• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Vestel Barista yarı otomatik espresso makinası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnrAkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim sipariş ediyorum, bu arada bu standa ihtiyacın olursa arkadaşım yapıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20241022_184159.jpg
    IMG_20241022_184159.jpg
    66.5 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20241022_184211.jpg
    IMG_20241022_184211.jpg
    75.6 KB · Görüntüleme: 85
Havale ile ekargoya karışmadan 350 TL ye gönderiyor, istediğin başka model olursa onuda basıyor

İyi forumlar şuanda fiyatı 2800 TL hem yerli malı olması hem fiyatının ulasılabilir olması onu cezbedici kılıyor kullanan veya düşüncelerini belirtmek isteyenler cevaplandırabilir sizce alınabilirmi ayrıca ürün daha yeni sanırım 2 3 aylık o yüzden pek kullanıcısı yok YouTube linkini bırakıyorum

Vestel Barista Yarı Otomatik Espresso Makinesi​

Yerli üretim dediklerine bakmayın Çin’de bir kaç üretici var hepsini onlar yapıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20241103_151120.jpg
    IMG_20241103_151120.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 74
Kardeşim aldım süper uyumlu oldu, tavsiyen için çok sağol.
Rica ederim güle güle kullanın. Bana göre kendi portafiltresinden daha iyi oturuyor, kendi portafiltresi sallanıyordu bu tak diye oturup çıkıyor ayrıca malzeme kalitesi daha iyi. 😇

Herkese selam, Ben makinayı yeni aldım, biraz video izleyerek işin büyük kısmını çözebildim.
Kafama takılan, expresso demleme sürelerinin 20 sn ve üzeri olması gerektiği söyleniyor bazı videolarda,
Bana göre 6-7 saniyeden sonra damlamaya geçiyor ve süre bence az
acaba neyi yanlış yapıyorum, bilgisi
olan var mıdır?

Herkese Merhaba arkadaşlar. 3 aydır Vestel Barista Yarı Otomatik Espresso makinasını kullanıyorum. Birkaç defa yurt dışından portafilter sipariş ettim ama olmadığı için geri gönderdim. Hepsiburadan aşağıya bıraktığım linkte 51 mm portafilteri sipariş ettim ve tam uyum sağladı. Yanında 3 adet basınçsız sepetle birlikte göndermişlerdi. Tercih etmek isteyenler linkten sipariş verebilirler. Ben hepsiburadan birkez daha sipariş ettiğim ürünü iade almıştı. Bu konuda rahat olabilirsiniz. Manisa da Vestel yetkili servisleri ile de görüştüğüm de portafilter siparişi veremedim. En azından alt tabanını keserim demiştim. Bu ürüne herhangi birşey olursa birebir değişim yapıyorlarmış. Aksesuar üretimi yoktu. Hatta talep ettim geri dönüş yapılacak dendi ama 10 güne oldu daha geri dönüş yapılmadı. Şuan için de linkte ürün benim işimi şimdilik görüyor.

Galaxxy Filtre 51 mm Yedek Filtre Sepeti Set Kahve Aksesuarları Için Kahve Dipsiz Portafilter, 3 Adet (Yurt Dışından)

Herkese Merhaba arkadaşlar. 3 aydır Vestel Barista Yarı Otomatik Espresso makinasını kullanıyorum. Birkaç defa yurt dışından portafilter sipariş ettim ama olmadığı için geri gönderdim. Hepsiburadan aşağıya bıraktığım linkte 51 mm portafilteri sipariş ettim ve tam uyum sağladı. Yanında 3 adet basınçsız sepetle birlikte göndermişlerdi. Tercih etmek isteyenler linkten sipariş verebilirler. Ben hepsiburadan birkez daha sipariş ettiğim ürünü iade almıştı. Bu konuda rahat olabilirsiniz. Manisa da Vestel yetkili servisleri ile de görüştüğüm de portafilter siparişi veremedim. En azından alt tabanını keserim demiştim. Bu ürüne herhangi birşey olursa birebir değişim yapıyorlarmış. Aksesuar üretimi yoktu. Hatta talep ettim geri dönüş yapılacak dendi ama 10 güne oldu daha geri dönüş yapılmadı. Şuan için de linkte ürün benim işimi şimdilik görüyor.

Galaxxy Filtre 51 mm Yedek Filtre Sepeti Set Kahve Aksesuarları Için Kahve Dipsiz Portafilter, 3 Adet (Yurt Dışından)
Bende aranıza yeni katıldım elimde Vestel Barista Yarı Otomatik Espresso makinesi var. Attığınız linkteki ürün ile aşağıda ki linkini bıraktığım neouzanın kulakçıkları benziyor gibi acaba neouza uygun olabilir mi? Daha önce yazan arkadaşlar olmadı demiş fakat bilemedim duruma göre sipariş vermeyi düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı ?

Bende aranıza yeni katıldım elimde Vestel Barista Yarı Otomatik Espresso makinesi var. Attığınız linkteki ürün ile aşağıda ki linkini bıraktığım neouzanın kulakçıkları benziyor gibi acaba neouza uygun olabilir mi? Daha önce yazan arkadaşlar olmadı demiş fakat bilemedim duruma göre sipariş vermeyi düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı ?

yok olmuyor maalesef, ben de olur diye sipariş vermiştim elime geçti ama bizim makineyle uyumsuz, sıfır kullanılmamış elimde var, uyacak makineye sahip olanlar için satışa koyacağım.

yok olmuyor maalesef, ben de olur diye sipariş vermiştim elime geçti ama bizim makineyle uyumsuz, sıfır kullanılmamış elimde var, uyacak makineye sahip olanlar için satışa koyacağım.
Siz makinenin kendi portafilterini mi kullanıyorsunuz ? Hangi uyumlu ekipmanları (sepet vs.) kullanıyorsunuz?

