• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yerli değirmen Knob Grinder Kickstarter satış hedefinin 6 katını geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neury
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir hayli gecikmiş, Haziran teslimi de yetişmeyecek galiba. Pek bi heyecanlandık ama gazı kaçmış kolaya döndü sanki. Umarım proje başarılı olur.

Ağustos bitmeden ilk 200 ürün kargolanmaya başlayacakmış

Artık yerli değirmenimiz gelsin. hangi değirmeni alsam elim jiletlere (izleyelim) çok yakın oluyor elimi keserim korkusu yüzünden kahveden zevk alamıyorum :(

Olduğu gibi, abartmadan, neyse o şeklinde anlatmak varken yine comandante ile yapılan kahveden iğrendikleri tanıtım filmine yakın bir program olmuş. Umarım çok başarılı olurlar.

Bu tarz durumlarda rakibini överek eksik bulduğun noktaları söylersen kendini de yükseltebilirsin. Ama böyle milletin sevdalısı cmdyi alıp şöyle tırt böyle pırt dersen zor, almazlar onu burada. Size kolay gelsin.

biraz takılma mevcut sanki (kolay durmuyor çevirmesi sanki) sunucu çevirirken dikkat ettim. tabi denemeden karar veremeyiz. umarım başarılı olur güzel bir girişim olur. ama hedef comandante gösterip oradan başlamak kesinlikle yanlış bir başlangıç olmuş. Burada piyasa dar ve yeni oluşmuş bir piyasa değil kesinlikle. Kullanıcıların ekipmanlarını hedef almadan fiyat performans odaklanmak daha yerinde olur bence.

Başarısı kanıtlanmış bir ürünü kötüleyerek pazarlamak nedir abi, bu nasıl bir...neyse, sonuç olarak çizgiyi kısaltma hikayesi geldi yine aklıma yazık...

Değirmenin tasarımında yer alan ekipten biriyle görüşüyorum arada, hedeflerinin öncelikle dış piyasa olduğunu belirtmişti, dolayısıyla seri üretim aşamasında bizler için çok da erişilebilir olmama ihtimali yüksek.

Değirmenin tasarımında yer alan ekipten biriyle görüşüyorum arada, hedeflerinin öncelikle dış piyasa olduğunu belirtmişti, dolayısıyla seri üretim aşamasında bizler için çok da erişilebilir olmama ihtimali yüksek.
Öncelikli hedefi dış piyasa olan bir firma keşke Türkçe video çekmekle vakit kaybetmeseydi...

Geri