• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ben de hala 207 TL. Belki 1 kere indirim yapıyordur. Bu arada indirim sanırım mutfak gereçleri kısmının tamamında geçerli

Arkadaşlar www.allaboutcoffee.com.tr ye %30 indirim kuponu tanımladık.Trendyolda zaman zaman kampanya oluyor,çok mesaj alıyoruz.Siteden istediğiniz zaman alabilirsiniz.

Kupon adı FIRSAT30

Son düzenleme:
Bu indirim kodlarını tartı alırken denedim bir türlü olmammıştı

Merhaba,
Hepsiburada sitesinde Nurgaz kamp ürünlerinde % 20 indirim var. Kamp ocağı ve kartuşlarını düşünenler bakabilir.

Sağlıcakla

Trendyol'da petra kahveleri için 200TL ye 40TL indirim var şu anda. Hunkute ve Bokasso alınırsa ikisi birlikte 185 TL ye geliyor. Denemek isteyen olursa.

Merhaba,
Bugün Timemore'dan sorunlu olan milin yenisi ile değiştirilmiş halini(ücretsiz) ve eski kolu birlikte kargoya verdi. Kendisi de test ettiğini, çalıştığını gördüğünu ve kolun değişime ihtiyacı olmadığını söyledi. Sadece kargo için 7$ aldı. Onun dışinda bir ücret talep etmedi.

Süreç boyunca da attığım her mesaja sanki arkadaşı ile yazışıyormuş gibi çok hızlı ve detaylı cevap verdi.

Bence oldukça iyi/güvenilir bir satıcı. İndirim dönemlerinde özel takibimde :)
19 Ağustos'ta Timemore'un tamir edip(mil/aks değişimi), Leshu'nun geri gönderdiği değirmenimin parçaları bugün elime geçti ve hızlıca ilk denememi yaptım. Söylendiği gibi her şey tekrar çalışıyor :) Artık dünya küçük; ürün servis için Çin'e gidip geri gelebiliyor :) @nuclearmoonrise böylece servis/onarım hikayesi tamamlanmış oldu.

Trendyol'da bir ürüne bakarken 3. Ürüne %50 indirim ibaresini gördüm sonra bu kampanyanın geçerli olduğu butiğe tıkladım bazı kahvelerde ve bir de kompresso'da geçerli olduğunu gördüm. Örneğin Petra hunkuteye tıkladığınızda 200/40 indirim gösteriyor ama bu linkten aynı ürüne tıklarsanız 3.ürüne %50 ibaresi çıkıyor. Çok fırsatlık bir şeyler göremedim ancak farklı ürünler var, bir bakın isterseniz.

A Roasting Lab’ın kendi internet sitesinde 250 gramlık paketlerde 3 al 2 öde var. Espressoda, Guatemala çekirdek hoşuma gitmişti şans verilebilir.

Son düzenleme:
Hepsiburada'da mobil uygulamayı güncelleyip anasayfadaki tıkla kazan'a tıkladığınızda 5 liradan 250 liraya kadar alışverişlerde kullanmak üzere Hepsipapel veriyor.

Bana iki ayrı hesaptan da 10 lira çıktı ama şansınızı deneyebilirsiniz...
Teşekkürler bana da 20 tl çıktı, 17 tl daha ekleyip titan blend aldım a roasting’den termosa atıp içmelik. Kargo da bedava.

Geri