• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

TRENDYOL İNDİRİMLERİ FİLTRE KAHVELER ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok Başarılı Tutarsız konuşmaların ve firmaların markasına zede verme çalışman başarılı olduğunu sanıyorsun kahvelerin tadına bakmadan yorumlaman zaten bu tutarsız birisi olduğunu çok net gösteriyor anlaşılan bu forumda senin gibi manipülasyon yapan editörlerle ve dalga geçenlerle dolu sanırım !!!
Sağolun sizlerin de fitresi bozulmasın 🥰

Çok Başarılı Tutarsız konuşmaların ve firmaların markasına zede verme çalışman başarılı olduğunu sanıyorsun kahvelerin tadına bakmadan yorumlaman zaten bu tutarsız birisi olduğunu çok net gösteriyor anlaşılan bu forumda senin gibi manipülasyon yapan editörlerle ve dalga geçenlerle dolu sanırım !!!
Meali: "Kurduğun tutarsız cümleler ve markamıza zarar vermeye çalışarak iyi bir iş yaptığını düşünüyorsun. Ancak, kahvelerimizin tadına dahi bakmadan olumsuz yorumlar yaparak, art niyetli birisi olduğunu belli etmeye devam ediyorsun. Bu forum, senin gibi manipülasyon yapan editör ve dalga geçmeye meyilli kullanıcılarla dolu anlaşılan.(!!!)"

Daha çok dalga geçen diyelim manipülasyon yapma gibi bir kaidem kesinlikle yok, 10 seneye yakın bu sektörde yer alan biriyim ve sizler gibi firmaların danışmanlıklarını ve müşteri portföy gelişmelerini, dünyaya açılma anlaşmalarını hazırlamış biriyim, cümlelerinizi kurumsal bir dil çerçevesinde yazmaya gayret göstererek kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz fakat bu forumda kahveyi ülkemizde en iyi temsil eden birey ve firmalar mevcut, sizlere tavsiyem daha samimi olmanız. Fason üretim yapan firmalara desteğim her zaman vardır ki bazen en mantıklı ticari ilişki birliktelikleri, gelişimi daha uzun vadede sağlanır. Ama tadına bakmadan dediğiniz kahvelerin yeşil ticaretini yapan firmalar ile zaten tanışım ve iş yapıyorum birgün direct trade yada 86 puan üstünde bulunan kahvelerinizin tadına bizzat bakar hatta sizlere yardımcı olmak isterim, lütfen mizahı yanlış yerlere çekmeyin. En azından benim yaptığım mizahı, emin olabilirsiniz. İçiniz rahat sırtınız pek olsun nasibinizde 1000 müşterilik portföyler oluşsun ama samimi olmadıkça izahı olmayan hususların mizahını yapmakta bize düşer

Daha çok dalga geçen diyelim manipülasyon yapma gibi bir kaidem kesinlikle yok, 10 seneye yakın bu sektörde yer alan biriyim ve sizler gibi firmaların danışmanlıklarını ve müşteri portföy gelişmelerini, dünyaya açılma anlaşmalarını hazırlamış biriyim, cümlelerinizi kurumsal bir dil çerçevesinde yazmaya gayret göstererek kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz fakat bu forumda kahveyi ülkemizde en iyi temsil eden birey ve firmalar mevcut, sizlere tavsiyem daha samimi olmanız. Fason üretim yapan firmalara desteğim her zaman vardır ki bazen en mantıklı ticari ilişki birliktelikleri, gelişimi daha uzun vadede sağlanır. Ama tadına bakmadan dediğiniz kahvelerin yeşil ticaretini yapan firmalar ile zaten tanışım ve iş yapıyorum birgün direct trade yada 86 puan üstünde bulunan kahvelerinizin tadına bizzat bakar hatta sizlere yardımcı olmak isterim, lütfen mizahı yanlış yerlere çekmeyin. En azından benim yaptığım mizahı, emin olabilirsiniz. İçiniz rahat sırtınız pek olsun nasibinizde 1000 müşterilik portföyler oluşsun ama samimi olmadıkça izahı olmayan hususların mizahını yapmakta bize düşer

Cupping Score: 87 :unsure:
Rwanda Cupping Score: 88.5 https://www.metezercoffee.com/urun/rwanda-filter-coffee-250-gr/

Cupping Score: 87 :unsure:
Rwanda Cupping Score: 88.5 https://www.metezercoffee.com/urun/rwanda-filter-coffee-250-gr/
Haftaya sipariş vericem hocam, hatta Cupping paylaşımını da yapıcam ben sitelerini göz ucu ile inceledim fotoğraflara bakmıyorum genelde ama dikkat etmeniz güzel olmuş firmayı manipüle etmemek adına 88,5 puanlık bir kahveye 70₺ vericem bunu tüm kahve severler adına yapıcam

Haftaya sipariş vericem hocam, hatta Cupping paylaşımını da yapıcam ben sitelerini göz ucu ile inceledim fotoğraflara bakmıyorum genelde ama dikkat etmeniz güzel olmuş firmayı manipüle etmemek adına 88,5 puanlık bir kahveye 70₺ vericem bunu tüm kahve severler adına yapıcam
1638458633244.png
Ben de bir kalifiye çay siparişiyle size katılayım madem.

Aslında fason üretim yazmışlar zaten diğer konularında. Kahvegibikahve'nin de kendi kavurmadığını, başka firmaya kavurtup kendilerinin paketlediğini hatırlıyorum.

• Sad
Tepkiler: MKC
Abi gel koal yapalım İzmirde isen çayı bölüşelim bu kahve 88,5 puan bana fazla çünkü elim ayağım titreyebilir
Aman hocam dikkat edin içerken, siteden şöyle bir bilgi edindim:
"Rwanda, kahve severler tarafından özel içim talep edildiğinde kullanılmaktadır."

Aramızdaki hukukçular daha iyi anlayacaktır, ama sanırım sitelerine ekledikleri:

"Ürün hikayeleri kendi tarafımızdan yazılmış olup ürünleri özel göstermek için kullanılır."

İbaresini yarın-öbür gün yamuk bir durum olursa, yasal bir ceza yememek için koymuşlar.

Yani bu bir ihtimal...
Ya da işe yeni giren bir çalışana gönderdikleri bilgilendirme metninin bir parçası nasıl olduysa sitede yayınlandı.🤷

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri