• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

TRENDYOL İNDİRİMLERİ FİLTRE KAHVELER ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam selamlar, her indirim için ayrı başlık açmak yerine, yeni açtığınız kavurucu başlığının altına indirim linklerini paylaşabilirsiniz.

Ek olarak açtığınız yeni başlıkta da belirttiğiniz bilgiler ve kahve künyeleriniz biraz yetersiz gibi. Hangi günler kavrum yapıyorsunuz? Kahveyi kavurma bilgisi olan birisi mi kavuruyor? Kahvelerinizi nereden tedarik ediyorsunuz? Hangi çiftlikten geliyor? Hangi varyete, hangi bölge? Bunlar tüketiciler olarak bu forumda genelde merak ettiğimiz konular.

Merhaba İlginiz için teşekkür ederim.
Online Web Site Sipariş:https://metezercoffee.com/ Güncellenmiştir Bilgileri Sisteme
Trendyol Güncellendi Görünmesi Biraz Zaman alabilir.

Sitemizde Ürünlere Eklenmişti.
Bölge:
Varyate:
İşlem:
Rakım:
Hasat:

Tadım Notları:

Merhaba, sitenizden anlaşılacağı üzere sanırım bu yıl kahve sektörüne giriş yaptınız.
Görselde 190 firmanın sizinle çalıştığı anlaşılıyor. Bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz?

Screenshot_20211202-125254_Samsung Internet.jpg

Hem ürün sayfalarında hem forumda imlaya dikkat ederseniz marka imajınız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kavrum profilleriniz nasıl? V60'a uygun mudur?
Evet uygundur imkanlar doğrultusunda bir çok öğütme seçenekleri ile de hizmet vermekteyiz.

Müşterilerimizin bilgilerini Paylaşmamızı beklemiyorsunuz sanırım . Kısa Söylemek Gerekirse Güçlü Yatırımlar ile
Yanlış anladınız, müşteri ya da firma ismi verin demek istemedim, yani 190 firmayla çalışmanın mahiyetini merak ettim sadece, kahve mi sağlıyorsunuz yani 190 firmaya? Bunu da cevaplamak zorunda değildiniz elbette.

Neyse... Sormadım farzedin.

Yanlış anladınız, müşteri ya da firma ismi verin demek istemedim, yani 190 firmayla çalışmanın mahiyetini merak ettim sadece, kahve mi sağlıyorsunuz yani 190 firmaya? Bunu da cevaplamak zorunda değildiniz elbette.

Kimse müşteri bilgilerini paylaşmalarını da istemedi zaten.

Güçlü Yatırım Talepleri cevap verebilmek bizim hedefimiz ve sayının artması lazım şuanda :)

Ya benim tek sorum verilen fitre ler nereye gidiyor 🤭🤔

Ben trendyolun şu mevzusuna dair bir paylaşım sanmıştım 😅😬

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211202-152740_Trendyol.jpg
    Screenshot_20211202-152740_Trendyol.jpg
    34.8 KB · Görüntüleme: 192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri