• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

William's Roastery

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
@William

Geisha tekrar stoğa girecek mi?

William

İyi Bilinen Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen haftaki sözümüzü malesef tutamadık sipariş ettiğimiz vakum poşetleri planladığımızdan geç geldi halbuki haftasonu kavurmuştum. 10/05 tarihli 5 adet vakumlu 16.5g lık paketilerimiz duruyor önümüzdeki hafta çekirdek halinde verilen 5 siparişin içinden süpriz olarak bir paket çıkabilir :)
Geisha stoklarına gelince 20 adet ekledik salıya kadar kavrulup 1 gün açık dinlendirilip vakumlanacak kahveler. Çarşamba günü tüm sipairşleri kargoya teslim etmiş olucaz.
Sağlıkla kalın,

William

İyi Bilinen Üye
Merhaba arkadaşlar, 5 adet geisha stoğa ekledik :) elimizde numuneler vardı o yüzden çok kavuramadık geisha ama yakında güzel kahveler gelebilir :)

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim

gkbrkmtn

İyi Bilinen Üye
İsim
Gökberk Metin
Daha fazla  
İsim
Gökberk Metin
Değirmen
Timemore Slim
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Moka Pot, Delter Press
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa, Ankara, Balıkesir
Az önce satışa çıkan 100g'lık Ethiopia Sameon Abay çekirdeğini deneyen olursa bizi bilgilendirsin :)

Çok merak ediyordum ama 200TL'lik fiyatı görünce almaktan vazgeçtim.

Zgrkaralar

Yeni Üye
İsim
Z
Daha fazla  
İsim
Z
Ben ilk girdiğimde siteye sokta vardı dedim bir yemek yiyip bilgisayara başına geçince satın alırım 45 dakika sonra bilgisayar başına geçtim takribi bitmişti bütün stoklar kısmet değilmiş :(

goetheborg

Üye
İsim
N. Berkay
Daha fazla  
İsim
N. Berkay
Ekipmanlar
Aeropress, Moka Pot, Seramik ve Plastik V60, Chemex, Kalita 185, French Press
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Bahçeşehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Esenyurt
100 grama 200 tl fiyatlı bir kahvenin bu kadar hızlı tükenmesi nasıl karşılanmalı? :)

William

İyi Bilinen Üye
Selamlar, uzun süredir Geisha ve Sameon Abay kavurmaya vakit olmadığından siteye ekleyemiyorduk. 3 gündür kavurmalar devam ediyor geishalar ikawada aynı profilde sameon abaylerde probatinoda yarın saat 13:00 da ikisindende minimum olarak 10 ar tane stoklara eklenecek. Önceki sefer Sameon Abay eklediğimizde site yoğunluktan dolayı çökmüştü bu sefer hazırlıklıyız :) serverımızı taşıdık başka bir sunucuya. Çok yakında güzel haberler de var roasteryimizi büyütüyoruz ve eski roasteryimizide keyifli kahve muhabbetleri yapabiliceğimiz küçük bir kafeye çevirme kararı aldık.

hakanie

İyi Bilinen Üye
İsim
Hakan
Daha fazla  
İsim
Hakan
Selamlar, uzun süredir Geisha ve Sameon Abay kavurmaya vakit olmadığından siteye ekleyemiyorduk. 3 gündür kavurmalar devam ediyor geishalar ikawada aynı profilde sameon abaylerde probatinoda yarın saat 13:00 da ikisindende minimum olarak 10 ar tane stoklara eklenecek. Önceki sefer Sameon Abay eklediğimizde site yoğunluktan dolayı çökmüştü bu sefer hazırlıklıyız :) serverımızı taşıdık başka bir sunucuya. Çok yakında güzel haberler de var roasteryimizi büyütüyoruz ve eski roasteryimizide keyifli kahve muhabbetleri yapabiliceğimiz küçük bir kafeye çevirme kararı aldık.
Hayırlı olsun şimdiden 👏 sana ayırdıklarımı hala kargoya çıkarmamışız bugün gördüm 😣 yarın ilk iş gönderiyorum.

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim

Çok güzel haber. Kahve kulübünün ilk alımının senden olmasını özellikle istemiştim güzel işler yaptığına ve yapacağına inanıyordum haklı çıktığım için mutlu oldum :).

@hakanie @William

Burdan haberleşmeniz tebessüm ettirdi :)

UserName

Aktif Üye
Az önce satışa çıkan 100g'lık Ethiopia Sameon Abay çekirdeğini deneyen olursa bizi bilgilendirsin :)

Çok merak ediyordum ama 200TL'lik fiyatı görünce almaktan vazgeçtim.
Sameon Abay’i kesinlikle tavsiye ederim, inanılmaz kompleks ve bir natürele göre temiz. Sıcakken tropikal meyvelerin önde olduğu, soğudukça naneli şeker gibi bir ferahlığa sahip olan, ilginç bir aftertaste’e sahip bir kahve. Ayrıca hafif bir booziness ya da alkollü içecek tadı da geliyor.

Ayrıca bu kahvenin Ninety Plus çiftliklerinden birinden çıktığı için fermantasyonunun hakkını verdiğini düşünüyorum, bunu da deneyimlemek için güzel bir fırsat olacaktır.

AnkA

İyi Bilinen Üye
İsim
Önder
Daha fazla  
İsim
Önder
Espresso Makinesi
Lelit Bianca, Flair Pro 2
Değirmen
Eureka Atom 65, Comandante, Timemore Slim
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Delter Press, Fellow Stagg
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Bakırköy
Her ikisinden de sipariş verdim. Şimdiden merakla bekliyorum.