Merhaba. Kuponu tahmin mi ediyoruz yoksa verecek misinizArkadaşlar www.allaboutcoffee.com.tr ye %30 indirim kuponu tanımladık.Trendyolda zaman zaman kampanya oluyor,çok mesaj alıyoruz.Siteden istediğiniz zaman alabilirsiniz.
Kusura bakmayın geç olduMerhaba. Kuponu tahmin mi ediyoruz yoksa verecek misiniz![]()
Çok teşekkürler hep erteledigim bir mevzuydu. İndirim çok iyi 220 ye aldım hemen
19 Ağustos'ta Timemore'un tamir edip(mil/aks değişimi), Leshu'nun geri gönderdiği değirmenimin parçaları bugün elime geçti ve hızlıca ilk denememi yaptım. Söylendiği gibi her şey tekrar çalışıyorMerhaba,
Bugün Timemore'dan sorunlu olan milin yenisi ile değiştirilmiş halini(ücretsiz) ve eski kolu birlikte kargoya verdi. Kendisi de test ettiğini, çalıştığını gördüğünu ve kolun değişime ihtiyacı olmadığını söyledi. Sadece kargo için 7$ aldı. Onun dışinda bir ücret talep etmedi.
Süreç boyunca da attığım her mesaja sanki arkadaşı ile yazışıyormuş gibi çok hızlı ve detaylı cevap verdi.
Bence oldukça iyi/güvenilir bir satıcı. İndirim dönemlerinde özel takibimde![]()
Teşekkürler bana da 20 tl çıktı, 17 tl daha ekleyip titan blend aldım a roasting’den termosa atıp içmelik. Kargo da bedava.Hepsiburada'da mobil uygulamayı güncelleyip anasayfadaki tıkla kazan'a tıkladığınızda 5 liradan 250 liraya kadar alışverişlerde kullanmak üzere Hepsipapel veriyor.
Bana iki ayrı hesaptan da 10 lira çıktı ama şansınızı deneyebilirsiniz...