• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yerli değirmen Knob Grinder Kickstarter satış hedefinin 6 katını geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neury
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seri üretimde bu problemi çözeceklerini söylemişlerdi. Dişlilerin yönü değişecekti
Hocam açıkçası kendileri için iyi olur bunu düzeltmeleri. Yoksa rakipler ve modeller çoğalıyor bildiğimiz üzere. Sadece 1 rakip markadan bile 4 farklı model geldi (ZP6 Special, X Pro, K-Ultra, Q2)
Açıkcası ben yeni yılda ya Kinu M47'yi yada şu ZP6'yı almayı düşünüyorum.

Mühendis dostlarımız, türkçe röportajlarında cmd'yi hedef almışlardı, onunla kıyaslıyorlardı çıkardıkları değirmeni
Şimdide 1ZPressonun ana vatanı Tayvandan değirmen inceleme videosu cesurca olmuş.
Hedefi yüksek tutarak devam ediyorlar. Valla bravo.

Valla bilemedim yıkanmışlarda genelde kabuklar birikiyor üstte, natural de normal gözüküyor hiç çamurlaşma yaşamadım.

Görüntünün çamurlaşması ile natural process arasında ciddi ve teknikle açıklanabilir bir bağ yok zaten.

Akıbeti noldu bu projenin? Kickstarter destekçilerine ürünleri teslim edip sonra işi gücü bıraktılar mı acaba?

Geçmişler ola, yorumlar baya baya fecaat. Yani üzülüyor insan en nihayetinde yerli bir projeydi. 😞

''Yerli değirmen'' denmeli mi bilemedim şimdi.

Aslında bu açıklama falso. Avrupada nerde üretiliyor? Tek bir net bilgi var, o da ''kesinlikle Çin'de üretilmiş parça kullanmıyoruz'' demeleri.
Neyse. Talihsiz olmuş.
Bu da elendiğine göre gözler Togg'a çevrildi.
1692616256731.png
Edirne organize sanayi bölgesi avrupa olabilir mi?(:

Aslında bu açıklama falso. Avrupada nerde üretiliyor? Tek bir net bilgi var, o da ''kesinlikle Çin'de üretilmiş parça kullanmıyoruz'' demeleri.
Neyse. Talihsiz olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 28160
Edirne organize sanayi bölgesi avrupa olabilir mi?:)
Kullanılan dil de çok amatörmüş zaten, her yerden red flag fışkırıyor.

Neyse. Talihsiz olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 28160
Edirne organize sanayi bölgesi avrupa olabilir mi?:)

MK3 american Cherry im togg alacağım için satılıktır.

1692617979175.png

Geri