bugün eklenir mi?
Yavaş yavaş geliyorlar
![]()
Ethiopia Box Set
Ethiopia Setimiz İçeriği; Shakiso, Guji 1x200gr Dimtu Guji 1x200grcoffeecalibre.com
Merhaba,Ayrı ayrı da satışı olcak mı Okan Bey