Daha çok dalga geçen diyelim manipülasyon yapma gibi bir kaidem kesinlikle yok, 10 seneye yakın bu sektörde yer alan biriyim ve sizler gibi firmaların danışmanlıklarını ve müşteri portföy gelişmelerini, dünyaya açılma anlaşmalarını hazırlamış biriyim, cümlelerinizi kurumsal bir dil çerçevesinde yazmaya gayret göstererek kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz fakat bu forumda kahveyi ülkemizde en iyi temsil eden birey ve firmalar mevcut, sizlere tavsiyem daha samimi olmanız. Fason üretim yapan firmalara desteğim her zaman vardır ki bazen en mantıklı ticari ilişki birliktelikleri, gelişimi daha uzun vadede sağlanır. Ama tadına bakmadan dediğiniz kahvelerin yeşil ticaretini yapan firmalar ile zaten tanışım ve iş yapıyorum birgün direct trade yada 86 puan üstünde bulunan kahvelerinizin tadına bizzat bakar hatta sizlere yardımcı olmak isterim, lütfen mizahı yanlış yerlere çekmeyin. En azından benim yaptığım mizahı, emin olabilirsiniz. İçiniz rahat sırtınız pek olsun nasibinizde 1000 müşterilik portföyler oluşsun ama samimi olmadıkça izahı olmayan hususların mizahını yapmakta bize düşer