Mecburen kendi portafilterini kullanıyorum, amazondan bahsettiğiniz ürün geldi olmadı, bir kaç mesaj ötedeki arkadaşın hepsiburada dan sipariş ettiği basınçsız olan versiyonu sipariş ettim, ancak henüz elime ulaşmadı, ulaşınca değerlendirme yazacağım.

Mecburen kendi portafilterini kullanıyorum, amazondan bahsettiğiniz ürün geldi olmadı, bir kaç mesaj ötedeki arkadaşın hepsiburada dan sipariş ettiği basınçsız olan versiyonu sipariş ettim, ancak henüz elime ulaşmadı, ulaşınca değerlendirme yazacağım.
Beklemedeyim teşekkür ederim.

Yukarıda verdiğim linkte ki portafilter için, Bir fikir edinebilmek adına aşağıya resimlerini de ekledim. Basınçsız sepetleri kullandım ama başarılı olamadım. Bu konu hakkında bir fikir verebilecek biri yazarsa bende çok mutlu olurum.

Ekli dosyalar

• IMG_1644.jpeg
    IMG_1644.jpeg
    165.5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1642.jpeg
    IMG_1642.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_1641.jpeg
    IMG_1641.jpeg
    202.7 KB · Görüntüleme: 30
Başarıdan kastınız cihaza uyum sağlamaması mı yoksa kahve kalitesi mi? Benim de bugün geldi aynı portafilter im, cihaza tam uyum sağlayınca sevindim ama henüz kahve yapamadım.WhatsApp Görsel 2025-01-16 saat 23.56.37_0f20071f.jpg

16 gr lık olan sepeti kullandım dün. Moliendo kahve kullandım, kiwi marka (başlangıç seviyede olduğum) şarjlı öğütücü ile en ince ayarda öğütme yapınca ve de güzel bir şekilde tamperleyince istediğim kahve kremasına ulaştım. Aksi halde çok az bir krema ve acı kokulu kalitesiz bir kahve alıyorsun.
Doz marka kahve ile de aynı ayarda yapmaya çalıştım ama öğütücüm bu sefer diğer kahvelere oranla daha küçük olan kahve çekirdekleri öğütürken zorlandı. Tamperlemesini güzel yapsam da bu istediğim kahve kremasını alamadım. Edindiğim tecrübeye basınçsız sepette göre öğütüme çok önemli. Aksi halde başarılı olunamıyor.

Başarıdan kastınız cihaza uyum sağlamaması mı yoksa kahve kalitesi mi? Benim de bugün geldi aynı portafilter im, cihaza tam uyum sağlayınca sevindim ama henüz kahve yapamadım.Ekli dosyayı görüntüle 37119
Tam uyum sağladığına bende sevindim çok araştırmıştım uygun bulamamıştım. O zaman bende sipariş geçiyorum teşekkür ederim acaba kahve yaptığınızda da yorum yazabilir misiniz?

Başarıdan kastınız cihaza uyum sağlamaması mı yoksa kahve kalitesi mi? Benim de bugün geldi aynı portafilter im, cihaza tam uyum sağlayınca sevindim ama henüz kahve yapamadım.Ekli dosyayı görüntüle 37119
16 gr lık olan sepeti kullandım dün. Moliendo kahve kullandım, kiwi marka (başlangıç seviyede olduğum) şarjlı öğütücü ile en ince ayarda öğütme yapınca ve de güzel bir şekilde tamperleyince istediğim kahve kremasına ulaştım. Aksi halde çok az bir krema ve acı kokulu kalitesiz bir kahve alıyorsun.
Doz marka kahve ile de aynı ayarda yapmaya çalıştım ama öğütücüm bu sefer diğer kahvelere oranla daha küçük olan kahve çekirdekleri öğütürken zorlandı. Tamperlemesini güzel yapsam da bu istediğim kahve kremasını alamadım. Edindiğim tecrübeye basınçsız sepette göre öğütüme çok önemli. Aksi halde başarılı olunamıyor.
Birde makinemin kireç çözme ışığı çok çabuk yanıyor. Temizliğini yapıyorum (bir şey çıkmıyor) ışığı sıfırlıyorum fakat kısa süre sonra yeniden yanıyor. Hazır su kullanıyorum. Sizde de aynı durum var mı ? Benim makinemde mi bir sıkıntı var

Birde makinemin kireç çözme ışığı çok çabuk yanıyor. Temizliğini yapıyorum (bir şey çıkmıyor) ışığı sıfırlıyorum fakat kısa süre sonra yeniden yanıyor. Hazır su kullanıyorum. Sizde de aynı durum var mı ? Benim makinemde mi bir sıkıntı var
Bende hazır pınar su kullanıyorum. 3-4 aydır bu şekilde kullanıyorum daha hiç ışığım yanmadı.

Muhtemelen içerisindeki mekanizma çekilen shot sayısına göre ışığı yaktırıyordur. Benim makinamı 2 senedir kullanıyorum hiç krem temizliği yapmadım ve herhangi bir problem olmadı. Puck screen ve hazır suyla kullanıyorum.

Geri