Kahve giymek isteyenlere
güzele benziyor. ortalıktan bir yığın ekstra aleti ortadan kaldırır.Bende şu filtre kahve makinesini gördüm. Amerika, Çin ve Avustralya ya ücretsiz kargo. Değirmen ayrı bir bölümde olduğu için makinenin sıcaklığından da etkilenmeyecektir. Öğütüm kalitesi filtre kahve için iyi gibi.
Bende şu filtre kahve makinesini gördüm. Amerika, Çin ve Avustralya ya ücretsiz kargo. Değirmen ayrı bir bölümde olduğu için makinenin sıcaklığından da etkilenmeyecektir. Öğütüm kalitesi filtre kahve için iyi gibi.
O önemli değil. Açıklamada yazıyor doğrusu. Boyner french press olarak kategorilendirip geçmiş.French press yazıyor başlıkta ama görsel farklı![]()
Güle güle kullanın. Gerek yok ya influencer'lığa, @NoDRaC maaşı düzenli yatırıyor sağolsun.Aldım vallahi baya iyi fiyatı. Influencer olsaydınız para kazanırdınız linkten![]()
Garanti Bonus Boyner'de 400₺ harcamaya 100₺ bonus kampanyası varmış. Duble yapılabilir
İndirim Kuponumun tarihi bitmişClever şu an için ikili set olarak yine çok uyguna geliyor.
349₺
Kaçırmayın derim. Ben bile sonunda bir tane alıyorum![]()
Doludur zaten. Bitene veya şarjı az kalana kadar kullanın sonra takarsınız. Ben şu an öyle yapıyorum henüz bitmedi.aliexpresden aldığım tartı geldi 315 tl ye 33 tl vergi çıkarmışlar .Timemore tartıyı tekrar şarja takmaya gerek var mı
teşekkür ederim.Doludur zaten. Bitene veya şarjı az kalana kadar kullanın sonra takarsınız. Ben şu an öyle yapıyorum henüz bitmedi.
Bu siteyi yeni gördüm. Fiyatlar iyi görünüyor, siz daha önce alışveriş yaptınız mı? Güvenilir mi?Başlıkla uyumlu olmasa da fırsat fırsattır
Kafeingo da da indirim var, az önce Hario Coffe-In Cold Brew filteli şişe aldım, 217 TL ye düşmüş.
https://kafeingo.co/urun/hario-soguk-demleme-filtreli-sise-mavi/