• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yerli değirmen Knob Grinder Kickstarter satış hedefinin 6 katını geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neury
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 yıldır pazarlama sektöründe çalıştım. Rakibini kötülediğin gün zaten sen kaybetmişsin demektir. Çok ama çok amatörce bir yaklaşımları var konuya. Kusura bakmasınlar ama oraya çıkıp cmd şöyle biz böyleyiz demekle satış yapamazlar.

Temizlik konusunda Yasir bey'e katılıyorum.
Şimdi bi honduras kahvesi içtim ama sonra kolombiya kahvesi içmek için değirmeni ''dezenfekte'' etmem gerekiyor. Genellikle çok üşendiğim içinde gene honduras kahvesi içmek zorunda kalıyorum.
Bu değirmen piyasaya sürülene kadar, honduras kahveleri için ayrı, etiyopya kahveleri için ayrı bir kaç değirmen daha satın almam ve onları kategori ederek temizlik konusuna bir çözüm bulucam.
Bunların dışında, sunucu hanımefendi de cmd'nin yayını kaybederim ben diyerek önemli bir noktaya değindi.

Belli ki özverili bir çalışma var ve kahveyi gerçekten seven dostlarımız bu işe gönül vermişler. Umarım satış-pazarlama-reklam konusunda ayrı bir ekip kurup istedikleri rakamlara çıkabilirler.

Selamlar, instagram sayfalarında teslim alanları paylaşıyorlar. Forumdan satın alanlar vardı sanırım. Türkiye içi teslim alan var mı? Yorumlarını merak ediyorum da.

Gördüğüm kadarıyla lance hendrickede göndermişler bakalım inceleme gelir yakında

ingilterede “knob” kelimesi gerçek anlamından çok “erkek cinsel organı(ofansif anlamda), aptal ve nahoş” anlamlarında kullanılır. Ama siz takılmayın tabi buna. Benim içim fesat.

ingilterede “knob” kelimesi gerçek anlamından çok “erkek cinsel organı(ofansif anlamda), aptal ve nahoş” anlamlarında kullanılır. Ama siz takılmayın tabi buna. Benim içim fesat.
Takılsak Nutz 'a takılırdık(:

Videoda doğrudan CMD gösterilip, onu eleştirmek büyük talihsizlik olmuş gerçekten.
Bu arada ben videoyu izlerken CMD canlandı, parçalara ayrıldı, ayar mekanizması gelip elimi kesti :(

CMS vs Knob için Kruve testi atsalarsa homojenlik ne kadar farkediyor görebilsek 😁

İnsanlar teslim almaya başlamış sanırım, geçenlerde ilk detaylı videoya biraz göz atmıştım.

Video İngilizce değil maalesef ama altyazılar fena değil.

Videoda pour-over denemesinde yatak aşırı çamurlu göründü bana ama burada değirmen tek başına etken değil tabii.
1670444114300.png

Akıbetini merak ediyorum projenin, biraz daha çeşitli (ve anlayabileceğimiz dilde :D) kullanıcı deneyimi gelir umarım yakında.

İnsanlar teslim almaya başlamış sanırım, geçenlerde ilk detaylı videoya biraz göz atmıştım.

Videoda pour-over denemesinde yatak aşırı çamurlu göründü bana ama burada değirmen tek başına etken değil tabii.
Ekli dosyayı görüntüle 23361

Akıbetini merak ediyorum projenin, biraz daha çeşitli (ve anlayabileceğimiz dilde :D) kullanıcı deneyimi gelir umarım yakında.

Büyük ihtimal natural bir çekirdek. Bazen comandante ile aynı sonucu alıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 23361

değirmen çok kalın ya keser sapı gibi olmuş :D

Şu saat yönünün tersine çevrilme işi bana ters arkadaş. Sol elimle değirmeni tutarken sağ elimle dıştan içe çevirmek çok ters. T= r x F saat yönünün tersi oldu mu tork düşer bende. (n)

Şu saat yönünün tersine çevrilme işi bana ters arkadaş. Sol elimle değirmeni tutarken sağ elimle dıştan içe çevirmek çok ters. T= r x F saat yönünün tersi oldu mu tork düşer bende. (n)

Seri üretimde bu problemi çözeceklerini söylemişlerdi. Dişlilerin yönü değişecekti

Prototip hali saat yönünün tersineydi, final hali alışık olduğumuz şekilde yapılacaktı diye hatırlıyorum.

Geri