• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gevi 2-in-1 Coffee Grinder & Pour-over Machine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan endivit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

endivit

Barista
İsim
endivit
Daha fazla  
İsim
endivit
Espresso Makinesi
Sage Sdc400
Değirmen
Eureka Atom Pro, Comandante
Ekipmanlar
Timemore Black Mirror, Hario V60 02 Bakır Dripper
Pour over için komplike bir cihaz düşünmüşler, ürün %37 indirim ile ön siparişteymiş.

dvycwxg6qkzyotfghfou.jpeg

oturdum tüm videolarını izledim bence fikir olarak gayet güzel bir alet yapmışlar, yani hemen hemen tüm parametrelere müdahale edebildiğiniz, kendi değirmeni olan bir filtre kahve makinesi var mı bilmiyorum. görebildiğim eksikleri türkiye için biraz pahalı gibi vergisi, gümrüğü falan nerden baksan yaklaşık 6bin TL'ye mal olur sanırım (indiegogo fiyatı üzerinden konuşuyorum), makinede kendi karafına bağlı gibisiniz chemex falan sığar mı bilmiyorum ama sanki bana kendi serverınız ve dripper'ınızı koysanız döküş çok yukarıdan kalacağı için kahve yatağına zarar verebilir gibi geldi, karaf ısıtma sistemine dair birşey görmedim, tartı olayı güzel ama keşke bunu direk değirmenin altında bulunan alan için de koysalardı ne kadar kahve öğütüldüğünü anlayabilirdik. yine de bence, fiyatından bağımsız olarak konuşuyorum, artıları eksilerinden fazla. kendilerinin ifade ettiği gibi bu alet ile başka hiçbirşeye ihtiyacınız olmuyor. abd'de falan yaşıyor olsam almayı kesin düşünürdüm.

üstteki fiyatları baya abartmışlar 265 dolar kettle demişler 50 dolar tartı 265 dolar grinder felan :D

Ürün 500 dolar, kargo 100 dolar, vergi 100 dolar (ötv ye girerse 200 dolar). 700-800 dolar biraz fazla geldi 😄

Gevi yeni bir model çıkarmış 4 özellik ile

Öğütücü
Tartı
Reçete hafızası
Su sıcaklığı ayarı
Süre ayarı

Fiyat amazonda 799 USD

Amazon product ASIN B09T2R1BDD

Geri