Hayirlisi olsun. Acikcasi instagramdaki ve buradaki paylasimlarinizi takip ediyordum. Kahve masasi da buna dahil.Herkese merhaba,
Dünkü Kahve Masası yayınından ve bugünkü paylaşımlardan sonra bir çok soru aldım. Haftasonu bir açıklama yapacaktım ama biraz öne almam gerekti çünkü ilave sorular aldım
Kurucularından olduğum, ailemden, kendimden çok fazla zaman ayırarak (3600 e yakın mesaj... 100’e yakın konu) buralara kadar gelmesinde büyük emeğimin olduğunu düşündüğüm bu forumdaki editörlük vasfını, etik olmayacağından dolayı bırakmam gerekiyordu ve bugün itibari ile son verildiğini fark ettim.
Sebeplerine girmemek sanırım şu aşamada daha uygun olacak. Magazin kısmını seviyoruz ama bence gerek yok
En baştan beri benim için adı ne olursa olsun (Kahve Kulübü, Kahve Masası, diğer forumlar, platformlar, festivaller, atölyeler, instagram, toplu alımlar, özel indirimler, vs) hepsi aynı amaca hizmet ediyor.
Samimi bir şekilde paylaşımlar yapıldığında kazanan hep kahveseverler ve kahve sektörü oluyor.
Bu zamana kadar kimseyi rakip görmedim, kimseye saygısızlık yapmamaya çalıştım ve kelimelerimi hep itina ile seçtim. Buna devam edeceğim.
Benim de buradaki süreçte hatalarım elbet olmuştur ve olacaktır. Önemli olan saygı çerçevesinde beraberce bunları çözmek ve karşılıklı fayda sağlamak. Tarafıma hakaret bile edilse, imalar bile yapılsa, hiç bir zaman olumsuz tarafından bakmadım ve aynı üslup ile cevap vermedim. Birleştiren şey hep kahveydi.
Her zaman olduğu gibi bana her platformdan ulaşarak, sorularınızı sorabilir, merhaba diyebilir, kahve ile ilgili konuşabilirsiniz.
Güzel dostluklar kurduğum herkese çok teşekkür ederim. Hepinizden çok öğrendim, bildiğim kadarını da hep paylaşmaya çalıştım.
Not: Hatalar varsa affola, güzel anılar varsa yazabilirsiniz
Not 2: Instagramdan da her zaman yazabilirsiniz.
Saygılarımla,
levent
Harika bir paylaşım Denizhan Bey, kendi adıma bu maceranın son 13 ayına şahitlik ettim. Çok güzel insanların paylaşımları ile kahve hakkında birçok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.Yaklaşık iki yıl önce bu foruma katıldığımda tanıdığım ilk genç arkadaşlarımdan biriydi sevgili Levent @teyyaredenkahve ... Pandemi süreci henüz başlamamıştı ve bana göre bugün kahveye dair bildiklerimizin henüz çok gerisindeydik... Hemen ardından yaşanan süreç, telaş ve tedirginlikle başlayan evlerimize kapanma süreci, akıl sağlığımızı koruyabilmek için kendimize evde oylanacak yeni bir birşeyler bulma ihtiyacı çoğumuzu kahveye, foruma ve birbirimize yaklaştırdı... Evet çok zor bir süreçti, ki kısmi normalleşmeye rağmen hala da devam ediyor, hayatlarımız bu dönemden çok etkilendi, korktuk, bir çoğumuz hastalandık, işimizi ve hatta maalesef tanıdıklarımızı, sevdiklerimizi yitirdik... Ancak hayata tutunma isteğimiz bazı noktalarda bu süreci avantaja çevirmemizi sağladı, o günlerde burada olanlar için bu noktalardan biri de kahve ve bizi kahveye dair paylaşımlarla bir araya getiren bu forum oldu... Ve ne ilginçtir ki yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bu forumun bize sağladığı iletişim ortamı, açtığı yeni pencereler ve vizyon sayesinde kahveye, özellikle de nitelikli kulvarına dair bildiklerimiz konusunda inanılmaz bir yol kat ettik... Bence sadece bizler değil sektörün diğer aktörleri de bu anlamda gelişti, onlarla son tüketiciler arasında köprüler kuruldu, bilgi alışverişi derinleşti, arz talep çıtası oldukça yükseldi. Tüm bu süreçte buradaki en aktif arkadaşlardan biri de sevgili Levent oldu, Kahve Masası adı altında başlattıkları faaliyet hepimiz için çok geliştirici ve ufuk açıcı oldu, kendisinin özverili paylaşımları sayesinde hepimiz ondan birşeyler öğrendik. Bence bu birliktelik yeni boyutlar kazanarak devam edecek, Kahve Masası ve Levent bence artık buraya sığmıyordu ve kendi kanatlarıyla uçmaya hazırdı... Bu tür oluşumlar ayrılık değil gelişmedir, geldiğimiz noktanın ileriye taşındığının bir işaretidir... Umarım çıktıkları bu yolda başarılı olurlar ve tüm kahve severler de bundan kazançlı çıkar... Kendi adıma onu tanıdığıma mutluyum, ondan çok şey öğrendiğim için de kendisine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun sevgili Levent, bu yeni yolda canı gönülden başarılar diliyorum![]()