Elimizde yeşil çekirdek olarak hala var fakat ikawada kavurmak için bu aralar zamanımız olmuyor diğer siparişlerden ama önümüzdeki haftasonu 10-15 paketlik bir stok yapmayı düşünüyorum
Ah o geishalar neydi daha da öyle kahve içmedimElimizde yeşil çekirdek olarak hala var fakat ikawada kavurmak için bu aralar zamanımız olmuyor diğer siparişlerden ama önümüzdeki haftasonu 10-15 paketlik bir stok yapmayı düşünüyorum![]()
Merhaba arkadaşlar, 5 adet geisha stoğa ekledikelimizde numuneler vardı o yüzden çok kavuramadık geisha ama yakında güzel kahveler gelebilir
![]()
Merhaba arkadaşlar, 5 adet geisha stoğa ekledikelimizde numuneler vardı o yüzden çok kavuramadık geisha ama yakında güzel kahveler gelebilir
![]()
Az önce satışa çıkan 100g'lık Ethiopia Sameon Abay çekirdeğini deneyen olursa bizi bilgilendirsin
Çok merak ediyordum ama 200TL'lik fiyatı görünce almaktan vazgeçtim.
Daha fazla stok gerekliydi sanırım100 grama 200 tl fiyatlı bir kahvenin bu kadar hızlı tükenmesi nasıl karşılanmalı?![]()
Hayırlı olsun şimdidenSelamlar, uzun süredir Geisha ve Sameon Abay kavurmaya vakit olmadığından siteye ekleyemiyorduk. 3 gündür kavurmalar devam ediyor geishalar ikawada aynı profilde sameon abaylerde probatinoda yarın saat 13:00 da ikisindende minimum olarak 10 ar tane stoklara eklenecek. Önceki sefer Sameon Abay eklediğimizde site yoğunluktan dolayı çökmüştü bu sefer hazırlıklıyızserverımızı taşıdık başka bir sunucuya. Çok yakında güzel haberler de var roasteryimizi büyütüyoruz ve eski roasteryimizide keyifli kahve muhabbetleri yapabiliceğimiz küçük bir kafeye çevirme kararı aldık.
✌ Çok sağol abi İstanbula ilk uğradığın zaman bekliyorum veya en kötü izmir kahve festivalinde görüşürüzHayırlı olsun şimdidensana ayırdıklarımı hala kargoya çıkarmamışız bugün gördüm
yarın ilk iş gönderiyorum.
Selamlar, uzun süredir Geisha ve Sameon Abay kavurmaya vakit olmadığından siteye ekleyemiyorduk. 3 gündür kavurmalar devam ediyor geishalar ikawada aynı profilde sameon abaylerde probatinoda yarın saat 13:00 da ikisindende minimum olarak 10 ar tane stoklara eklenecek. Önceki sefer Sameon Abay eklediğimizde site yoğunluktan dolayı çökmüştü bu sefer hazırlıklıyızserverımızı taşıdık başka bir sunucuya. Çok yakında güzel haberler de var roasteryimizi büyütüyoruz ve eski roasteryimizide keyifli kahve muhabbetleri yapabiliceğimiz küçük bir kafeye çevirme kararı aldık.
Eylül'de geliyoruz @raistlin 'le beraber uğrarız diye düşünüyorum✌ Çok sağol abi İstanbula ilk uğradığın zaman bekliyorum veya en kötü izmir kahve festivalinde görüşürüz![]()
Sameon Abay’i kesinlikle tavsiye ederim, inanılmaz kompleks ve bir natürele göre temiz. Sıcakken tropikal meyvelerin önde olduğu, soğudukça naneli şeker gibi bir ferahlığa sahip olan, ilginç bir aftertaste’e sahip bir kahve. Ayrıca hafif bir booziness ya da alkollü içecek tadı da geliyor.Az önce satışa çıkan 100g'lık Ethiopia Sameon Abay çekirdeğini deneyen olursa bizi bilgilendirsin
Çok merak ediyordum ama 200TL'lik fiyatı görünce almaktan vazgeçtim.
Her ikisinden de sipariş verdim. Şimdiden merakla bekliyorum.Selamlar, uzun süredir Geisha ve Sameon Abay kavurmaya vakit olmadığından siteye ekleyemiyorduk. 3 gündür kavurmalar devam ediyor geishalar ikawada aynı profilde sameon abaylerde probatinoda yarın saat 13:00 da ikisindende minimum olarak 10 ar tane stoklara eklenecek. Önceki sefer Sameon Abay eklediğimizde site yoğunluktan dolayı çökmüştü bu sefer hazırlıklıyızserverımızı taşıdık başka bir sunucuya. Çok yakında güzel haberler de var roasteryimizi büyütüyoruz ve eski roasteryimizide keyifli kahve muhabbetleri yapabiliceğimiz küçük bir kafeye çevirme kararı aldık.