• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Henuz cok amator olarak ilk kez nitelikli lahve siparisimi verdim🙂 1590 Siparis numaram. (Oncesinde 1585 i kod kullanmadan siparis gecmisim iptal edip yeniden siparis verdim ek kahvelerle. )
Soak sacma mi bilmiyorum ama cekirdek olarak secenek belirtilmeyenlerde cekirdek olarak geliyor degil mi🤔

#1597 sipariş numarası ile katıldım
Kahve kulübü seti aldım heycanla bekliyorum.

Henuz cok amator olarak ilk kez nitelikli lahve siparisimi verdim🙂 1590 Siparis numaram. (Oncesinde 1585 i kod kullanmadan siparis gecmisim iptal edip yeniden siparis verdim ek kahvelerle. )
Soak sacma mi bilmiyorum ama cekirdek olarak secenek belirtilmeyenlerde cekirdek olarak geliyor degil mi🤔
Merhaba,

çok teşekkürler öncelikle, umuyorum memnun kalacaksınız.
tercih yapmadıysanız ve özel bir talebiniz olmadığı şartlarda standart olarak çekirdek halinde geliyor.

Moka pot öğütüm seçeneği hepsinde suan kapalı o tekrardan aktif olcakmi özellikle setler için

@OkanT Hayırlı işler kargo çıkmadı sanırım ne zamana çıkar acaba bilgi varmıdır ?

Moka pot öğütüm seçeneği hepsinde suan kapalı o tekrardan aktif olcakmi özellikle setler için
Merhaba,

not kısmına isteğinizi yazarsanız, istediğiniz şekilde hazırlarız. Teşekkürler.
@OkanT Hayırlı işler kargo çıkmadı sanırım ne zamana çıkar acaba bilgi varmıdır ?
Merhaba,

Bugün teslim edildi, sizede mesajınız üzerini bildirim gelmiş olmalı.
Yurtiçi kargo dün toplama yapmadı bizimle ilgilenen arkadas rahatsız oldugundan, bugun teslim edebildik. Teşekkürler.

Geri